Bugün Youtube'dan Para Kazanmak İçin Ne Yaptın?

• Kullanıcı HuR35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

HuR35

Kayıtlı Üye
İyi akşamlar iyi çalışmalar arkadaşlar,

Konu başlığının , güzel bir sohbet konusu olacağını düşünüyorum. Hem fikir alışverişi hemde tanışma , kaynaşma ortamına vesile olur inşallah.

Ben bugün ikinci Türkçe içerikli Youtube kanalımı açtım. İleriye dönük ve kaynak sıkıntısı yaşamayacağım bir sayfa. Şuanda da yabancı içerikli kanalımı açıyorum. Yabancı içerik olarak hangi konuya yoğunlaşacağıma karar veremedim. Var mı tavsiyesi olan?

Şu yaklaşık 1 aydır yaşadığımız sorunun düzelmesini bekledim, çeşitli kaynak araştırmaları yapıp ( akıllıtv. sözcüvideo, break ) gibi video paylaşım platformlarına zaman ayırdım ve türkçe kanalımda aldığım hitlerin getirmediği kazanca üzüldüm denile bilir bugün için.

başlık guzelmiş :)

Video cekıyorum da vps olmadan cok zor oluyor

bugün değilde
tüm zamanlar için işe yarayan bir yöntem söylim
mümkün olduğunca çok kanal açmaya ve bu kanalların her birine en az 500 video yükleyin yüklediğinizi farzedelim en az böyle her birinde 500 tane video olan 50 tane kanalınız var diyelim
bu 50 kanaldan günlük en az 10 12 dolar rahat alırsınız

Arkadşalar size bişi sorucam.Çizgi filmler telif hakkı yermi ?

Bugun yine ayni ad ve soyad li olan (diger bilgiler farkli) iki adsense hesaba ayni pc ve netten girilirse biri ban yerse digeri de zarar gorur mu diye dusundum...

Hiçbirşey yapmadım :) Hiçbirşeyde kazanmadım doğal olarak :) Uzaktan izleme mod'undayım.

arkadaşlar youtube trend videolarından yüklüyorum ama izlenmiyor nerede yanlış yapıyorum sizce

Bugun habire adsenseyi yeniledim kazancim artarmi diye :-) ama nafile yine ayni

bi konu açıyım o konuya yazıyım

Kera gayet güzel açıklamış.Başka dillerdede arama yapmak çok önemli

Kera çok haklısın bu konuda. örnek bende kisser var sadece 3 kanal ile uğraşıyorum belki bu benim tembelliğim yinede günlük minimum 3 dolar kazanıyorum. biraz kanal sayısını yükseltmek ve güncel videolar ile donatmak lazım

Bugün 5 video yükledim bir tanesi 3. taraf eşleşmesi oldu anında sildim. kalan sağlar bizimdir. ayrıca her bir video kategorisi için farklı bir kanal açılması kanaatine vardım ve indirdiğim videoları ayrı ayrı dosyalandırmaya başladım.
1. kanal videoları , 2. kanal videoları, 3. kanal videoları şeklinde

Bugün Youtube'dan Para Kazanmak İçin Ne Yaptın?

Daha dogrusu kazanmamak için ne yaptım 2 kanalımın 3. teliften kapanmasını sagladım.Sanırım yanılmıyorsam kapanan 9 kanalım oldu.Hazırda iki kanalım kaldı onlarla yola devam ediyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri