Bugün Günlerden GALATASARAY

kiminize garip gelebilir ancak ben barclays premier liginde favori takımımdır chelsea maçlarını da kaçırmamaya çalışırım. Gönlüm chelsea o yüzden

hahahaha sen 2008 de chelsea 'yi havaalanında karşıla sonra bugun gunlerden galatasaray 'de Türkiye puanını düşünmek gerek ama konus 6S olunca saldır CHELSEA 5 GOL İSTİYORUZ

Şu saçma konuşmanı kesermisin yok efendim ondan sonra türkiye futbolu neden gelişmiyor.(5-10 taraftarın yaptığını Galatasaray maal edemezsin.)

gsvid sopcast donuyor bende arada bir sizde de öyle mi?

xBg24D.jpg

Şu bir kaç taraftarın yaptığı saçma sapan işleri kompe takıma yıkmasak çok daha iyi olacak.
Ben de fenerbahceliyim,ama önce Türküm.Başarılar GALATASARAY.

Şu saçma konuşmanı kesermisin yok efendim ondan sonra türkiye futbolu neden gelişmiyor.(5-10 taraftarın yaptığını Galatasaray maal edemezsin.)

TÜRKİYE'NİN ÖZ TAKIMLARI BELLİDİR FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ - TRABZON
galatsaray yıllardır kendi için yabancılasan bir fransız kurgu takımından öteye gidemeyen bir takım olmuştur başarıları vb seylerden bahsetmiyorum galatasaray'ı ben Türkiyeye mal edemem şu görüntülere bak kalleş bir takımdır galatasaray

Chealse galatasaray karşılaması - YouTube

Fenerbahçemizin engellendiği ligde hangi Türk takımı olursa olsun destekleriz. Başarılar Galatasaray.

Şu bir kaç taraftarın yaptığı saçma sapan işleri kompe takıma yıkmasak çok daha iyi olacak.
Ben de fenerbahceliyim,ama önce Türküm.Başarılar GALATASARAY.

Bir Beşiktaşlı olarak ben de Avrupa'da hangi takımımız mücadele ediyorsa gönülden destekliyorum. Yolun açık olsun GALATASARAY.

Bir Fenerbahçe'li olarak Galatasaray'a başarılar dilerim...

Umarım keyifli bir maç olur!

Gol perdesini torres açtı.Çok basit bir gol,umarım geri dönüş gerçekleşir..

---------- Mesaj saat 00:26:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:56:04 civarında gönderildi. ----------

Maç linki vermek serbest mi :D

yazık oldu burak'ın gölüne. zor açıda süper vurmuştu.

bu terry sahadan tek parça çıkarsa yazıklar olsun

turksatta georgia tv maçı veriyor ama biss isteyebilir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri