Bugün Adsense Değerlerinde Sıkıntı mı var?

suan geri geldi gibi ama yaklaşık 1 saatlik kısım yok

[MENTION=12807]re-cox[/MENTION] hocam yorumuna güldüm :)

Aynı sorun bendede var bekliyoruz bakalım

To 6'dan 2'ye düştü son 4-5 saattir tek tık yok

Bu 1 hafta düşük olacaktır idare edeceğiz artık

aynı sorun bendede var kanallarımdan birini partnere bağlamıştım aceba dedim adsense beni cezalandırıyor mu :D sorunun genel olduğunu anlayınca içim rahatladı açıkçası kafaya takmayalım arkadaşlar düzelir :)

Bende tbm yukseliyo gelirde ve tıkta gelisme yo

sıkıntı bendede var tıklar ortada yok to bi anda %9dan %6ya düşmüş :D

Edit:Herzamanki ay başı sorunu diyenler şu konuyu okuduğuna eminmi?tıklar sayılmıyor sanki 3-4 saattir artış yok gelirde

Son düzenleme:
sadece hit artıyor geri kalan değerler kazık çakmış sanki.

Ya genelde to-tbm falan düşük seyrederdi ama bu bildiğin durdu ) Hayır sabit bir şekilde ilerlerdi öğlene kadar son sürat gidiyorduk birden durdu her şey sadece hit artıyor. Her aybaşı böyle mi oluyordu Ü? Sanmıyorum

saat 16 da baktığım kazanç normalde katlaması lazım ama aynı kazanç duruyor muhtemelen bi sıkıntı var düzelir bekleyelim..

Ya genelde to-tbm falan düşük seyrederdi ama bu bildiğin durdu ) Hayır sabit bir şekilde ilerlerdi öğlene kadar son sürat gidiyorduk birden durdu her şey sadece hit artıyor. Her aybaşı böyle mi oluyordu Ü? Sanmıyorum

Aynen öğlene kadar iyiydi. Bunun nedeni sanırım adsensenin GMT -7 ye göre faturalandırılıyor olması. BGBG sabah 16-17 lira iken şuanda 9 liraya kadar düştü ve düşmeye de devam ediyor hadi hayırlısı :D

bende baktım haklılık payı var ama işte adsendir ne yapsa yeridir.
benimde yüzde 7'den yüzde 2.57'ye düşmüş durumda. :/

Ya neden bu adsense aybaşı sorunu yapıyor arkadaş hergün ki gibi devam et ya Allah aşkına nedir bu her ay başı böyle kız gibi. Biraz erkek ol demi.

Ya neden bu adsense aybaşı sorunu yapıyor arkadaş hergün ki gibi devam et ya Allah aşkına nedir bu her ay başı böyle kız gibi. Biraz erkek ol demi.

bu ay başı sorunu değil ya bu çok ayrı bir şey oldu bazı geceler görüntülenme sayılmazdı to %93 gördüğümü falan bilirdim bu sefer tıklar durdu 4-5 saattir gelir yerinde sayıyo :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri