Bugün Günlerden GALATASARAY

Kasımpaşa maçında dong'un bize yaptığı kadar olmasada bi benzerini yaptı Terry. Tekrar isteyin maçı. Ama bu chelsea kasımpaşa değil tabi. :)

Hakan balta ve hayrovici koyarsan sonuç böyle olur hiç şaşırmadım ya Allah aşkına hakan baltayı semihe nasıl tercih ediyorsun burak gene olumlu hiçbir katkı yapamadı bana göre deplasmanda işimiz zor ama chelseanın bugün bize yaptığı gibi 10 kişi savunma yaparsak turu geçebiliriz chelsea sizi yer chelsea çok güçlü hazard dağıtır sizi diyenlerde selam olsun ingiltere ligi lideri son uefa şampiyonu takım ilk 20 dakika harici sadece top çevirdi başkada bişiy yapamadı takımıma güvenim sonsuz bu turu geçebilecek güçteyiz sadece biraz daha dikkatli olmamız gerekiyo çok pas hatası yaptık bu maçta.

Chelsea top mu oynadı? Bizim türk takımlarının ilk 20 dkka mutlaka gol yeme hastalığı olmasa maç çok farklı olurdu.

maçı izlemedin sanırım ilk yarı çelşi tek kale top oynadı sıkıldım kapattım 2. yarı oynayan galatasaraydı.

Çelsi Bitmiş. . .
:D

Şaka maka bir yana Morinho ' Park The Bus ' sistemi ile gelmiş.
Beraberlik yeter mantığıyla.
2. maçta Gs'nin hiç şansı yok.

Şimdiden yazıyorum 3-0 Çelsi alır.
:cool:

Mancini, Mourinho'yu elerse şaşırmam iyi terletti

Drogba çıkmasa daha iyi olurdu bence

2008 de fener çelsiyi 2-1 yenmıştı ama deplasmanda 2-0 yenılerek turu geçemedi

Melo olmasa görürdüm ben bizim takımı.
Maçın adamı Melo tek kelimeyle.

Avrupa fatihi GALATASARAY yine kendine yakışır şekilde oynadı.Bu takım avrupada çok farklı oynuyor yahu.Süperligde böyle oynadığımızda neler olur düşünemiyorum.Şansımız bizden yana olsaydı galip gelirdik.Neyse ingilterede yener eleriz bunları

Avrupa fatihi GALATASARAY yine kendine yakışır şekilde oynadı.Bu takım avrupada çok farklı oynuyor yahu.Süperligde böyle oynadığımızda neler olur düşünemiyorum.Şansımız bizden yana olsaydı galip gelirdik.Neyse ingilterede yener eleriz bunları

Ben Chelsea'nin ekonomik oynadığını düşünmüyorum.Mourinho haftalar önce bizi lig yarışında düşünmeyin tek düşündüğüm şampiyonlar ligi gibi bir açıklama yapmıştı.Tek düşüncesi şampiyonlar ligi olan adam bu şekilde futbol oynatmaz Chelsea ilk eğer başa çıkamayacağını anlamasaydı o ilk 20 30 dakikada oynadığı oyunu bırakmaz 2yi atmak için uğraşırdı.Defanstan uzun topla gol arayıp şampiyonlar ligini kazanmayı düşünüyorsa zaten bıraksın o koltuğu.Chelsea İngilterede ilk yarıda yaptığından fazlasını yapamayacaktır karşısında ikinci yarıdaki gibi bir Galatasaray olursa da o zaman kimse favori olmaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri