buda benim hikayem işte

Frankeinstein

Yasaklanmış
biliyorum üşenebilirsiniz bütün youtube ve yaşadığım zorlukları anlatıyorum okumanız dileğiyle görüşürüz ..

şimdi ben bu işe dedem öldükten 1 ay sonra başladım dedem 2014 şubatta öldü paramız yoktu o zaman ben 150 200 tl lik tabletlerden istiyodum flen babama diyodum para yok diyodu o zaman küçüktüm biraz 14 yaşındaydım yalvarıyodum babama 200 tl lik pirhana tablet var onları al diye para yok diyodu gerçektende yoktu o zaman babam aylık 1200 tl alıyordu 5000 tl civarında borcu vardı ödeyemiyordu zor geçiniyoduk boğazımıza zor yetiyordu anneme bazen para bile bırakamıyordu kötüydü yani daha sonra dedem öldü memlekete gömdük geri geldik istanbula işte sonra bi adam vardı adam fırıldak ailesinin videolarının sahibiydi satın almış içeriği flen abi lütfen yardım et flen dedim babamın durum kötü flen neyse işte etmedi bende başladım araştırmaya o zamanda okula gidiyom tabi kışındı işte bi video izledım serkan abinin videosu yaptım herşeyi izleye izleye adsense hesabı açtım komik videolar attım günde 1 2 izlenım geliyordu sonra 4 5 gün geçti günde 0.10 krş getiriyordu derslerim kötüydü o zamanda baya işte o zamanda psikolojik çöküntü içerisindeydim diyodum allahım şurdan bi tablet alayım başka bişey istemem diyodum işte zaten tablet 200 tl sonra işte hergün atıyodum video adsense hesabıma bağlıyodum günlük 1 tl ye çıktı kazancım işte bu aradada okul çok kötüydü dersler işte çocuklar flen vardı o zamanlar çok içime kapanıktım sesim çıkmıyordu benim hep vuruyolardı durup dururken dayak yedim birinden ağladım baya 1.95 boyu vardı bana tokat attı bayılıyoydum durup dururken vurdu ağladım sıranın oraya dayadım başımı ağladım hiç arkadaşım yoktu inanın o anda hiç kimse olmak istemez çok acı bi durum gelen geçen vuruyordu babama söyleyemiyordum kendi sıkıntıları vardı sıkıntısına sıkıntı katmak istemiyordum sonra işte başımı dayadım sıraya ağladım aklıma parasızlık geldi teyzemin oğlunun elbiselerini giyiyordum doğru dürüst elbisem yoktu babam alamıyordu para yetmiyordu işte kafamı sıraya dayadığım sırada aklıma bunlar geldi gelen geçen sataşıyor durumun yok fakirsin bişey alcak paran yok doğru dürüst arkadaşın yok hayatın b*ktan ölü gibi yaşıyorsun derslerin b*ktan sınıfta kalacaksın bunların hepsini söyledim kendi kendime çok zoruma gitti hüngür hüngür ağlıyorum çocuğun vurduğundan değil zoruma gidiyor yaşadığım şeyler okuldan eve geliyorum işte pc oturuyordum yatıyordumm 7 de kalkıyordum ölü gibi işte dersler b*k hocalar b*k sınıftaki insan olmayanlar insanlar b*k sesimi çıkartamıyodum tost alıyodum yarısın zorla bölüyolardı 10 kişi geliyorlar bölme diyemiyodun işte böyle oldu hep böyle oldu baktım işte tek kurtuluşum yt çalıştım çabaladım hiç durmadan araştırdım yaşım o zaman 15 ti işte bi katagoride video attım tesadüfen baktım tuttu çok sevindim bu arada hala benle uraşıyorlardı sınıftakiler okula gitmek istemiyodum artık o zamanki duygularımı kimse anlayamaz çok kötü gerçekten.. doğru düzgün yemek bile yiyemiyordum yemeği elimden alanlar oldu aç kaldığım oldu 5 10 kişiyle karşıma çıkıp bütün paramı alan oldu sesimi çıkartamıyordum tektim arkadaşım yoktu parayı vermezsem dövüyorlardı bunu söylemeden edemicem hepside serseriydi okulda bile bıçak taşıyorlardı ben efendiydim derslerime çalışmıyordum ama sesimide çıkarmıyordum hocalara karşı çok saygılıydım müdür bunlardan korkuyordu hep tabiki noldu bu bana bulaşan çocukları geçirdi beni bıraktı neden mi bıraktı ? efendi oldum için ortalamam 49.95 te kaldı. daha sonra baktım kanal tutuyor o zamanda biraz saftım sattım kanalı 1*** milyara 1*** milyar o zaman benim için o kadar çok paraydıiki anlatamam çok iyi paraydı işte babama söyledim sevindi baya teslim ettim kanalı işte yavaş yavaş gelişmeye başladım herkese anlatıyodum kimse inanmıyodu o zamanda yeni kişiler gelmişti 1 2 arkadaşım vardı tabi sonra çok geliştim sonra dediğim gibi efendi olduğum için serserilik yapmadığım için kaldım okulda lisede kötü olmuştu benim için işte tekrar okula başladım 2015 te baya açıldım çok değişme oldu her yönden geçen seneki çocuklar korkuyordu artık ciddi anlamda inanmayabilirsiniz ama korkuyorlardı çok garip gelebilir ama boyumda kilomda kalıbımda çok büyük farklar oldu fiziksel zihinsel herşeyim değişti o sırada bi çizgifilm atmıştım tutmuştu 5*** milyar geldi ondanda o zaman uçtum zaten babamda çok sevindi verdim parayı babama borçları kapattı işte daha sonra aylık artık 5 haneliye çıktık şuanda hedeflerim artıyor allaha şükür arakadaşlar bi arkadaşım kendi hikayemi anlatmamı istedi bende facebooktan yazdım konuyu burayada açmak istedim bazı yerlerde kişisel kelimeler yazıyorsa kusuruma bakmayın editledim zaten yazıyı adıyla hitap ettiğim yerleri sildim sanırım artık benimde kendi hikayemi paylaşma zamanım gelmiş burdaki bütün abilerim kardeşlerim çok zorluklar çekmiştir benim gibi elbet askeri ücretle çalışan abilerim vardır . bütün içimi döktüm gerçekten arkadaşlar sizleri üzdüysem tekrar özür dilerim ne var ne yok yazdım hiçbişeyi gizli tutmadım kelime hatalarım olabilir tekrar affola burda özellikle serkan abiye teşekkür ediyorum herkeste emeği var allah razı olsun ondan . umarım okumuşsunuzdur - teşekkür ederim tüm ytpara ailesine

edit : tableti aldınmı diye soran olursa aldım 3 tane aldım hemde piranha değil samsung telefon aldım bilgisayar aldım . ama hiçbirinin bi önemi yok benim gözümde .

bu arada bu şarkıları dinlemeyenler varsa dinlemelerini öneririm sadece dinlemeyin muhteşemler. .

https://www.youtube.com/watch?v=q0UEp7CM_MY

https://www.youtube.com/watch?v=uJtw7SP0oN4

https://www.youtube.com/watch?v=L5jRewnxSBY

https://www.youtube.com/watch?v=MwpMEbgC7DA

Son düzenleme:
para kazandığına göre iyi bişeyler söylemişsindir :D daha çok kazanman dileğiyle :)

Hayirli olsunda biraz usendim okumaya :D :D Allah kazancinizi arttirsin

Ben okumaya üşenmem okurum da, yazında hiç nokta yok. Cümle neyle başlıyor neyle bitiyor anlaması güç. O yüzden ilk noktayı göremeden okumayı bıraktım. Kusura bakma kardeşim. Ama hayırlı olsun. Bol bol kazan. :)

Yazarken biraz paragraflara ayırsan okunabilirdi. İyi kazanmışsın heralde Allah herkese emeklerinin karşılığını verir inşallah.

Arkadaşın hayat zorluğu Tablet almama tabletsiz olmamış.. Düşündürücü

Tamamını okudum. O zamanlar 14-15 yaşındaydım deyince şu an 25-30 yaşındasın gibi görünüyor, hâlâ o yaşlardasın zaten 16 yaşındasın. Çevren kötüymüş, o yüzden kötü olmuş biraz yaşadıkların. Ama şu an ergenlik dönemindesin, böyle şeyler atlatıp kendi paranı kazanmak sana erken yaşta zamansız bir olgunluk getirir bence. Ama yine de ailenin durumunu düzeltmen ve iyi paralar kazanman elbette çok hoş, helal olsun. Umarım ileriki hayatında da çok iyi şeyler başarır efendi olmaya devam edersin, senin gibi insanlara ihtiyacı var milletin. Şimdiki ergenler çok bozuk sen de anlatmışsın zaten. Sen onlardan olma, yolun açık olsun dostum. :)

Azcık enter a bassaydın :)
Sağa dogru gıdıp tekrar sola gelince satır allaha emanet :D
Başarıların devamını diliyorum

iyi bari ihtiyacı olan birine gitmiş derler ya aynen öyle sevindim adına

arkadaşıma atmıştım mesajı biraz kötü bi yazı olmuş gerçekten ama ilk ve ikinci satırı okuduğunuzdan itibaren okumaya devam edeceğinizi düşünüyorum bu arada dalga geçen arkadaşlar varsa onlar hiç zorluk çekmemiştir . çekenler bilir boşverin siz takmayın . rahatsız olan arkadaşlar varsa özür dilerim .

Hepsini okudum dostum, güzel hikaye tüm zorlukları atlatmıssın. Sınıfta kalmak kadar kötü birşey yok, bende kaldım. YT yüzünden... Kaçlısın? kaça gidiyorsun ben 1'e gitmekteyim ama yaş 17, sınıfta kaldık işte. Sağlık olsun bende senin gibi kazanıyorum. Az buz birşeyler geliyor çok şükür.

Tebrik ederim hocam bu zorluklara rağmen pes etmeyip araştırıp çalışman ve emeğinin karşılığını alman okurken keyif verici geliyor insana :)

lütfen kırılma bu isteğime ama ben bi multi hesaptan şüpheleniyorum bu şüphemin kaybolması için sende kabul edersen sana bir banka hesabına havale yapmak istiyorum 1 tl göndericem sadece :) Yanılmıyorsam ismin Doğukan dı ismin ve soyismin gözükücek zaten havale yaparken pm olarak hesap numarası gönderirsen sana karşı şüpheyle yaklaşmıycam :)

İstemezsen yinede anlayışla karşılarım.

Tekrar tebrik ederim hayırlı bol kazançlar :)

Al sana hayat hikayesi 1999 yılında yaşanan büyük depremden 15 gun sonra vatani görevimi yapmak için Isparta eğridire gittim dier abimde 1978/2 tertip antepde askerdi büyük abim cezaevindeydi ve son çocuk bendim bende askere gittim ev kira 2 çocuk asker 1 çocuk cezevinde 1 eve giren maaş 1 di.. acemilik bitti tünceli hozat 4 komanda tugayına gittim tam dagıtım iznim bitti elazıgda KTM ye teslim oldum babamın çalıstıgı eczane bir dönem HDP nin millet vekilliğini yapmıs birinin eczanesiydi hergun tehditler geliyormuş en son molotof atınca eczacı kapatmakda bulmuş çareyi küt babamız işssiz kaldı allahtan OHAL maaşım vardı iyi para alıyorduk bütün tertiplerim yiyip içerken ben operasyondan arta kalan konserveleri yiyor doguda askerlik yapan varsa bilir İzmir köfteyi kimse almaz atar ben gizlice gider çöpten alır saklardım.. ay sonu tertiplerim postaneden para cekerken ben aileme para gönderıyordum.. gerisini hiç anlatmıyım...
Keşke tek derdimiz tablet olsa.. Ne hayatlar var..

Hepsini okudum dostum, güzel hikaye tüm zorlukları atlatmıssın. Sınıfta kalmak kadar kötü birşey yok, bende kaldım. YT yüzünden... Kaçlısın? kaça gidiyorsun ben 1'e gitmekteyim ama yaş 17, sınıfta kaldık işte. Sağlık olsun bende senin gibi kazanıyorum. Az buz birşeyler geliyor çok şükür.

teşekkür ederim hocam lise 1 de kaldım 49.50 ortalamadan müdür yüzünden bilerek bıraktı bişey demiyorum hayatımı kararttı allah onunda hayatını karartsın ve diğer lanet olası çocuklarında onlar yüzünden okul hayatımı bitirdim tekrar başlamıştım 4 ay önce bıraktım okulu açıktan okuyorum şuan hocam . okuduğun için tekrar teşekkür ederim

---------- Spam Engelliyici 23:03 ---------- Önceki Mesaj 23:00 ----------

Tebrik ederim hocam bu zorluklara rağmen pes etmeyip araştırıp çalışman ve emeğinin karşılığını alman okurken keyif verici geliyor insana :)

lütfen kırılma bu isteğime ama ben bi multi hesaptan şüpheleniyorum bu şüphemin kaybolması için sende kabul edersen sana bir banka hesabına havale yapmak istiyorum 1 tl göndericem sadece :) Yanılmıyorsam ismin Doğukan dı ismin ve soyismin gözükücek zaten havale yaparken pm olarak hesap numarası gönderirsen sana karşı şüpheyle yaklaşmıycam :)

öncelikle okuduğun için teşekkür ederim hocam banka hesabım yok babamın var soyad aynı yani istersen onada gönderebilirsin hocam .

teşekkür ederim hocam lise 1 de kaldım 49.50 ortalamadan müdür yüzünden bilerek bıraktı bişey demiyorum hayatımı kararttı allah onunda hayatını karartsın ve diğer lanet olası çocuklarında onlar yüzünden okul hayatımı bitirdim tekrar başlamıştım 4 ay önce bıraktım okulu açıktan okuyorum şuan hocam . okuduğun için tekrar teşekkür ederim

Valla dostum, bizimkler izin verseler bende açıktan okucamda yok işte. Okul yüzünden pek vakit olmuyor ama olsun, gündüz okuldayım. Gece gözlerim sisene kadar pc deyim 4 te yatıyorum bazen 7 de kalkıyorum :)

inş lise 2 ye geçince açıktan okuycam, bu böyle gitmez. :)

evet bi arakdaş söylemişti o kişi :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri