Bugün Benim Doğum Günümm

SeaNoNe

Yasaklanmış
Web sitesi
themusicbox.tv
Çocuğumun Sağlıklı,Sıhhatli, Vatana Millete Hayırlı bir evlat olabilmesi için Sizlerde ufakta olsa bu kardeşiniz, arkadaşınız, abiniz için, doğacak çocuğu için bir Fatiha okursanız Allah sizden de razı olsun

Bugün Doğum günüm, çocuğumun cinsiyeti belli oldu ERKEK yeni öğrendik (kereta 1,5 aydır göstermiodu) 4 boyutlu çekim yaptırmamız gerekti 500 TL para verdik burdada göstermese cinnet geçiricektim artık :):)

Geçen bir konu vardı arkadaş internet sitesi açıp Allah herkese nasip etsin yazmıştı :) Sonra siteyi satılığa çıkardı vs.. Ama beim şu an ki duygularım gerçekten yaşamayan için tarif edilemez durumda. İnsanın çocuğu olma ihtimali falan düne kadar bana çok uzak şeylerken göz açıp kapatınca nerden nereye falan diyorsunuz :):)

-----Off the record konuşuyorum şu an; Beyler evlilik çok önemli birşey değil de insanın çocuğunun olması muazzam ötesi birşey. Evlenmeseniz de çocuğunuz mutlaka olsun. Nasıl olur nasıl biter bişey diyemem:)

Evveettt arkadaşlar. Şu an kanalları kontrol ederken 6 tane aynı kategoride ki kanalım uygunsuz içerikten kapanmış. Onların maillerini kontrol ettikten sonra aklıma diğer sağlam kazandıran kategorim aklıma geldi. Kanallara 1 aydır neredeyse girmiyordum bir 4 kanal da ordan gümlemiş. Kim yaptıysa, Yapan eğer burdaysa ELİNE SAĞLIK :) Canları sağolsun... Daha fazla yapsınlar, daha fazla ah alsınlar, daha fazla insanların hakkına girsinler vs vs vs.

Bana sahte telif atana da kızmıyorum, flag atanada kızmıyorum. Bazen bot ile özgünleştirirken başlıklar alakasız oluyor, farkediyorum ama üşenip değiştirmiyorum. Topluluk geliyor, yemin ederim kızmıyorum. Onlara da hakkım helal olsun, adamı yanıltmışız vs. Gerçek telif atana zaten mail bile atmıyorum utancımdan.

2.5 - 3 yıldır bu forum sayesinde iyi bir yaşam standartı yakaladım. Herşeyimi Youtube 'a minnettarım, Allah razı olsun Serkan Abi'den bu işi ondan önce biliyordum ama 1 biliyorsam bana 9 kattı. Bu forumdaki tüm arkadaşlara da teşekkür ederim.

Ama şöyle bir şey var ki ben şu an çok mutluyum. Flag yemişim, sahte telif yemişim kanallarım gitmiş sorun yok. Yine açarım yine kazanırım çünkü bu işi biliyorum. Ama eminim ki bu sahte flag sahte telifçiler o pc başında benim kadar rahat ve mutlu oturmuyorlardır. Sinirden kendilerini yiyorlardır. Ben 5 hane kazanırken onlar hep 3 hane kalmaya muhtaç kalacaklar. Çünkü o kişiler AH alan kişiler, kıskanç kişiler, gözü başkasının parasında olan kişiler. Bu insanlara mutluluk haramdır. Umarım daha çok kanalıma dadanırsınız, beni daha da güldürmeye devam edersiniz..

Tüm forum alemine saygılar sevgiler diliyorum. Hepinize minnettarım. İyi kötü diyalog içine girdiğim tüm arkadaşlar için üzdüğüm kırdığım varsa kandil mübarek bu günde haklarını helal etmesini istiyorum. Benimde Tüm forum alemine varsa bir hakkım helali hoş olsun...

Son düzenleme:
:) Allah hayırlı bir ömür nasip etsin ...Mutlulukdan uçmak buna deniliyor sanırım :D

Allah analı babalı büyütsün

Vatanına milletine layık bi evlat olur inşallah :)

hocam pamuk gibi olmuşsunuz ibanı yolluyorum gerekeni yapın :D

Allah hep beraber mutluluğunuzu daim etsin. Darısı başıma.

ALLAH analı babalı büyütsün, hayırlı olsun :)

Hocam Allah analı babalı mutlu mesut büyütsün 4 boyutlu olay kafama takıldı hemen araştırdımda 3 boyuttanne farkı var anlayamadım :) ve yazının son kısımda çok haklısınız;)

Hayırlı olsun çok sevindim hocam allah analı babalı büyütsün :)

Rabbim sağ salim kucagınıza almayı nasip eylesin ...

Benımde 20 gun sonra 2 yaşına girecek bir oğlum var ...

Onlar CAN , Onlar HAYAT , Onlar YAŞAMA SEBEBİ , Onlar HERŞEY ...

Hocam Allah analı babalı mutlu mesut büyütsün 4 boyutlu olay kafama takıldı hemen araştırdımda 3 boyuttanne farkı var anlayamadım :) ve yazının son kısımda çok haklısınız;)

4 boyutlu cekim tum organlari tek tek inceliyorlar hocam. Renkli olarak 50 60 dakikalik bir ultrason. Bende ilk defa gordum. Yuzunu falan cekiyorlar ama bizim cocuk koluyla kapatti yuzunun yarisini :) tam goremedik ama goren babasina benzetiyor. 4.5 aylik cocugu bana benzetmekte ayri bir ironi ama iste napicaksin evet ya falan diyorsun :)

Bu arada bugun gercekten dogum gunum, bir kiside dogum gunumu kutlamamis

Bugün Doğum günüm, çocuğumun cinsiyeti belli oldu ERKEK yeni öğrendik (kereta 1,5 aydır göstermiodu) 4 boyutlu çekim yaptırmamız gerekti 500 TL para verdik burdada göstermese cinnet geçiricektim artık :):)

Geçen bir konu vardı arkadaş internet sitesi açıp Allah herkese nasip etsin yazmıştı :) Sonra siteyi satılığa çıkardı vs.. Ama beim şu an ki duygularım gerçekten yaşamayan için tarif edilemez durumda. İnsanın çocuğu olma ihtimali falan düne kadar bana çok uzak şeylerken göz açıp kapatınca nerden nereye falan diyorsunuz :):)

-----Off the record konuşuyorum şu an; Beyler evlilik çok önemli birşey değil de insanın çocuğunun olması muazzam ötesi birşey. Evlenmeseniz de çocuğunuz mutlaka olsun. Nasıl olur nasıl biter bişey diyemem:)

Evveettt arkadaşlar. Şu an kanalları kontrol ederken 6 tane aynı kategoride ki kanalım uygunsuz içerikten kapanmış. Onların maillerini kontrol ettikten sonra aklıma diğer sağlam kazandıran kategorim aklıma geldi. Kanallara 1 aydır neredeyse girmiyordum bir 4 kanal da ordan gümlemiş. Kim yaptıysa, Yapan eğer burdaysa ELİNE SAĞLIK :) Canları sağolsun... Daha fazla yapsınlar, daha fazla ah alsınlar, daha fazla insanların hakkına girsinler vs vs vs.

Bana sahte telif atana da kızmıyorum, flag atanada kızmıyorum. Bazen bot ile özgünleştirirken başlıklar alakasız oluyor, farkediyorum ama üşenip değiştirmiyorum. Topluluk geliyor, yemin ederim kızmıyorum. Onlara da hakkım helal olsun, adamı yanıltmışız vs. Gerçek telif atana zaten mail bile atmıyorum utancımdan.

2.5 - 3 yıldır bu forum sayesinde iyi bir yaşam standartı yakaladım. Herşeyimi Youtube 'a minnettarım, Allah razı olsun Serkan Abi'den bu işi ondan önce biliyordum ama 1 biliyorsam bana 9 kattı. Bu forumdaki tüm arkadaşlara da teşekkür ederim.

Ama şöyle bir şey var ki ben şu an çok mutluyum. Flag yemişim, sahte telif yemişim kanallarım gitmiş sorun yok. Yine açarım yine kazanırım çünkü bu işi biliyorum. Ama eminim ki bu sahte flag sahte telifçiler o pc başında benim kadar rahat ve mutlu oturmuyorlardır. Sinirden kendilerini yiyorlardır. Ben 5 hane kazanırken onlar hep 3 hane kalmaya muhtaç kalacaklar. Çünkü o kişiler AH alan kişiler, kıskanç kişiler, gözü başkasının parasında olan kişiler. Bu insanlara mutluluk haramdır. Umarım daha çok kanalıma dadanırsınız, beni daha da güldürmeye devam edersiniz..

Tüm forum alemine saygılar sevgiler diliyorum. Hepinize minnettarım. İyi kötü diyalog içine girdiğim tüm arkadaşlar için üzdüğüm kırdığım varsa kandil mübarek bu günde haklarını helal etmesini istiyorum. Benimde Tüm forum alemine varsa bir hakkım helali hoş olsun...
Alllah analı babalı büyütsün inşallah

O sevinci 2 kere yaşadım,yaşadıgınız sürece aldıgınız en güzel haber ve an olarak hafızanızda kalacaktır.Allah hayırlısıyla dünyaya gelmeyi nasip etsin.

Allah analı babalı büyütsün saglıklı sıhatli olur insallah

bu arada ne güzel bi konu açmıssın öyle tebrik ederim :)

Anaa şimdi sabahlar olmaz hocam geçmez o kalan 5 ay yandınız siz. :)

İnşallah darısı başıma. :D

Allah analı babalı büyütür inşAllah..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri