Bundan sonra ne yapıcaksınız YOUTUBE gidişatı kotu

bunun sadece youtube olduğunu düşünüyosunuz ama youtube web blogspot hepsi banlandı adsense alt yapısında olan hiç bir iş yapılmaz bu saatten sonra.

bunun sadece youtube olduğunu düşünüyosunuz ama youtube web blogspot hepsi banlandı adsense alt yapısında olan hiç bir iş yapılmaz bu saatten sonra.

yeter artık hocam yazdıkların bittiyse çık forumdan madem web ve blog için sadece adsense yok reklam alınacak bir ton site mevcut insanlar zaten darbe yemiş canı sıkkın sen iyice sıkıyosun milletin canını

nasıl bitmedi kardeş paramızı nerden alacağız adsense desen adsense yok bağlayacak partner yok.

Çok basit. Her zamanki gibi quizden alacaksın paranı.

Quiz batmış deği... Millet spam nedir bilmez hale gelmiş. Spam s anılıyor ki. Ne ka çok video o ka çok very good.

Elinde bot varsa. Elinde vds varsa. Bunlarında bir ölçüsü vardır.

Hesabını 1x30 dan yapıcaksın. Sen hesabını 1 x 1000 den yaparsan spamın s sini yapamazsın.

1 kanala günlük 30 video atacaksın. 24 saatte bir 30 video.
2 her attığın video arasında en azından minumum 2 dk zaman aralığı olacak
3 arada bir kanallarını nadasa bırakacaksın
4 Kapanan kanalın var ise ya flagtır, ya teliftir, ya da topluluktan gider. Ama youtube kalkıp sen spam yaptın kapatın leyn şunun kanalını demez.

Ben her zaman şunu demişimdir. Millet bir ara buralarda ortalığın tozunu, dumanına kattı. Ketagoride kategori diye... Ama bir birimizi yumruklamaya gerek yok. Kategori diye bir yerlerini yırtıp 1 ay 2 ay ayakta kalacak kanal yapıp. Sonra kapanan kanalların parası ödenirmi derdi yapacağına. Adam akıllı spam kanalı yaparsın. Aylık kazancı 50$ olur böylesi 10 kanalın olsa ayda 500$ para yapar. 2 ayda kapanan kanal yapmak yerine en az 1 seneyi devirecek kanallar yapın arkadaşlar.

Orta karar gidin. Youtube sizin varlığınızı bile anlamaz.

xyz site acınca bir problem cıkarmı ki reklam verenler kabul eder mi yani , uygulamış olan varmı aranızda ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam blogspot botuna talep olacağa benziyor.

Yazılmasına yazılır. Videoyap.com içerisine nasıl dailymotion eklediysem blogspot da eklerim. Fakat biraz yapıyı araştırmak gerek.

Bu blogspotlara ne gerekiyor? İçerik ekleme botu olacağımızı anladım eklenecek şeyler peki ne olacak? Eğer youtube kendilerimize ait youtube videoları ise zaten adsense riski aynı. eğer farklı kişilerin videolarıysa eyw anlarım tmmdır.

Video dışında içeriklerde olması gerekiyor mu acaba? yani bu blogspot modülü sanki sonra hadi birde wordpress modülü olsaydıya döneceğe benziyor :)

site açmayı düşünen arkadaşlar özgün kanallara yönelseler daha karlı çıkarlar, site işleri çok zahmetlidir.

Ne yapcaz, tabiki spamın en kralını yapmaya başlicaz. Bu kadar kapanan kanaldan adsenseden sonra nasıl bir içerik boşluğu olduğunu herkes görüyordur herhalde. ;)

Kesinlikle web siteye verdiğiniz emeği özgün kanallara verirseniz çok daha fazla kazanırsınız.Ben şahsen ilk önce web site düşündüm ( ki tutup tutmucağıda belli değil ) sonra web ile yt verilerini karşılaştırdım youtube çalışmak çok daha mantıklı.İstisnalar vardır tabi ama genel olarak bu böyle.

niye tartışma çıkarıcı yorum yapıyorsun ?

sana ne yazarım yazmam seni irdelemez 10k dan fazla kazancım var insanlar 300 500 gelirli kanalı gdince üzülüyor bana darbe gibi indi bu senin böyle kanalın gitse heryere konu açarsın yorumunu kendine sakla benim yazıma yorum yapma alıntıda yapma

senin 10k kazancının olması kimsenin sorunu değil, senin için 10k önemlidir diğeri için 300-500 önemlidir pek bi önemli iş yapıyormuş gibi su üstüne çıkmaya çalışma bence sonuç olarak sen de battın o da battı gitmiş bitmiş şeyin üzerinden prim yapıyorsunuz.

ayrıca webten spamı yedirirler çok bekleyin siz :D o işler o kadar kolay olsaydı kimse ytye yönelmezdi zaten

Son düzenleme:
Bundan sonra ne olur bilemem ama kesin olan birşey forumda özgün patlaması yaşanacaktır :) Arada güzel kanallar da çıkacağından eminim

özgün çok emek istiyor hocam herkesin bu emeği vereceğini sanmıyorum. ancak dailymotion gibi bir potansiyel var kenarda bekleyen.

Bundan sonra ne olur bilemem ama kesin olan birşey forumda özgün patlaması yaşanacaktır :) Arada güzel kanallar da çıkacağından eminim

özgün çok emek istiyor hocam herkesin bu emeği vereceğini sanmıyorum. ancak dailymotion gibi bir potansiyel var kenarda bekleyen.

Tabi ki her özgüncü başaracak diye bir durum yok hocam. 100 kanal açılırsa tutunabilen belki bir elin parmağını geçmez. Azim sabır ve büyük emek istiyor sizin de söylediğiniz gibi. Ama arada yapabilenler de çıkacaktır. Bugün gördüm bir kanal forumda mesela gayet güzeldi YES Tv idi sanırım. Üzerine koyarak düzenli olarak devam ederlerse güzel işler yapabilirler :)

Arkadaşlar neredeyse tüm yt hayatım boyunca özgün çalıştım ve hala çalışıyorum ancak her iki tarafı da bilen birisi olarak çok rahatlıkla şunu söyleyebilirim spama harcadığınız emek, zaman ve para ile çok güzel özgün kanallar yapabilirsiniz..

Arkadaşlar neredeyse tüm yt hayatım boyunca özgün çalıştım ve hala çalışıyorum ancak her iki tarafı da bilen birisi olarak çok rahatlıkla şunu söyleyebilirim spama harcadığınız emek, zaman ve para ile çok güzel özgün kanallar yapabilirsiniz..

yapacam yapacam merak etme sen :) tasarımınıda sana yaptırcam inş.

arkadaş haklı 2 ay önce özgüne başladım şuan spam'dan kazandığım paranın fazlasını kazanıyorum. üstelik adsense sağlam, telif yok, eşleşen yok, engel yok, sıkıntı yok huzur var.

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] hocam senin özgün kanalını öyle merak ediyorum ki :D ciddi diyorum ha güldüğüme bakma kamera karşısında bişey yapmadığına eminimi ytparaya yazdığın yorumları toplayıp video mu yapıyon napıyon az tüyo ver

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri