Budabi.tv - 1 Nisan'da Yayında

• Kullanıcı Fernando
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
Ben beğenmedim hocam samimiyetsizlik akan belden aşağı saçma sapan bir kanal olmuş.. Para kazanmak için ahlaksızlığı ön plana çıkarmaya gerek yok diye düşünüyorum..

Zararın neresinden döse kar dır bi daha kamera karşısına çıkabilmek için başlamadan bitirsin LİNÇ Ederler.

mırımm mırımm mırıımm bişe anlamıyorum. konuşması bi garip. Alt yazı lazım. çok küfürde itici geldi. evde, işyerinde, yada cep telefonu ile normal umuma açık bir otamdan (otobüs metrobüs vb düşük sesle dinleme olanağıda yok) bende tutmaz... format bence yanlış... facebookda bile paylaşamıcamız esprili küfürler var.

İki kelimeden biri küfür... Bu haliyle olmamış. Küfürü yerinde ve dozunda kullanırlarsa kanalın önü açık alır başını gider. Hayırlısı...

Böyle kanallara doydu YouTube Türkiye. Greenscreen keylight yapan arkadaş da teknik olarak videoyu mahvetmiş bence :)

Son düzenleme:
benim hoşuma gitti, konular daha güzel seçilirse ilerleme olur diye düşünüyorum.
her videoyu sonuna kadar izlemem, çok ciddiyim ama bunu izledim. Bunun gibi kanalları 18-25 yaş arası insanlar yapınca çok izlenesi olmuyor ama 30a yakın kişiler yapınca daha izlenesi oluyor.

Son düzenleme:
yıllardır youtubeyle uğraşıyorum indirdiğim ve yuklediğim videonun haddi hesabı yok ama hic bir videoyu sonuna kadar izlemedim. bu videoyu yıllar sonra sonunakadar izledim. muthiş calışma. gelelim kufurlu diye yorum atan arkadaşlar once kendi yaşamlarınızı bi goz onune getirin hangi birinizin hayatında bu kadar az altını çiziyorum az kufurlu bir kesit var? toplumun gercek yaşam tarzı bu zaten. eleştirilerin arkasına saklanmak deve kuşunun saklanmasına benzer...

TR deki kazançlara bakarsak şayet bu kızların kamera önünde kendilerini ifşa edip üstüne birde yeni neslin büyük ahlak çöküşüne verecekleri zarara değmez. Gitsinler köprü altına hem daha çok kazanır hem de daha az kişiyi etkisi altına alırlar.

Küfürü falan eleştirmiyorum pek umrumda değil ancak amaçları eğer güldürmekse video boyunca bir kere gülmedim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri