kardeşim sen pm at bakam, botunu da vdsni de ben ayarlarım, böyle zor durumlarda pm atın yabancı değiliz sonuçta.
adamsın !
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kardeşim sen pm at bakam, botunu da vdsni de ben ayarlarım, böyle zor durumlarda pm atın yabancı değiliz sonuçta.
Allah daha çok versin.. Allah babanın ve ailenin yardımcısı olsun..
İns herkes daha çok kazanır Allah herkesin kazancını arttrsn insHarika bir duygu, gururlanıyor insan. Çokta soru soruyorlar nasıl kazanıyorsun ne yapıyorsun diye. Haklılarda tabiUmarım herkes daha çok kazanır.
Gerçekten teşekkürler çok çok tesekkür ederm fakat simdilik ihtiyac duymuyorum duanı esirgeme yeterKardeşim videoyap varsa 40 k hak devredeyim.bilgilerini pm at yeter. Boşta durmasın. Elimden bu geliyor.
Malum kanalların hepsi gitti 0 dan başladım.
Allah razı olsn ins hersey güzel olacak bu kadar güzel şeyden sonraOkurken bende duygulandım. Helal olsun sana Kardeşim benim. ne güzel bir ailen var, birbirinize bağlı sevgi dolu, dilerim Canınızı sıkack büyük derdiniz olmaz, Her şey düzelir.. Herkesde borç var. Eminim maddi durumunuz iyiye gidecektir sizin Aile birliğiniz Olduğu sürece.. Hayatta en önemli şey sağlık ve Huzur..
Amin hepimizinAllah Yolunu Açık Etsin EmekLerinizi Boşa Çıkarmasın.
Teşekkürler herşey için saolunÇok güzel ya çok sevindımben böyle üyelerımize şahsen her içerikte yardımcı olmak isterim
![]()
Evet Allahım Serkan abiden ne istiyorsa versin onun kadar iyi birini görmesim benHelal olsun..Şu youtube binlerce kişiyi zor durumdan kurtardı..Tabi Serkan abininde yararı çok büyük onun videolarıyla başladık.
Youtube dan nasıl para kazanılır yada internetten diye aratınca onun videolarıyla öğrendik direk.
Gerçekten çok tesekkur ederm herkes yardımıma kosuyor ve tanımadıgım insanlar bunu yapyr inanılmazSkype PM at dünya engeli geçme taktiği veriyim, günlük sabit kazanç olan film kanali vereyim..Allah ihtiyacı olan herkese ama herkese yardim etsinn..Yokluk çok zor bilirim. Çekinme kardeşim yazman yeter..
Çok tesekkürler herkes yardım ediyor inanılmaz derecede eger çok kazanırsam kazandıklarımı forumda birseyler yapmak icin harcıyacagım gercekten Allah razı olsnHocam helal olsun. Forumda ne kadar çürük elma olsada geri kalan insanlar oldukça iyi kalpli. Bende maddi durumum olmadıgında üniversiteyi dondurdum ancak şuanda Allaha şükürler olsun okul harclıgımı çıkardım. Mecburen 1 sene boştayım tekrar hazırlanacam. Sizde derslerinizi aksatmayın. Hocam para bi türlü gelir.
Bi yardıma gerek olursa banada pm atarsınız. elimden geldigince yardım ederim. İsterseniz elimde bi kategori var. gecen ay 200 tl bıraktı, Siz pm atarsanız bilgilendiririm
Atarım tabikide bi istegin olursa bende yardmcı olmak istermSkype pm at kardeşim. Her yönden yardımcı olmak isterim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.