Bugün Günlerden GALATASARAY

ErdaLBakkaL

Kayıtlı Üye
Galatasaray' ımıza başarılar diliyoruz :)

STAT: Juventus Arena
HAKEM: Viktor Kassai (Macaristan)
SAAT: 21.45
YAYIN: Smart Spor

JUVENTUS: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah, Tevez, Vucinic
YEDEKLER: Storari, Ogbonna, Peluso, Marchisio, Isla, Llorente, Quagliarella
TEKNİK DİREKTÖR: Antonio Conte

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Chedjou, Hakan, Selçuk, Melo, Bruma, Sneijder, Riera, Drogba
YEDEKLER: Ufuk, Gökhan, Sabri, Engin, Burak, Umut, Amrabat
TEKNİK DİREKTÖR: Roberto Mancini

Tvde Veriorlarmı Maçı?

Geçen maç ne yazdıysam çıktı.
Bu maçta yazıyorum.
Juve 2 - Gs 0

alt biter, Gs fazla gol yemezse.
Juve Gs'den gol yemez.
Juve'de son zamanlarda formsuz ama Gs kazanamaz.

Geri kalan Hergün Fenerbahçe <3

Biri benimi çağırdı :D ekipmanları hazırlayayım hemen
gerekli program ve teknolojik alet edevat dışında
Cips,kola ve çiğdemlerimizi hazırlıyoruz ilk 5-ve 10 'a gireceklere başarılar :cool:
Bütün yarışmacılara bol şans :p

Bu galibiyete çok ihtiyacımız var takımın morale ihtiyacı var inşallah yeneriz.

Mancini sahada olacak mı? Sanki olmayacak deniliyordu.

Ama çok merak ediyorum Mancini üst düzey bir teknik adam Fatih Terim in çok çok çok önünde.

inşallah Şampiyonlar ligi bugün başlıyacak bizim için :D

İnternetten izlemek isteyen arkadaşlar kaçak yollardan kesintili dandik kalitede izleyeceklerine sopcast ile yabancı dilde ama oldukça kaliteli görüntüyle kesintisiz izleyebilirler

Tahmin yapıyorum ;
---> Juventus 3 - 0 Galatasaray yada Juventus 4 - 0 Galatasaray
galatasarayın gol atabilmesi büyük bir başarı olur :D

İnternetten izlemek isteyen arkadaşlar kaçak yollardan kesintili dandik kalitede izleyeceklerine sopcast ile yabancı dilde ama oldukça kaliteli görüntüyle kesintisiz izleyebilirler

sopcast nedir üstat açarmısın

kardeşim şu sopcast olayını açsana biraz nasıl oluyor beleşmi :D
üstünden kayıt oluyormu vs vs donuyormu çok

bu konudanda anlaşıldığı üzere bugün juventusu yenersek sadece juventus ağlamıycak :D

sopcast'ı burdan indirin Free Software Download - Free P2P internet TV | live football, NBA, cricket ücretsiz üye olabilirsiniz ordan torrent mantığıyla çalışıyor tamamen beleş :D ne kadar çok kişi aktif olursa bağlantıda o kadar kesintisiz olur şampiyonlar ligi maçlarını genede izleyen çok olduğu için donma sorunu olmuyor ben pek yaşamadım.

Maç linklerini : http://livefootball.ws/ bu siteden bulabilirsiniz ben bütün maçları burdan takip ediyorum bana yeterli geliyor burdan maçları seçince içinde linkleri veriyor size
sop://broker.sopcast.com:3912/146209 gibi linkler siz bunu programa girip o yayına bağlanıp izliyorsunuz

Mancini sahada olacak mı? Sanki olmayacak deniliyordu.

Ama çok merak ediyorum Mancini üst düzey bir teknik adam Fatih Terim in çok çok çok önünde.

Mancini' nin yardımcılarını gördükten sonra iyiki gelmiş dedim :) Fitness koçu Ivan Carminati, antrenör Fausto Salsano.. eğer aramızda fm oynayan veya oynamış arkadaşlar varsa bu adamları bilirler :) takımı hasan şaş' tan sonra salsano gibi biri çalıştıracağı için ayrı bi sevinç duyuyorum valla. :D

mancini sempatik geldi zaten bana eğer gelişi farklı olsaydı daha iyi olurdu ama ben geldiğine sevindim çok kibirli diyolar ama ben göremedim:)
http://s14.directupload.net/images/130929/vaodamo9.swf

Salsano
153545.jpg

Fausto Salsano - Antrenör bilgi kartı - transfermarkt.tr

bu da korkunç Ivan, Scott Piri' nin yerine.. Piri baya iyi işler yaptı Ivan reisden beklentimiz daha büyük :) sneijder ' in surat ifadesi nerden çıktı bu *** der gibi :D
B_7b9ee190b3acd45e58c7334797851724.jpg

Ivan Carminati - Antrenör bilgi kartı - transfermarkt.tr

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri