Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2,65 lik test ödemesinin geri bildirimini yaptım. şimdi pin'i bekliyorum. inşallah en kısa zamanda gelir. video yükleyeme de devam ayrıca
bize gelen test ödemesi bile 1,06 şansınız şimdiden bol olsun hocam, öğrenmek için bankayı aradığımda adam gülmüştü hatta bu miktar ne dercesine![]()
30 Haber Videosu PAylaştım Key girmeden hayırlısı![]()
hayırlısı olsun
bir önceki mesajımdaki belirttiğim izlenme 1.140dan 1.283e çıkmışben o sayfayı alayım en iyisi
![]()
eyvallah hocam sağol.
Videolarımın çok izlenmesi için Facebook üzerinden bir kaç sayfayı satın almak istediğime dair, sayfa sahiplerine mesaj attım. dün akşamüstü 70 binlik bir sayfanın adminine bir videomu gönderdim paylaşırmısın diye. adam paylaşmış, 78 olan görüntülenme an itibariyle 1,140o sayfayımı alsam acaba?
Kanalımla ilgili aynı konu başlığında açılan en büyük Facebook sayfalarını satın almaya karar verdim. toplamda 5 sayfa. paylaşımlara geri dönüşler çok güzel sayfalarda.
Sosyal medyayı kullanmayanlar varsa tavsiye ederim.
Sosyal medya önemli aslında. Sayfanın üyeleri yabancı mı?
Birde hocam hit dönüşü güzel tıklanma oranı nasıl?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.