Bulduğum telifsiz çizgifilm

• Kullanıcı dogilim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
kapansın zaten bişey kazandırmıyor :D

---------- Mesaj saat 12:59:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:59:28 civarında gönderildi. ----------

doları nasıl yakacağımı söylersen anlatırsan çizgifilmin adını veririm :D

Bizde o dediğin çıkar ilişkisi yok arkadaşım çizgifilmin sende kalsın ben söylerim zaten forumda var kısaca para kazanmayı kapat açıklama ve etiketlerin tümünü sil video başlığına ağewgğwef falan yaz kaydet sonra para kazanmayı tekrar aç dolar yanar yani bende hep yanıyor:)
Edit: Şöyle bişey var o gri ünlemleri sil onlar iflah olmaz bu dediğimi videoyu yükledikten hemen sonra yap attığım çoğu videonun para kazanmasını açınca soru işareti çıkıyor dediğim yolla doları yakıyorum çok bekletme.

kapansın zaten bişey kazandırmıyor :D

---------- Mesaj saat 12:59:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:59:28 civarında gönderildi. ----------

doları nasıl yakacağımı söylersen anlatırsan çizgifilmin adını veririm :D

pm at halledelim kardeş :D

o işareti yakma muhabbeti her videoda olmuyor...
sadece yanacaklara erken müdahaleyle yakılır.
yanmayacağı varsa yanmaz...

ben telifsizse para kazanmanın yolunu biliyorum diye attım pm...
hatta bir çizgi filmde de ben uyguluyorum...:D

Kimler ozel mesaj atti konu sahibine ? Itiraf edin :D

ben attım bi sorunmu var arkadaş tavsiyede bulunmak için zaten o kadar çizgifilm bilirim bunu hiç duymadım bile acayip bişey

---------- Mesaj saat 13:11:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:10:48 civarında gönderildi. ----------

pepe Show Tv,ye Geçiyor

yanlış cevap 2014 ün ilk çeyreğinde planet çocukta yayına girecek

kardeş o çizgi filmleri yapan adamlar keriz deil . biz yapalım başkası kazansın mantığıyla yapmıyolar o çizgi filmleri. eninde sonunda telifi yersin merak etme.

ben pm attımki, ne olduğunu bilip tavsiyede bulunayım. ve çizgifilmde hiç duyulmamış,yeni çıkmış bir şey, bırakın arkadaş ekmeğini yesin iyi bulmuş karışmayın.

Senden baska kimbilir kac kisi pm atti :D Bende tam pm atiyodum kimseye soyleme adini diye ama gec kaldim sanirim. Her pm atana adini soylediyse yarina kapanir kanali :D

Ayrica yeni cikmis olmasindan dolayi 3. taraf vermiyodur. Telif ihtarini er gec yer.

ben pm attımki, ne olduğunu bilip tavsiyede bulunayım. ve çizgifilmde hiç duyulmamış,yeni çıkmış bir şey, bırakın arkadaş ekmeğini yesin iyi bulmuş karışmayın.

''ben attım bi sorunmu var arkadaş tavsiyede bulunmak için zaten o kadar çizgifilm bilirim bunu hiç duymadım bile acayip bişey''

Sordugum soruda bir sorun mu var diyerek neyin sitemini ediyorsun :) Kazansin tabi cizgi filmi bulan kisi. Ben sadece bu tur konularda cok kisi ozel mesj yolu ile konu sahiplerine mesaj attigini gostermek istedim :) (Kimi kopyalamak icin , kimi birseyi bahane ederek o kaynagi ogrenmek icin , kimisi de gercekten yardim etmek icin vs vvs vs vs ) :)

bende bu sektöre giricem ne yalan sölim attım ama sonra pişman oldum bencede kimseye söyleme kardeş yoksa ekmeğinden olursun :)

Senden baska kimbilir kac kisi pm atti :D Bende tam pm atiyodum kimseye soyleme adini diye ama gec kaldim sanirim. Her pm atana adini soylediyse yarina kapanir kanali :D

Ayrica yeni cikmis olmasindan dolayi 3. taraf vermiyodur. Telif ihtarini er gec yer.

bi 2-3 ay ekmek yer ondan kardeş kimseye cevap verme
hadi gidin küçük ülkelerin show programlarını atın sizde bırakın milletin ekmeğini kategorisini

sadece bi arkadaşa söyledim güvendiğim kişiye başka kimseye söylemedim :D hayırlısı

''ben attım bi sorunmu var arkadaş tavsiyede bulunmak için zaten o kadar çizgifilm bilirim bunu hiç duymadım bile acayip bişey''

Sordugum soruda bir sorun mu var diyerek neyin sitemini ediyorsun :) Kazansin tabi cizgi filmi bulan kisi. Ben sadece bu tur konularda cok kisi ozel mesj yolu ile konu sahiplerine mesaj attigini gostermek istedim :) (Kimi kopyalamak icin , kimi birseyi bahane ederek o kaynagi ogrenmek icin , kimisi de gercekten yardim etmek icin vs vvs vs vs ) :)

ilk 3 kelimeyi sana yazdım gerisini genele yazdım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri