Bugün Tık Patlaması Yaşayan Var mı?

• Kullanıcı Barnabas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Barnabas

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar dün yani pazar günü en kazançlı günüm olurdu. Ama dün pek tık ve kazanç olmadı.

Bugün ise bu saate kadar en çok tık aldığım gün oldu. Benden başka kimse de bu durum var mı? Acaba pazar günkü kazanç pazartesiye mi yansıdı?

Bugün acayip bir düşüşteyim benden alıp sana mı eklemişler napmışlar :D

Günlük 200 tıkı hiç görmedin fakat bugün bu saatte 385mi ? Hocam önce bir videolarına bak patlama felan varmı varsa sorun yok ama yoksa saldırı felanda yapıyor olabilirler adsenseye birşey olmasın emeğin var sonuçta

bende hiç toplamda 200 tıkı göremedim, P.tesi günleri en düşük tık aldığım gün benimde.
Yani bugün tıklar düşüşte bende.
:cool:

Sabah saat 7.30'da attığım şarkı

+20Bini Geçtiğini Düşünüyorum

tcb2b.jpg

bende içine doğru patlama var :)

26 sında açtım takılıyorum oyle ne hit geliyor ne tık nede para

Günlük 200 tıkı hiç görmedin fakat bugün bu saatte 385mi ? Hocam önce bir videolarına bak patlama felan varmı varsa sorun yok ama yoksa saldırı felanda yapıyor olabilirler adsenseye birşey olmasın emeğin var sonuçta

Hocam saldırı olduğunu nasıl tespit edebilirim? Gece bir video atmıştım 1200 izlenmiş(benim kanalıma göre çok iyi). Toplam izlenme şuan 10000. Ben gün sonunda bile bu izlenmeye ulaşamıyorum. Tık şuan 407 oldu

Sabah saat 7.30'da attığım şarkı

+20Bini Geçtiğini Düşünüyorum

tcb2b.jpg

Evet hocam ilk attığınız dakkadan itibaren ben uyuyana kadar takipteydeydim (yanlış kanal sahibi ile konuşmuyosam şuan ) :D kısa sürede baya hızlı yükseldi adam king dağılın :D
Darısı benim videonun başına :p

Evet hocam ilk attığınız dakkadan itibaren ben uyuyana kadar takipteydeydim (yanlış kanal sahibi ile konuşmuyosam şuan ) :D kısa sürede baya hızlı yükseldi adam king dağılın :D
Darısı benim videonun başına :p

özelden konuştuğunuz linki atarsanız geri dönüş yapabilirim :)

Bir günde gördüğüm maximum tık 30.000 :p

kardes sayfa-to oranı %6 gerisini sen düsün

:eek::eek::eek: 8 aydır bu işteyim , tüm zamanlarda toplam o kadar tıkın yarısı kadar bile tık almadım daha :D Yoksa sıfıra bir kere fazla mı bastın ? :)

Yok kardeş bir ara 1 Milyon hiti yakalamıştım 30 dedimde biraz daha fazla. Yine kötü sayılmaz çok şükür

tık ta yükseliş varda
tbm de düşüş var

---------- Mesaj saat 14:54:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:51:36 civarında gönderildi. ----------

:eek::eek::eek: 8 aydır bu işteyim , tüm zamanlarda toplam o kadar tıkın yarısı kadar bile tık almadım daha :D Yoksa sıfıra bir kere fazla mı bastın ? :)

benim üç aylık tık oranım o (:

benimde kanalımda tıklama patlaması yasanmıs pazar günü...

---------- Mesaj saat 15:32:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:31:32 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar dün yani pazar günü en kazançlı günüm olurdu. Ama dün pek tık ve kazanç olmadı.

Bugün ise bu saate kadar en çok tık aldığım gün oldu. Benden başka kimse de bu durum var mı? Acaba pazar günkü kazanç pazartesiye mi yansıdı?

benimde kanalımda pazar günü patlama yasanmıs...

Dün To %3 iken 1.300 tık aldım.Bugun kalktım bi baktım to %7 iyi dedim bugün 2bin tık alıcaz heralde.Bu seferde sayfa görüntülenme az :) Biri tutsa biri tutmuyor arkadaş.Şu 3'lüden ikisi banko yüksek olmak zorunda TBM - SAYFA TO - SAYFA GÖRÜNTÜLENME.

Son ikisi yüksek olursa tbmye ihtiyaç kalmaz zaten :)
İlk ikisi yüksek olursa Sayfa görüntülenme şart.
Tbm ve Sayfa görüntülenme yüksek olursa To yine şart :D

iyi d şarkılardan telif yemiyor musunuz yaw

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri