F
fth
Guest
hocam ilk yarıyı bu linkten 0 donma ile ilzedim : sop://broker.sopcast.com:3912/147456
Valla kanal offline deyip duruyor anlamadım gitti.. Yeni kullanıcı hesabı mı açtınız yoksa anonymous hesabıylamı girdiniz?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam ilk yarıyı bu linkten 0 donma ile ilzedim : sop://broker.sopcast.com:3912/147456
içimden bir ses diyorki bugün ilk ben yüklicem videoyu![]()
Valla bendede öle bir ses vardı uefa her yerden engellediama pes etmek yok
![]()
![]()
bu dünya geneli engellendi uyarılarının kanalın para kazanma özelliği üzerinde baya etkisi oluyo bi süre sonra habersiz devre dışı kalabilir forumda gördüğümüz kadarıyla dikkatli olun önemli kanallarınıza yüklemeyin![]()
sopcast'ı burdan indirin Free Software Download - Free P2P internet TV | live football, NBA, cricket ücretsiz üye olabilirsiniz ordan torrent mantığıyla çalışıyor tamamen beleşne kadar çok kişi aktif olursa bağlantıda o kadar kesintisiz olur şampiyonlar ligi maçlarını genede izleyen çok olduğu için donma sorunu olmuyor ben pek yaşamadım.
Maç linklerini : http://livefootball.ws/ bu siteden bulabilirsiniz ben bütün maçları burdan takip ediyorum bana yeterli geliyor burdan maçları seçince içinde linkleri veriyor size
sop://broker.sopcast.com:3912/146209 gibi linkler siz bunu programa girip o yayına bağlanıp izliyorsunuz
merhaba arkadaşlar lin*leri topladım :
sopcast: (sopcast programını indirin)
sop://46.246.89.189:3912/150806
sop://broker.sopcast.com:3912/140535
web:
De Marke Sport
Güncel link takip için:
Galatasaray vs Chelsea - 26 Feb 2014 - Live Streaming
Galatasaray Chelsea 26/02/14 20:45h Sopcast live with links online « Matches sopcast live online for free with links
Yayın paylaşımı yasak dendi kardeş banlanmayasın benim konumu editlemişler.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.