Bundan Sonra Olacaklar

Muslera07

Yasaklanmış
Bundan sonra kanallar kapatılacak. Aynı geçmişte olduğu gibi. Bundan sonra ünlem sorunları olacak. Geçmişte olduğu gibi. Para kazanmalar gidecek. Kimi zaman Adsense'ler banlanacak. Bazen index de alamayacağız bundan sonra.

Her bir olayda her bir sorunda feveran etmeyelim. Şu an aklımıza bile gelmeyen bir sürü şey yaşanacak gelecekte. Tuhaf tuhaf sorunlar. Başınıza gelen şey ilk olarak sizin başınıza gelmiyor. İsyanın da faydası yok. Faydası olan şeyler sizden önce onlarca kez başkalarının başına geldiği için zaten yazılmıştır.

Bizler bunları bilerek yola çıktık ve ilerliyoruz. Bunları benim gibi, bazılarımız gibi sürekli aklımızda tutarsak hiçbir zaman üzülmeyiz. Ancak çoğunluğumuz sanki günde 100 dolar getiren o kanalının sonsuza kadar gideceği yanılgısına düşüyorlar.

Demoralize olmamanın birinci koşulu az sonra her şeyin kapatılıp, tüm kanalların silinip, Adsense'lerinizin banlanabileceğini aklınızdan bir an bile çıkarmamaktır.

Foruma açılan on başlığın yedisi isyan. Bu işi profesyoneller böyle yapmaz. Kendinize bunu yakıştırmayın.

yakında alman sitesi vardı aklıma gelmiyo ama şimdi kimlik doğrumalı olucak youtube. nasılki pin geliyor eve adsense dogrulanıyor onda da öylebir sistem var adsenseye baglı kanllarda pinle işleme girecek.

adamlar ne yapsın hocam spam doldu etraf youtube çöpe dönüyor bence en mantıklısını yapıyorlar özgüne geçmeli millet ha özgündende para kazanacak birşey yapamıyorsanız üzgünüm işin gerçeği bu biçok spamcı şimdi söver içinden bana ama sizce kazandığınız paraya değecek kadar emek veriyor musunuz ?

yakında alman sitesi vardı aklıma gelmiyo ama şimdi kimlik doğrumalı olucak youtube. nasılki pin geliyor eve adsense dogrulanıyor onda da öylebir sistem var adsenseye baglı kanllarda pinle işleme girecek.

kimlik doğrulama muhabbeti imkansız. olsa bile tek kanalı olması saçma herkesin. youtube zaten istediğin kadar kanal açmana izin veriyor adsense gibi değil

benim anlamadığım her üye olan konu açıyor Adminlere sesleniyorum konu açmak için 500 mesaj sınırı gelsin

ikisi aynı şey değil.

dostum kesik kesik konuşmayalım ben sana açıklim. youtube sana kanal açma özgürlüğü veriyor içeriğin yada başkasına ait olmayan sıkıntı çıkarmayan videoların yüklemen için , ama şu anda benim ve diğer arkadaşlarımın yapmış oldugu spam içerikleri önlemek için bu işleme girecektir. nasılki içeriğin var kendine güveniyorsun ozaman kendini doğrula diyecektir. hiç birşeye emin olmasamda sadece para kazanma açık olan ve para kazanmak isteğin kanalda sana bunu uyguluyacaktır.

farkederseniz her bir algoritma güncellemesinde youtube işi daha da zorlaştırıyor. olaya iyi yanından bakacak olursak ileriki süreçte sahte telif atan ergen elemanların çoğu piyasadan çekilecek. bu bizim için artı.
kazanç kısmına gelirsek youtube işi ne kadar zorlaştırırsa zorlaştırsın kafasına koyan ben bu işten para kazanacam diyen kişi kazanır. nitekim youtube koyulan çöp videonun dahi yeri geliyor google aramaları ile alıcısı oluyor..

google casuslarına,akıllarına gelmeyecek fikirler verdiğin için seni tebrik ediyorum !!!

google casuslarına,akıllarına gelmeyecek fikirler verdiğin için seni tebrik ediyorum !!!

Bu adamlar bu forumla yatıp kalksalar vile alacakları burdan sadece spam ile ilgili kurulan kanalların nasıl kapanacağıdır. koca google ve youtube sayfalarının sahipleri yada adminleri , benim gibi kıçı kırık spam cıdan yöntem alacağını sanamam. ayrıca rahat olun bana gelene kadar ne konular konuşuluyor.

dostum kesik kesik konuşmayalım ben sana açıklim. youtube sana kanal açma özgürlüğü veriyor içeriğin yada başkasına ait olmayan sıkıntı çıkarmayan videoların yüklemen için , ama şu anda benim ve diğer arkadaşlarımın yapmış oldugu spam içerikleri önlemek için bu işleme girecektir. nasılki içeriğin var kendine güveniyorsun ozaman kendini doğrula diyecektir. hiç birşeye emin olmasamda sadece para kazanma açık olan ve para kazanmak isteğin kanalda sana bunu uyguluyacaktır.

benim demek istediğim de anlık atılan ve para kazanması açılan videonun hepsinde doğrulama istemesi veya her kanalda doğrulama istemesi youtubeun yapamayacağı birşey. zaten ünlem bu dediğin anlama geliyor. bizim algoritmamız bu videonun haklarının senin olamayacağını tespit etti ticari haklarını doğrulayın. bu algoritma ytde olan ve telifi olan videoları önlüyor doğru. sistem bu işi yaparken eğer youtube videonda para kazanmayı açacaksan önce doğrulayacaksın sistemi yaparsa kaybeder. çünkü o videoyu izleyenler reklamsız görüntülemiş olur ve bu youtube için kardan zarara geçmek demektir. heninin videosunu izlediysen orada da diyor youtube sadece bir platform bir videonun kime ait olduğunu o karar vermez telifin varsa bildirirsin.

Google amca ha bire bizimle uğraşıyor.Ne yapsın garibim, onun yavrusu olan youtube'a etmediğimizi bırakmadık. :D

benim demek istediğim de anlık atılan ve para kazanması açılan videonun hepsinde doğrulama istemesi veya her kanalda doğrulama istemesi youtubeun yapamayacağı birşey. zaten ünlem bu dediğin anlama geliyor. bizim algoritmamız bu videonun haklarının senin olamayacağını tespit etti ticari haklarını doğrulayın. bu algoritma ytde olan ve telifi olan videoları önlüyor doğru. sistem bu işi yaparken eğer youtube videonda para kazanmayı açacaksan önce doğrulayacaksın sistemi yaparsa kaybeder. çünkü o videoyu izleyenler reklamsız görüntülemiş olur ve bu youtube için kardan zarara geçmek demektir. heninin videosunu izlediysen orada da diyor youtube sadece bir platform bir videonun kime ait olduğunu o karar vermez telifin varsa bildirirsin.

sonuc nedir hocam ?

zaten para kazanması açık olan kanallarda doğrulama yada pin ister yoksa neden kendisine ait olmayan video da hak talep ettirsinki. neyse dostum sana ne desem aynı kapıya çıkacak bekleyelim görelim ozaman. soru işaretinden geldik bu güne bakalım burdan nereye.

dostum güzel konuşmuşsun ama sadece şu kısmına katılmıyorum.

Demoralize olmamanın birinci koşulu az sonra her şeyin kapatılıp, tüm kanalların silinip, Adsense'lerinizin banlanabileceğini aklınızdan bir an bile çıkarmamaktır.

bence insan bu korkuyla yaşayınca yapmak istediklerini yapamıyor.her saniye korkuyu hissetmek bizi başarıdan uzaklaştırıyor.

hala ünlemle uraşıyoruz bunu geçemeyenler ne iş yapıyor şimdi merak ediyorum

sonuc nedir hocam ?

sonuç: spamdan ekmek kesilmez [MENTION=9603]Muslera07[/MENTION] hocamın dediği gibi mutlaka bir yol bulunur youtube büyük bir platform. youtube işi bitseydi ünlem ile biterdi. ben herkesin niyetini anlıyorum da neyse. umutsuzluğa kapılmayın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri