Bundan sonra ne yapıcaksınız YOUTUBE gidişatı kotu

Arkadaşım hala yanlışta ısrar ediyorsunuz ya onu anlamıyorum:confused:
Youtube de spam yapıyorsun adsensen ve kanalların banlanıyor akıllancağın yerde web spamı yaparım diyorsun..Bir yaparsın iki yaparsın üçüncüde tam para kesinleşmede google çakar bi okkalı tokat anlarsın o zaman ama nafile..

Youtubede artık özgünlük su götürmez bi gerçek, spam yapılacaksa da çok dikkatli olmak gerek bence. Web site zaten spam yapacaksan hiç yorma kendini, özgünlük ilk şart zaten..

Bugünü değil, yarını düşünerek iş yapmak gerek..Sürdürülebilir ve devamlı kazançları hedeflemedikten sonra hiç kendinizi yormayın..Zamanınıza ve kendinize yazık etmeyin.Zaten spam yapacaksanız da yormayın bence kendinizi..Yorumları okudum, yazasım geldi..Daha çok genç arkadaşlar var, yolunuzu doğru seçin ve dönmeyin, kazanan siz olacaksınız inanın..Spamdan, c/p den, alengirli işlerden hayır gelmez..Emek veren kazanır..İnternet sektörü gerçekten hakkıyla yapılırsa çok kazandırır bence..

Ben aklımdan geçenleri ve gördüklerimi yazdım..tabi ki herkes yaptığının karşılığını görür..Bol kazançlar..

blogspotun database çekme botu var :) blogspot için açtım adsense kazançımın ekran görüntüsünü paylaşmak isterdim ama ban sebebi olduğu için paylaşamıyorum blogspottan spam yapıp para kazanılamayacagına inananlara özelden mesaj olarak atabilirim.

bende pm alabilir miyim rica etsem?

blogspotun database çekme botu var :) blogspot için açtım adsense kazançımın ekran görüntüsünü paylaşmak isterdim ama ban sebebi olduğu için paylaşamıyorum blogspottan spam yapıp para kazanılamayacagına inananlara özelden mesaj olarak atabilirim.
bir pm de ben alabilirmiyim :D

Herkes önünden yeseydi, az ama sürekli bir geliri tercih etseydi, bir anda köşeyi dönme hevesi içerisinde olmasaydı bu gibi konuları görmüyor olurduk.
Ama malesef akıllanma adına bir olay göremiyorum.
Website'nin google play app'lerinin bile botundan spamından bahsediliyor.
Birşey üretmek namına en ufak bir düşünce yok.
Paso çalıntı işler.
Vietnam gibi Türkiye gibi eğitim seviyesi düşük ülkelerin ve hayat şartlarının da insanları biraz buna itmesi sebebiyle giriştikleri hunharca spam yöntemleridir bu konuların sebebi. Denecek pek birşey yok.
Kendimiz ettik, kendimiz bulduk.

hala xx.xx hane kanalım gittide falan o xx belirtince ne değişiyo işte söyle kazancm var böyle kazancm var diye diyede gelmedik mi bu hallere amac ne

niye tartışma çıkarıcı yorum yapıyorsun ?

sana ne yazarım yazmam seni irdelemez 10k dan fazla kazancım var insanlar 300 500 gelirli kanalı gdince üzülüyor bana darbe gibi indi bu senin böyle kanalın gitse heryere konu açarsın yorumunu kendine sakla benim yazıma yorum yapma alıntıda yapma

Ben inanmıyorum hocam bana bi gönderir misin 3 yıldır web işindeyim en fazla 2 ay öyle kazanan gördüö

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pm alabilirmiyim

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam blogspot botuna talep olacağa benziyor.

Game over ! Arabayı falan satıp bi dükkan falan açarım bi işe girerim artık.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri