Bugün 1 Milyon izlenime doğru koşuyorum

• Kullanıcı himen32
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
bazı arkadaşlar 100 TL büyük diyor ama ,benim için bu izlenmeye bu kazanç 0 gibi geliyor hocam.

hocam bu kadar izlenimi nasıl sağlıyorsunuz ya bir tüyo verinde bizde yapalım, birde hocam video kısamıydı?

bazı arkadaşlar 100 TL büyük diyor ama ,benim için bu izlenmeye bu kazanç 0 gibi geliyor hocam.

yani hocam 800 k izlenime birşey değil ama
cebine bugün 100 lira para girdi bu parada az değil benim arkadaşım bu para için 2 gün boyunca parke döşüyor.

ozaman türkçe film hocam heralde belki ondandır az kazanc olması

türkçe de var hocam ,sorun reklam çıkmaması

---------- Mesaj saat 18:50:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:49:31 civarında gönderildi. ----------

hocam
reklamları 7 dakikada bir 10 dakikada bir gibi yerleştirin deneme yanılmayla bakın to nasıl artıcak.

video ortası reklam da açık yinede reklam çıkmıyor

---------- Mesaj saat 18:50:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:49:31 civarında gönderildi. ----------

dostum adwords'ten etikete sağlam bir ayar çek adwords'ü aç film yaz arat tbmsi yüksek kelimeleri yapıştır etikete

http://www.ytpara.com/youtube-kazan...7071-adwords-kullanma-niche-kelime-bulma.html

konuma bakabilirsin

Vdsdende baktiniz mi baska pcden belki sizde gozukmuyorsur.

LG-P700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

101 tl ve kazanamadım mı diyorsun ?
belki to dan kaynaklı düşük ama 101 tl çok iyi bi rakam

O rakama 1000 tl kazanması gerek 100 tl yi 20 k görüntülenmeye alırsın zaten 4dklik bir videoda

yani gerçekten çok çok az ama kategori ile ilgili olabilir yarını bekle bakalım izlenim düşer ama kazanç artar

İzlenime göre gerçekten çok az..
Ben 5 K izlenimde bu oranı yakalıyorum.

Farklı ülke veya kategori dene hocam ayrıca hassas kategoriler ile fazla uğraşma google ve facebook engelle doğal haline bırak bakalım nasıl bir değişim olacak...

Bazı arkadaşlar 100 tl çok iyi falan demişler, bence öyle düşünmeyin normal şartlar altında bu izlenimlerin hakkı kesinlikle 8.000 tl den aşağı değildir... bazı arkadaşlar zaten belirtmişler bu para 10 bin izlenime çok rahat alınır.

Film çalışıorum diosun eğer bütün filmlerde video ortası reklamı açtıysan nadir de olsa bazen çıkmayabılıyor reklam yani hiç çıkmıyor belki o tarz bişidir die düşünüyorum ben. bence birde video ortası reklamları bi kaçgun kaldırarak dene. yani bu kadar çok tıklanıyorsa vdeolar trueview reklam sunar youtube... böylece 25k izlenime alırsın 100 lırayı

Abi sizde aşırı abartıyorsunuz.800k izlenime mantıken alması gereken meblağ 1500 tl civarlarındadır.8bin tl 10 k izlenime 100 tl nedir abi.benim normal şartlar altında 10k izlenmeye 25 30 tl bırakması normaldir.Tamam bu gerçekten çok çok az en az 1000 tl olmalıydı ama sizde abartmayın lütfen

etiketten kaynaklanıyor herhalde ayrıca ayrıca 1m izlenime 2bin tl aldıgım kalanım vardı.. kapandı inşallah sizin kanalınızda kapanmaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri