Bugün Youtube'dan Para Kazanmak İçin Ne Yaptın?

• Kullanıcı HuR35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Arkadaşlar youtube adsense ile para kazanmak için grup oluşturduk.Zaten burada olan herkesin youtube kanalı vardır ve adsense ile ilşkilendirmiştir.Bu yüzden hazırlık sürecimiz zaten olmayacak direkt gruba alımlar yapılacak.Kısaca işleyişin nasıl olduğundna bahsediyim..10 kişilik gruplar yapacağız ve bu 10 kişiye de mail olarak herkesin linkleri yollanacak.Kanallara girip 5 video izleme ve 1 reklam tıklama yapacağız.En çok kazandıran reklamlar metin ve resim reklamları olduğu için gruptaki herkes bu tar reklamlara tıklayacak.Şuan grupta aylık 400$ kazanç sağlıyoruz.Sizde katılmak istiyorsanız pm atın..

Teşekkürler..

48 saat boyunca 4 saat uyudum, Başkasının vidyosunu izlerken etiket girmeye çalıştım. Sabah oldu kafa gitti kalktım ışıüı söndürcem diye uraştım bi an jeton düştü fena oldum bayilmişim. 4 saat sonra gereksiz biri aradi uyandım aynen devam.

1 video upladım bide adenseme baktım kac olmş diye dahada 1 hafta bakmam:D

Aşağıdaki hesap için 8 Mart 2013 Cuma tarihinde bir test ödemesi başlattık. Bu ödeme için banka hesabınızı önümüzdeki 10 gün içinde kontrol edin. şeklindeki uyarıyı gördükten sonra durmak yok yola devam, bu iş olacak dedim kendi kendime :)
Video kaynağımdan edindiğim 33 videoyu yükleyeceğim bugün, bir yandan yükleyip bir yandan indirmeye devam edeceğim :) bu gün en az 1000 (bin) videoyu indirme listesine ekleyeceğim.

2,65 lik test ödemesinin geri bildirimini yaptım. şimdi pin'i bekliyorum. inşallah en kısa zamanda gelir. video yükleyeme de devam ayrıca

2,65 lik test ödemesinin geri bildirimini yaptım. şimdi pin'i bekliyorum. inşallah en kısa zamanda gelir. video yükleyeme de devam ayrıca

bize gelen test ödemesi bile 1,06 şansınız şimdiden bol olsun hocam, öğrenmek için bankayı aradığımda adam gülmüştü hatta bu miktar ne dercesine :D

arkadaşlar biraz abest kaçacak ama konu nasıl açarım. nerden kunu açıcam yardımcı olursanız sevinirim.

ana baslıklara bakıp hangı baslıga uygun konu acacaksan ıcıne gıreceksın.sol uste dogru konu ac yazıyor

bize gelen test ödemesi bile 1,06 şansınız şimdiden bol olsun hocam, öğrenmek için bankayı aradığımda adam gülmüştü hatta bu miktar ne dercesine :D

eyvallah hocam sağol.
Videolarımın çok izlenmesi için Facebook üzerinden bir kaç sayfayı satın almak istediğime dair, sayfa sahiplerine mesaj attım. dün akşamüstü 70 binlik bir sayfanın adminine bir videomu gönderdim paylaşırmısın diye. adam paylaşmış, 78 olan görüntülenme an itibariyle 1,140 :) o sayfayımı alsam acaba?
Kanalımla ilgili aynı konu başlığında açılan en büyük Facebook sayfalarını satın almaya karar verdim. toplamda 5 sayfa. paylaşımlara geri dönüşler çok güzel sayfalarda.

Sosyal medyayı kullanmayanlar varsa tavsiye ederim.

30 Haber Videosu PAylaştım Key girmeden hayırlısı :)

hayırlısı olsun :)

bir önceki mesajımdaki belirttiğim izlenme 1.140dan 1.283e çıkmış :) ben o sayfayı alayım en iyisi :)

hocam sayfa fiyatları ne kadar biçilen bende almayı düşünüyorum facebook falan üzerinden imlemeyle bu işte kazanmak çok daha iyi elinde bi paylaşım alanın olduğu sürece.

eyvallah hocam sağol.
Videolarımın çok izlenmesi için Facebook üzerinden bir kaç sayfayı satın almak istediğime dair, sayfa sahiplerine mesaj attım. dün akşamüstü 70 binlik bir sayfanın adminine bir videomu gönderdim paylaşırmısın diye. adam paylaşmış, 78 olan görüntülenme an itibariyle 1,140 :) o sayfayımı alsam acaba?
Kanalımla ilgili aynı konu başlığında açılan en büyük Facebook sayfalarını satın almaya karar verdim. toplamda 5 sayfa. paylaşımlara geri dönüşler çok güzel sayfalarda.

Sosyal medyayı kullanmayanlar varsa tavsiye ederim.

Sosyal medya önemli aslında. Sayfanın üyeleri yabancı mı?
Birde hocam hit dönüşü güzel tıklanma oranı nasıl?

Sosyal medya önemli aslında. Sayfanın üyeleri yabancı mı?
Birde hocam hit dönüşü güzel tıklanma oranı nasıl?

Hocam o sayfanın paylaşımından dünden beri güzel dönüşler alıyorum. Fakat içerikler Türkçe o sayfa da Türkçe. Türkiye'de gösterim kapalı deniyor fakat ufak ufak damlıyor kazanç. Acelem yok açıkcası. bu ay 7,20 $ yazıyor. Dün 1,17 $ kazanç. Dediğim gibi o sayfaları alırsam artacaktır buna inanıyorum çünkü içeriklerim Facebookta hepitopu 5 sağlam sayfaya hitap ediyor Youtube'da da benzer bir kanal yok.

Bugün PIN kodum gelmiş :) onu girdim. fakat adsense hesabımda kazançlar görünmüyor, youtube panelindeki tahmini kazançlar bölümünden takip ediyorum

bugün saatlerce googlede ilginç resimler aradım
3 5 video uplayıp 30-40 kanalda paylaştım

işler kesat bu aralar günde 30 40 dolar ı gecmiyor
o da ev gecindiren ünideki kardeşine bakan bana yetmiyor

alternatif cözümler üretmem lazım of of ...

sadece günlük 10-20 haber videosu yükledim (3-4 aydır yaptığım gibi) günde 1 saat ayardım oda sadece video indirip yüklemek için. aylık 1 asgari ücret bana yetiyor fazlasında gözümüz yok şükür...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri