Buda Benim Özgünüm - SRT Photoshop Tutorials

• Kullanıcı JeSuisTurc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
elinize sağlık bence çok güzel bir kanal.

ben çok tutorial izleyen biriyim. 1-2 öneride bulunabilirim diye düşünüyorum.

ilk olarak küçük resimlerde öncesi ve sonrası yapmışsınız fakat ben genelde videonun başında da öncesi ve sonrası, daha doğrusu o tutorial ile neleri yapabileceğimi görmek isterim. bir 10-15 saniyelik sizin sonunda ulaşacağınız görsele, ve belki de bunu başka nerelerde kullanabileceklerine dair önerilerde bulunup tutorial a başlayabilirsiniz. orada bir şevk duyuyor insan ve izliyor.

ikinci olarak konuşma yok. nedenini tahmin edebiliyorum, akıcı bir ingilizce gerekli, ses tonu vs. de önemli tabi. ama bu açığı şöyle kapatabilirsiniz. mesela yazıyla, kullanılan kısa yolları, seçtiğiniz tool u gösterebilirsiniz. durup o kısayolu not ettiğimi bilirim.

üçüncüsü de tool seçerken, fotoğrafta oynarken vs., bolca yakınlaştırma yapın (videoda yapın), telefonunda veya tabletinde izleyenler de oluyor, bilgisayarda izleseler bile herşeyi büyük görmeye alıştığımızdan ekranda sadece olana odaklanmak istiyoruz. mouse başka yere giderken tekrar genele geçersiniz.

yeniden elinize sağlık, başarılar.

Güzel kanalın var hocam.
Abone sayını dahada arttırabilirsin.
Sana küçük bir fikir vermek istiyorum.
Ziyaretçilerin bir çoğunu abonen yapacak bir fikir.

Çalıştığın kategori, photoshop a merak saran kişilerin ilgilendiği bir kategori.
Ve onlar için küçük bir hediye hazırlamalısın. Mesela ziyaretçilerin photoshop kullanırken onların çok işine yarayacak grafiklerden oluşan bir arşiv hazırla. Ve sadece abonelerin ulaşabileceği bir arşiv olsun bu...

(Tam olarak nasıl yapıldığını bilmiyorum ama bazı kanal sahipleri tarafından kullanılan bir youtube özelliği vardı, ziyaretçinin bir indirme linkine ulaşması için kanala abone olmaları yada videoyu paylaşmaları gerekiyordu. Bunu özelliği öğrensen iyi olur)

Ziyareçilerinle aranda oluşturacağın böyle bir ekileşim aboneleride patlama sağlayacaktır

Tekrardan başarılar...

öneriler için cok teşekkürler arkadaşlar biraz moralim bozuldu aslinda 6bin küsür abonem vardi 3bini silindi. kanalimi yeni toparladim yeni videolarda yeni yöntemleri değerlendireceğim.

Yeşil elma Güzel :D
Bol kazanç dostum çalışmalara devam et

On numara Beş Yıldız hocam ..Tebrik ederim ..Sakın bırakma devam et ..Er geç çok iyi yerlere geleceksin..

Zaman zaman Video küçük resmi için sizi rahatsız edebilir miyim ..(Ücretli)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri