Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle başlık; şu anki ruh halimi anlatan bir şarkı sözüdür. Şarkı değil söz anlatıyor bu arada![]()
Normalde çok ciddi değilse bu tarz konuların açılması taraftarı değilim, daha önce de bu tarz bir konu açmadım ama bugün bir şeyler tetikledi sanırım içimi dökesim geldi birilerine..
Psikolojik anlamda yaklaşık 2 senedir beni, son aylarda artık ailemi de ciddi şekilde etkileyen şeyler yaşadım. Maddi olumsuzluklar dışında geçti, gitti Allaha şükür. O konulara çok girmek istemiyorum.
Son 1-2 ayda fazlasıyla düşünmeye, çok fazla somurtmaya, neredeyse konuşmamaya başladığımı farkettim. Haliyle çevremdeki insan sayısında da azalma oldu. Bir yerde artık kendime gelmem ve hayatımı yeniden bir düzene sokmam gerekiyordu, bugün artık o başlangıcı yapmak istiyorum. Son 2 senemi komple siliyor ve başlıkta belirttiğim gibi bugünü milat sayıyorum.
Üniversite 2. sınıftayım, internette 7-8 senelik bir geçmişim olsa da youtube işinde 1 ayımı yeni doldurdum. Daha bir şey kazanabilmiş değilimBu konuyu birazda bu sebeple açtım. Bir kaç ay üzerine gelip bu konuya baktığımda hayatımda nelerin değiştiğini, en azından yt anlamında neler yapabildiğimi net bir biçimde görmek istiyorum. Herkes bu işten kazanabilecek diye bir şey yok, belki rızkımızı başka yerlerde aramamız gerekir. Öyle bir durumda da gerçekleri yüzüme vurması açısından yardımı olabilir bu konunun.
Yt işinde hedefim şimdilik çok yüksek değil. Beni ve ailemi rahatlatacak miktarları hedef koyuyorum elbette ama demek istediğim bu miktarları kazanan bir çok arkadaş var burada. Bir hayal değil, gerçekçi bir hedef olduğunu düşünüyorum kısacası. İnşallah bir şekilde ulaşırım bu hedefe ne diyeyim.
Son zamanlarda çok fazla yardım konusu açıldı ve insanların birbirine tahammülü kalmadı. Konular bile önyargılı okunuyor ne yazık ki.. Sen bu konuyu neden açtın, ne anlatmak istedin diyenler olabilir, açıklayayım.
Ben ne bir taktik istiyorum, ne başka herhangi bir yardım. Bütün aşamaları tek tek kendim çözmeye gayret edeceğim ama şu an motivasyonumu arttıracak, umut verecek bir kaç cümle duymak ciddi anlamda işime yarayabilir. Belki de böyle cümleler duymak istedimUzun bir yazı oldu ama sonuna kadar okuyan varsa teşekkür ederim.. Bol kazançlar herkese
Ben ilk kazancim bolumunde bi konu acmistim onu oku belki motive eder seni![]()
Sonuna kadar okudum , Bişey değilbirazdan serkan abi nin konularını oku orada herşey var diyenler gelecek. Taktik 1 : Ne yapacağına karar ver . Spam mı yoksa özgün mü ?
hocam , aklınıza takılan sorular vs öğrenmek istediğiniz birşeyler varsa yanıtlayabilirim.
Azer BÜLBÜL dinleyebilirsin.
Önünde iki seçim var. Ya hayatını düzene sokmaya çalışacaksın ya da youtube'yi bırakacaksın. İkisi bir arada olmuyor maalsef ) Youtube kadar asosyalleştiren bir şey yok ) Eğer aylık kazancını milyarla ifade edemiyorsan hiç bulaşma Youtube'ye. Kazanmaya başlamak için 1. seçeneği iptal etmen gerekiyor. Kazanmaya başladıktan sonra 1. seçeneği tekrar aktifleştirmeye çalışırsın ama daha para kazanmadan erken )
5-6 ay oldu benim de yaklaşık, belki biraz da geçti
daha öğrenemediğim çalıştığım pek çok şey var.
Günlerce sacma sapan pek çok şeyden para kazamaya çalıştım bu internet aleminden
Ta ki bir gün bu foruma üye olana kadar![]()
ilk 1-2 ay kendim yükleyemedim başkalarına video yüklettim para ile, bu forumdan yükleme hizmeti veren arkadaşlarla çalıştım
bu forum aracılığıyla yine bir bot buldum, ilk ay o botun parası çok gelmişti bana, zor vermiştim hatta![]()
şimdi o botun 3 aylık parasını 1 gunde çıkardığım oluyor çok şükür.
demek istediğim sıkılma, korkma, EN ONEMLISI DE çok kaptırma. Kolay gelsin
Bosuna ilk aydan Milyarlar kazanacam diye kendini yorma hocam.
Bak bugün ayın 10 u,ayın bitmesine 20 gün var.İlk hedefin bu 20 gün içinde Pinli adsensen yoksa pini yola çıkart.Kasımda 200 TL yi geç daha sonra devamı gelir zaten.
ben ilk aylarda güzel kazandım son birkaç aydır doğru dzügün kendimi bu işe veremediğim için kazanamıyorum.
bu tarz çok başlangıç yaptım ama bir türlü devamını getiremedim. inşallah terazi burcu değilsindir. çok kararsız olurlar sürekli değişebilir fikirleri. ben konudan konuya atlıyorum sürekli. eğer çalışırsam elde edeceğimi biliyorum ama tembel biriyim nedense.
inşallah sen elinden geleni yapar da buradaki herkesi geçersin [MENTION=9224]mNote[/MENTION] hariç![]()
bu işde güzel paralar var dostum![]()
Üniversite 2 deyken uğraş bölümün ney bilmiyorum ama yaz itibariyle kpss yönel üçüncü sınıfta
kazanmakmı istiyorsun o zaman seçim yapmalısın :
1-şimdiki hayatınmı ?
2-youtube hayatımı ?
YOUTUBE HAYATI BİR YAŞAM BİÇİMİDİR
fazla felsefi oldu galiba ))
hocam seni mutlu edicek şeyler yazmak isterdim ama yalan söylemiş olurum
İlk önce sana tam 1 sene daha lazım işi öğrenmek için.
Herşeyi deniceksin yanlışlarıda yaşayarak öğreniceksin.
1 sene sonunda illa kazanıcaksın diye birşey yok ama kendine bir yol çizmiş olucakın.
Şimdiki sözlerime bazıları kızıcak ama bence okuldan pek birşey bekleme paran varsa okuyabiliyorsun bu ülkede.Bu sistemde okusan okul bitince ben niye üni okudum diye sorucaksın kendine.Üni yi oku ama açıktan yada 2. öğretim olarak oku askerliği ertelemek için.
Forumda pek yazı yazmam böyle ama ailemle sorunlarım var diyince kendim geldi aklıma kendi izlediğim yolu yazdım aslında![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.