bukadar izlenime bu tıklanma doğalmıdır.

serkannakres

Yasaklanmış
selam arkadaşlar 5 kanalım var ve spamdır ama özenli spam direk al bas değil kategori riskli ama takip edildiginde riski olamayan bir kategoridir ama ve videoların çogunda orta reklamlar açık ve bot kullanıyorum. bu izlenime bu tık normalmidir sizce.

Normal değil millet yüzde 1 to yu zor buluyo maşallah sen baya iyisin :)

Doğal Değil Ama Korkmana Gerek Yok Sanırım.

---------- Mesaj saat 23:04:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:03:53 civarında gönderildi. ----------

Normal değil millet yüzde 1 to yu zor buluyo maşallah sen baya iyisin :)

Benimkide %14 Bugün :)

normal kardeşim olması gereken bu zaten

şunu merak ediyorum video ortası reklamlada 5 reklam çıktı 5 tıklamada yazılıyormu yoksa hepsi 1 mi sayılıyor. ve bugün 550 tl den fazla para kazanılmış bu para ay sonunda tıklama sayısı 1 hesaplanarak değişiyormu.

Videolar uzunsa sorun olacağını sanmıyorum. Normal yani bu tıklar.

şunu merak ediyorum video ortası reklamlada 5 reklam çıktı 5 tıklamada yazılıyormu yoksa hepsi 1 mi sayılıyor. ve bugün 550 tl den fazla para kazanılmış bu para ay sonunda tıklama sayısı 1 hesaplanarak değişiyormu.

hayır 1 olarak sayılmaz
son sorunu anlamadım :D

Video ortası reklam iyice kullanılır oldu. :) Korkma bir şey olmaz.

ben aynı görüntülenme sayısına 900 tık alıyorum.

valla arkadaşım bi adsense hesabımda 1000-1500 izlenime 80-150 tık geliyor her gün.
ortalaması 6,31%

bu ayki gelirim 3000 lira oldu. kapanan kanalların parası yatıyor değilmi

yarın kesinleşiyor değilmi hesaplar yarın 12 ye kdar bişe olmadımı paramı alabiliyorum?

---------- Mesaj saat 23:51:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:42:24 civarında gönderildi. ----------

güncel arkadaşlar.

yarın kesinleşiyor değilmi hesaplar yarın 12 ye kdar bişe olmadımı paramı alabiliyorum?

---------- Mesaj saat 23:51:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:42:24 civarında gönderildi. ----------

güncel arkadaşlar.

Subat ayi kazanci Mart ayinin 12sinden sonra kesinlesiyor. Her ay 12 gün ertelemeli kesinlesiyor yani.

merak etme benim de ay başından beri %14
aylık kazanç da senden fazla
video ortalarını kaldırırsan %4 ü aşmaz tıklanma oranı
denemesi bedava:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri