Bugün ki Galatasaray maçı

her zaman var ama maçı bitireni görmedim telif gelir uzun sürmez.

fener şahtar maçını 180 bin kişi izliyordu:D

---------- Spam Engelliyici 22:36 ---------- Önceki Mesaj 22:23 ----------

sivas ın %100 penaltıyı yediler

Bu ilk olacak galiba adam maci bitirmek uzere :)

komedi bile değil dram

Yüzü olanlara

https://vine.co/v/epAPMMjEztL

offsayt değil emi

---------- Spam Engelliyici 23:40 ---------- Önceki Mesaj 23:39 ----------

https://vine.co/v/epAPMMjEztL

şimdi benden hızla uzaklaş,futboldan anlayanlarla konuşurum

az sonrada bi penaltıyla maçı alırsınız aslan parçaları sizi

yorumlarımı okusaydın pozisyonun ofsayt olduğunu ilk andan beri kabul ettiğimi görürdün ama yok yani duvara laf anlatmak daha kolay, soruma cevap alayım, şu çelişkiyi bir gösterirmisiniz? acele et ama yeni kurallar gereği banlanmanı istedim zatende, banlanmadan önce yorumunu görmek istiyorum.

Hocam sen heralde fenerin maçlarını hiç izlemiyorsun emin ol ki o kadar çok maç varkı ofyast'tan attığı gol olan onları saymam yıllarımı alır.

Kanıtlanmış bir karar mı var diyorsun ya hocam 3 temmuz dosyasına bak neler kanıtlanmış .

Hocam şimdi sidik yarışına girecek değilim, Fenerli olarak fazla bile seyretmişimdir:)
Üstüne vazife olanlar hakem,federasyon her neyse onları bağlar!

Hocam şimdi sidik yarışına girecek değilim, Fenerli olarak fazla bile seyretmişimdir:)
Üstüne vazife olanlar hakem,federasyon her neyse onları bağlar!

Aynen haklısınız o bizim işimiz değil sadece benim sinirlendiğim taraf arkadaş öyle bi yazmış ki sanki kendi takımının attığı gollerin hepsi temiz gol neyse hayırlı geceler.

Hamza Hamzaoğlu 6.hafta gönderilir var mı bahse giren?

Not: Neden 6 hocam esprisi yapmayın lütfen :D

iyi oldugunu düşünüyorum, aylardır takviye ve bazı futbolculara verilen haksız paralara isyanı görmeyen yönetimin, bu puan kaybıyla artık kulaklarını tıkayamayacagı düşüncesindeyim, ilk haftadan olacak kayıpların telafisi kolay olur,

üzülmemek lazım,şu uefa toplantısı bittikten sonra , sag bek ve sırtı dönük bir forvet alınması gerekiyor, yönetim paraya kıysın alsın, zaten her sene 10-15 m. euro kazanıyoruz direkt gitip ve gidemeyenler sayesinde,

hafta içindeki real madrid maçıyla birlikte tüm oyuncular denenmeli, herşey açıkça görülmeli,

hamza hamzaoğlu teknik d. felan değildir, bu adam takımın cok kötü bir zamanında geldiginden , daha kötüsü olamayacagından iyi gibi gözüktü ama olmaz bu hocayla, ille türk gelecekse, ertuğrul sağlam veya şenol güneştir bunun adresi, başkada türk hoca yoktur yetenekli,

ama bu yönetim hamzayı kovamaz, cok taviz veriyor , meloya yapılanlar ortada, adam bi yerlerini yırttıkca yeni sözleşme teklif ettiler,

en iyisi hepsi gitsin cem uzan gelsin:)

Simdi benim anlamadigim, Galatasay'in ilk yarida Olcan'la attigi ve ofsayt sayilan gol ile ikinci yarida Burak'in attigi gol arasinda ne fark var? Ayrica benim bildigim, ceza sahasi icinde top savunmanin eline dokunduktan sonra yon degistirirse pozisyon penalti olmuyor mu?

Simdi benim anlamadigim, Galatasay'in ilk yarida Olcan'la attigi ve ofsayt sayilan gol ile ikinci yarida Burak'in attigi gol arasinda ne fark var? Ayrica benim bildigim, ceza sahasi icinde top savunmanin eline dokunduktan sonra yon degistirirse pozisyon penalti olmuyor mu?

olmuyormuş:D

Olcan ilk golde bi adım öndeydi Burak adamla aynı yerde duruyodu ayrıca hocam boşverin bu sene şampiyonsunuz zaten diğer maçları izlemenize bile gerek yok :D

konu dağılsın beyler gidip etonun gollerini izleyin antalyasporun maçlarını izlemek lazım

Olcan ilk golde bi adım öndeydi Burak adamla aynı yerde duruyodu ayrıca hocam boşverin bu sene şampiyonsunuz zaten diğer maçları izlemenize bile gerek yok :D

Hocam sampiyon GS de olsa FB de olsa ben pek inanmiyorum Turkiye'deki futbol olaylarina.. Zaten bu mactaki kararlarin sorumlusu ne sivasspor ne de galatasaray.. tek sorumlusu hakem..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri