Bugün Benim Youtube'''da

KorkmazMutlu

Yasaklanmış
Evet arkadaşlar bugün benim youtube yıldönümüm :)

15.03.2013 de başladığım youtube işinde 2. yılımı doldurmuş bulunmaktayım :)

Beni bu durumlara getiren [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] Üstadıma ,

[MENTION=8235]tetik_67[/MENTION] kardeşten öte olan TETİK arkadaşıma ( 20 yıllık kankamdır iyi ve kötü günümde herzaman yanımdaydı ) ,

Sonradan tanışıp sıkı dostluk kurduğum [MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] kardeşime ,

1 yıldır sürekli konuştuğum adı bende saklı olan dostuma çok teşekkür ederim.

YT nin sayesinde işçi sınıfından çıkıp sadece yt ile geçinmek kadar güzel bir iş asla bulamayacağımın farkında olup gelen şansı daha iyi değerlendirmek temennisiyle ... :) Allah razı olsun hepinizden :)

Son düzenleme:
YT nin sayesinde işçi sınıfından çıkıp sadece yt ile geçinmek kadar güzel bir iş asla bulamayacağımın farkında olup gelen şansı daha iyi değerlendirmek temennisiyle ... Allah razı olsun hepinizden

Bende bunun hayelini kuruyorum bu aylarda

YT nin sayesinde işçi sınıfından çıkıp sadece yt ile geçinmek kadar güzel bir iş asla bulamayacağımın farkında olup gelen şansı daha iyi değerlendirmek temennisiyle ... Allah razı olsun hepinizden

Bende bunun hayelini kuruyorum bu aylarda

inş darısı senin başına :)

Her ne kadar Yt'den aldığım kazançlar beni yüksek derecede tatmin etsede, işci sınıfından ayrılamıyorum. Yarın ne olacağı belli değil. Mutlu Yıllar :)

Her ne kadar Yt'den aldığım kazançlar beni yüksek derecede tatmin etsede, işci sınıfından ayrılamıyorum. Yarın ne olacağı belli değil. Mutlu Yıllar :)

İŞİ bırakalı 1 yıl oldu 1 yıldır sadece geçimin yt :)
Bıraktığım iş yeri 7 yıllık 1600 tl maaş la bıraktım müdür pozisyonunda :)

1200 tl maas 500 kira 450 fatura,market pazar gideri 300 tl ulasim 200 tl , anaokul servis+aidat 130 tl, : 1580 tl-1200 : -380 tl sosyal hayat : 0 , giyim yok , mecbur oldugunu bildiklerinden nerdeyse her gün kovacakmis gibi hareket eden müdürler. gözünü sevdgmn ülkesi. bende 2k tl ye sabitlesem bırakıcam isi gücü. bol kazanclar hocam sizede, sizin durumunuza geliriz inş

Yazdıkların için çok teşekkürler ...

İnşAllah birgün senin pozisyonuna gelirim de bende kurtulurum şu yorucu işlerden :D

Çalışmaktan asla yılmam , kimse tembel biri zannetmesin , yaptıgım işim de herkezin harcı olduguna inanmıyorum ...
Sabah 06:00 da işe gidip aksam 20:00 civarı donuyorum , bu satten kalan vakitte de hem yutup , hemde uyumaya calsııyorum :D

Birincisi depoculuk yapıyorum ve resmen hamballık yapıyorum örneğin yarın 8 ton pirinç gelicek ve sırtımda indiricem o malı ... Ay sonunda 10 ton çiçek yağı gelecek yine (600 teneke civarı) ... Ve buna benzer hergun 1 - 2 ton mal gecıyor elımden ... Malum 3,500 kişiye yemek veren bir yemek fabrıkasında calısıyorum ve çok lazımmış gibi deposunda calsııyorum :D dedıgım gıbı erinmiyorum yaptıgım işten , utanmıyorum da ... Ama bu şekilde Pc başında çalısmak varken neden hamballık? :D

Bir gün senin kadar olmasa da yarısı kadar gelir sağlarım belkı :) ama malum yutup un garantııs yok , benım işi bırakmam için ya gercekten saglam kazanmam , yğksek rakamlar kazanmam lazım , yada kazanıp kendıme bir işyerı (internet , playstatıon , vss vss) kurmam lazım ... Malum evliyiz , coluk cocuk var , masraflar agır , giderler cok ...

Evli , çocuklu birinin giderlerini [MENTION=12961]mexis[/MENTION] üstad saymış zaten :D

Sayende çok şey öğrendim , forumdaki birçok abimiz gibi sende çok destek oldun , kiii senin desteklerin , fikirlerin ve üstü kapalı değil de açıkça paylaşımların sayesınde 2 ay öncesine kadar geliştiğime inanıyorum ... Birbirimize bişeyler katabiliyorsak ne MUTLU bana ... Eğer izmir de olsan ne çalışmaktan ne de kazanmaktan KORKMAZ bırakırdım işi gücü seninle her sekıdle kazanırız biz ...

Ama daha bitmedi , zaman herseyın ılacıdır ...
İnşALLAH bir gun onu da yapıcaz ...

Kazanclarının daim olmasını dilerim abi ...
[MENTION=19165]KorkmazMutlu[/MENTION]

Son düzenleme:
Yazdıkların için çok teşekkürler ...

İnşAllah birgün senin pozisyonuna gelirim de bende kurtulurum şu yorucu işlerden :D

Çalışmaktan asla yılmam , kimse tembel biri zannetmesin , yaptıgım işim de herkezin harcı olduguna inanmıyorum ...
Sabah 06:00 da işe gidip aksam 20:00 civarı donuyorum , bu satten kalan vakitte de hem yutup , hemde uyumaya calsııyorum :D

Birincisi depoculuk yapıyorum ve resmen hamballık yapıyorum örneğin yarın 8 ton pirinç gelicek ve sırtımda indiricem o malı ... Ay sonunda 10 ton çiçek yağı gelecek yine (600 teneke civarı) ... Ve buna benzer hergun 1 - 2 ton mal gecıyor elımden ... Malum 3,500 kişiye yemek veren bir yemek fabrıkasında calısıyorum ve çok lazımmış gibi deposunda calsııyorum :D dedıgım gıbı erinmiyorum yaptıgım işten , utanmıyorum da ... Ama bu şekilde Pc başında çalısmak varken neden hamballık? :D

Bir gün senin kadar olmasa da yarısı kadar gelir sağlarım belkı :) ama malum yutup un garantııs yok , benım işi bırakmam için ya gercekten saglam kazanmam , yğksek rakamlar kazanmam lazım , yada kazanıp kendıme bir işyerı (internet , playstatıon , vss vss) kurmam lazım ... Malum evliyiz , coluk cocuk var , masraflar agır , giderler cok ...

Sayende çok şey öğrendim , forumdaki birçok abimiz gibi sende çok destek oldun , kiii senin desteklerin , fikirlerin ve üstü kapalı değil de açıkça paylaşımların sayesınde 2 ay öncesine kadar geliştiğime inanıyorum ... Birbirimize bişeyler katabiliyorsak ne MUTLU bana ... Eğer izmir de olsan ne çalışmaktan ne de kazanmaktan KORKMAZ bırakırdım işi gücü seninle her sekıdle kazanırız biz ...

Ama daha bitmedi , zaman herseyın ılacıdır ...
İnşALLAH bir gun onu da yapıcaz ...

Kazanclarının daim olmasını dilerim abi ...
[MENTION=19165]KorkmazMutlu[/MENTION]

her zaman dediğim gibi sabır sabır sabır ve zaman ;)

her zaman dediğim gibi sabır sabır sabır ve zaman ;)

Fazla bişey istemiom birgun oglanı şöyle görsem yeter :p

Şaka bir yana da dediğini gibi şu yutup SABIR işiymiş , SABREDEREK öğreniyoruz ... İlk başladıgım gibi hala sabırsızım , hala acelecıyım ama bu işin temel kuralı SABIR SABIR SABIR :D

para-babasi.jpg

[MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] müdür cok aynı yönlerimiz var, bende depocuyum 06.00 -20.00 calısıyorum bende, sartlar asagi yukari aynı, aldıgımız maaş bırak yetmeyi eksiye düşüyor ufaktan hesapladım yani. ama mecburuz aynen coluk cocuk olunca yemiyor üstad 1 ay kazanamasak isimiz biter o yüzden calismaya devam, ama skype ekle müdür arada konusuruz [email protected]

nice yıllara..yt hayatımızı değiştirdi gerçekten :) çok şükür binlerce kez..

valla işe sadece sigorta günü işlesin diye gidiyorum.3günde bir gidip 24 saat nöbette kalıyorum.24 saatin toplamında en fazla 1 saati iş için ayağa kalkıyorumdur.1 saatte wc,yemek,bakkala gitmek için ayaktayımdır.geri kalanı tv ve pc karşısında+uyku.

zaten 1200 maaşla da çekilmez daha fazlası.
kira 650+doğalgaz 300+elektrik,su,internet+wınn+aidat 350+anaokulu 110...daha mutfak masrafı+2 çocugun masrafını koymadım bile.bir de youtube için sunucu +giderler

zor,bu zamanda işçi olmak ve evi geçindirmek çok zor.

valla işe sadece sigorta günü işlesin diye gidiyorum.3günde bir gidip 24 saat nöbette kalıyorum.24 saatin toplamında en fazla 1 saati iş için ayağa kalkıyorumdur.1 saatte wc,yemek,bakkala gitmek için ayaktayımdır.geri kalanı tv ve pc karşısında+uyku.

zaten 1200 maaşla da çekilmez daha fazlası.
kira 650+doğalgaz 300+elektrik,su,internet+wınn+aidat 350+anaokulu 110...daha mutfak masrafı+2 çocugun masrafını koymadım bile.bir de youtube için sunucu +giderler

zor,bu zamanda işçi olmak ve evi geçindirmek çok zor.

Allahın sevgili kuluymuşum evlilikten son anda dönmüşüm :) :(

500 kira faturalar 200 2000 kredi yemek sigara 600 ... gelde çık işin içinden :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri