Buna nasıl tenezzül ediyorlar...

Şimdilerde böyle videolar görüyorum bu nasıl bir anlayıştırki youtube buna gerçekten izin veriyormu yani bu şekilde bir kazanç sağlıyorlarmı

dWnYq4.jpg

Sonra bas bas bağırıyoruz, YT yada Adsense neden TÜRK kullanıcısını daha çok banlıyor vs. vs. vs. diye...

Al bak nedenlerden biri :)

Ayrıca şunu ekleyeyim, bazen 30-35 günlük kanallar görüyorum satışta 5-10k izlemeye 50-100 dolar kazanmış bu tarz yöntemlerle oluşturulmuş kanallardır muhtemelen, o parayı alamayacağını bildiği için birine itelemeye çalışıyorlar.Yoksa kimse o kadar kazanan kanalı satmaz almadan önce dikkatli olun.

velet sen şimdi bu konuyu okursun ya da okuyacaksın,bu kadar mal olma istersen,böyle bir şey yapınca zararın kendine başkasına değil,önünde bir nimet var ve sen o nimeti mundar ediyosun git bir yerde işe gir ya da adam gibi bu işi yap zamanında biz de bilmiyorduk o neydi bu neydi,sorduk üstadlara cevapladılar yardım ettiler anlattıklarını anlamaya anladıklarımızı ilerletmeye baktık,ama böyle hıyarlıklara yeltenmedik...kaldır o videoyu kendine düzgün bir yol çiz bu yol yol değil...

Şimdilerde böyle videolar görüyorum bu nasıl bir anlayıştırki youtube buna gerçekten izin veriyormu yani bu şekilde bir kazanç sağlıyorlarmı

dWnYq4.jpg

Bu normal böyle kanal çok ama para kazanma açık olmayan kanallarda rastlıyorum sanırım web site sahipleri falan yüklüyor.. Açıklamada da link veriyorlar.. 301 li oluyor bu videoların geneli de...
Yoksa bunda reklamlarda mı açıktı öyleyse vay halimize... Yt onlarla uğraşacam derken bize de piyango vurur :)

bunlar tehdit değil beyler, bu garibanlar 3-4 defa hesap banlatıp sonra pes edecek ve tekrar ptc işine yönelecekler :) esas tehdit işi öğrenip sahte telif, flag vs atan annesiz halk çocukları.

Hayatta bu kadar kolay para kazanma diye bir dünya yok. Kolay para kazandığını iddia eden ya da gerçekten kazanan insan bile muhakkak bedensel ve zihinsel yoğun faaliyetler geçirmiştir. Bu kişi çok farklı algılıyor olayı. Gelen on lira yirmi lirayı kar sayıyor halbuki az insan gibi düşünse kafa calistirsa adam gibi biseyler alır.

Her neyse kime diyoruz ki gram kafasına girmez su sözler. Kopya içerik dizi çizgi her ne olursa olsun onun bile izleyiciye yapılabilen en kaliteli şekilde sunmak lazım. Bunlar spamin nirvanasina ulaşmışlar. Bir şey kazanıyor mu derseniz iki bucugu aliyordur sadece.

bunlar tehdit değil beyler, bu garibanlar 3-4 defa hesap banlatıp sonra pes edecek ve tekrar ptc işine yönelecekler :) esas tehdit işi öğrenip sahte telif, flag vs atan annesiz halk çocukları.

Aynen öyle. Yarım saat önce sahte telif yedim bu kanı bozuk şerefesizlere ne desek az ağzımı açtırcaklar şimdi.

yotube artık spamlara pek izin vermiyor hep görüyorum mesela bir film yeteneksizsiniz son bölüm vsvsvs son bölüm diye atıyorlar 1-2 resim koyuyorlar paylaşıyorlar 24 saat içinde kesin kapanıyor o kanallar birde 301 e düşürüyorlar ayakta kalan görmedim spam yapıp bu şekil

bunu yapan bi kaç güne konu açar
adsense hesabım banlandı, aynı isimle adsense açabilir miyim

Reklama tıkladıkdan sonra sitede izin ver seçeneği ariceklermiş oda güzel, hadi reklama tıklattırıyorsun çıkıcak sitede izin ver seçeneğini arattırtma bu aynı şey gibi oldu Vizontelede hırsız aküyü çalmış kaputu açık bırakmış baba akü yok olayı . :D

Vizontele Baba Akü Yok - YouTube

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri