Benim hergün 1 adsense banlanıyor
artık o kadar normal geliyor ki sanki kanal kapanmış gibi karşılıyorum
Elveda adsense yapacak bişey yok, bir müddet adsense çalışmasına ara veriyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ekim ayı işlememe girmeme konusu vardı ona yazacaktım ama konu kilitlenmiş.
Bugün eşimin pinsiz adsensi banlandı, geçen ay içinde bir kanalım telif yüzünden kapanmış diğer kanalada 2 telif gelmişti, telif yüzünden adsense bağlı kanalların para kazanması kapatılacak diye mail geldi.
Bende panikle kanalları eşimin adsensine taşımıştım, daha sonra telif gelen kanalları yok edip bir gün bekledim, adsensimde sıkıntı olmadı bende kanalları eşimin adsensinden kendi adsensime taşıdım, bu ay adsensim işleme girmedi ama henüz banlanmadı.
Eşimin adsensine sadece kendi telefonundan ve hattın internetiyle giriyordum.
Benim ve eşimin adsensi aktif olarak kullandığımız google play kayıtlı maillerdi, kanallarım'dan bir tanesini forumdan bir arkadaştan almıştım 5 ay önce, diğer kanalları kendim oluşturdum.
Videoları manuel olarak vds'den tarayıcıyla yüklüyordum, vds yi sadece bu iş için kullandım, adsense kendi bilgisayarımdan bağlayıp giriş yapıyordum. kanallarda 30 dan fazla video yoktu Etiket açıklama ve başlıkları kendim yazıyordum. Kategori dizi. İzlenimler tamamen organik.
işleme girmeyen adsensedeki kanalları taşımayın sonu ban diye uyarmıştık ama görmedin herhalde.az önce banlandı adsensem bu ay açmıştım işleme girmeyen kanalları taşımıştım banladılar
işleme girmeyen adsensedeki kanalları taşımayın sonu ban diye uyarmıştık ama görmedin herhalde.
benim şu pin artık gelsede banlanıcazmı banlanmıcazmı ortaya çıksın arkadaş bu nedir ya![]()
Banlandım. İşleme girmemesinden belliydi zaten şaşırmadım. Bu günü bekliyordum
вєякαη;708427' Alıntı:Adsenseyi senden satın almıştım benimkide işleme girmemişti ve bugun banlandı
8 Aralık iti bari ile benimde
Türkçe içerik
ingilizce içerik
Almanca içerik
olmak üzere 3 kanalım kapatıldı
toplam zarar 5k$
kanallar patnerde idi bakalım ödeyeceklermi
hepimiz için hayırlısı inş. nasibimizde var ise alırız.
8 Aralık iti bari ile benimde
Türkçe içerik
ingilizce içerik
Almanca içerik
olmak üzere 3 kanalım kapatıldı
toplam zarar 5k$
kanallar patnerde idi bakalım ödeyeceklermi
hepimiz için hayırlısı inş. nasibimizde var ise alırız.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.