Bugün Benim Doğum Günümm

1-Doğum günün kutlu olsun Allah hayırlı ömürler versin
2-Çocuğun analı babalı büyüsün Allah hayırlı evlat olmayı nasip etsin
3-Kapanan kanallar için başın sağolsun Allah daha kazançlı kanallar nasip etsin...

Hocam çocuğum olduktan sonra bunun en büyük mutluluk olduğunu düşünürken hata yapmışım o kadar çok şeyi gözden kaçırıyoruz ki hocam bir tavsiyem onun sağlıklı olması için bol bol dua et sadaka ver güzel şeyler yap ...

Allah analı babalı sağlıklı şifalı büyütsün

hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün en önemlisi sağlıklı olsun !!!

Hocam çocuğum olduktan sonra bunun en büyük mutluluk olduğunu düşünürken hata yapmışım o kadar çok şeyi gözden kaçırıyoruz ki hocam bir tavsiyem onun sağlıklı olması için bol bol dua et sadaka ver güzel şeyler yap ...

Allah analı babalı sağlıklı şifalı büyütsün

Valla hocam şu an için elimden gelen herşeyi seferber ettim, gıda olarak, doktor olarak, eşime daha iyi bir yaşam şartları sunmak konusunda hiç bir şeyden kaçınmıyorum. Ama inşallah Allah dualarımızı kabul eder sağlıklı sıhhatli bir çocuğum olur. Bazen insanoğlunun da eli kolu bağlı bu tür durumlarda.

Sizlerde ufakta olsa bu kardeşiniz arkadaşınız abiniz için, doğacak çocuğu için bir Fatiha okursanız Allah sizden de razı olsun

Allah analı babalı büyütsün abi :) Senin adına çok sevindim, inşallah mutlu mesut yaşarsın kazancında inşallah helalinden artsın :) Hayırlı kandiller :)

allah tum bekar kardeslerıme ben gıbı :)
once iyi bir eş ve hayırlı bir evlat nasip etsin insallah

Allah saglikli sihhatli ve Anali Babali buyutmeyi nasip etsin ustad.Senin adina cok sevindim ve bu kadar cok sevinmekdede cok haklisin.Cocuk bambaska birsey.Bunu kucagina aldiginda daha iyi anlayacaksin.Tekrar gozun aydin.

Doğacak çocugunuzla birlikte nice senelere.Doğum gününüz kutlu olsun.Doğacak minik kardeşimizi de Allah analı babalı büyütsün

Allah kucağınıza almayı nasip etsin, evlat bambaşka bir şey yaşamadan bilinmez,çok da tatlı oluyorlar,bu arada 500 TL çokmuş ya bizim doktorun normal muayenede bile 3d ultrason cihazı vardı :) reklam olmasın İstanbul Kaynarcada bir hastane :)

4 boyutlu cekim tum organlari tek tek inceliyorlar hocam. Renkli olarak 50 60 dakikalik bir ultrason. Bende ilk defa gordum. Yuzunu falan cekiyorlar ama bizim cocuk koluyla kapatti yuzunun yarisini :) tam goremedik ama goren babasina benzetiyor. 4.5 aylik cocugu bana benzetmekte ayri bir ironi ama iste napicaksin evet ya falan diyorsun :)

Bu arada bugun gercekten dogum gunum, bir kiside dogum gunumu kutlamamis

Valla böyle kuru kuruya havadis olmaz, ıslatmak gerek. :D Yolla ordan herkese en güvendiğin kanallarından birer tane ortalık şenlensin böyle çıkar bu işin keyfi. :p
İşin şakası bir yana Allah analı babalı büyütsün, bizlere de nasip olur inşallah vakti zamanı gelince. Nice yaşlara. Saygılar..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri