Bune boyle rezalet bildiginiz arkadaslar konuya bir bakın

bursalee

Yasaklanmış
Web sitesi
www.tokusgroup.net
12 subatta adsensemi actım ve kanallarımı da 0 dan actım 80 lira kadar param birikti ve 2 tanede saglam kanalım vardı yaklasık 1 hafta once para kazanmaları gitti ve gmailini kokten sildim suanda 6.49tl kesinleşmiş şaka gibi sildigim kanallardan parayı kaldrmıstım onun yuzundenmi gitti acaba o paramda arkadaslar acil yardım edin delircem evde bu saatte :( :(

80 TL için mi delirecen :( biz o zaman intihar etmeliyiz

herkes kazandıgı kadar para için deliriyor demekki ayrıca parada değil mevzu adam haklı nie gitsinki parası hocam

---------- Mesaj saat 00:46:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:46:15 civarında gönderildi. ----------

12 subatta adsensemi actım ve kanallarımı da 0 dan actım 80 lira kadar param birikti ve 2 tanede saglam kanalım vardı yaklasık 1 hafta once para kazanmaları gitti ve gmailini kokten sildim suanda 6.49tl kesinleşmiş şaka gibi sildigim kanallardan parayı kaldrmıstım onun yuzundenmi gitti acaba o paramda arkadaslar acil yardım edin delircem evde bu saatte :( :(

kardeşim üzüldüm ya iyi olcakdı pinin yola çıksaydı geçmiş olsun

Bir ay geç olsun güç olmasın üzülme kardeşim.

kanalların para kazanması gittiği için kesinti bu kadar oluyor para kazanması kapanınca genelde kesilen miktar %90 ları geçiyor 850 tl den 43 tl kesinleşti para kazanma kapanmıştı

o kadar uğraştın demek yaz hele kardeşim ne zaman başladın bu işe ne tecrübeler edindin kaç kanal açtın bir günde youtube için neler yaptın yaz bakalım

o kadar uğraştın demek yaz hele kardeşim ne zaman başladın bu işe ne tecrübeler edindin kaç kanal açtın bir günde youtube için neler yaptın yaz bakalım

6-7 aydan beri ugrasıyordum bu kadar para kasmıstım 50 lira kesinleşen bir adsensem vardı pinli ve forumdan bir arkadasa sattım adsenseyi bununla birlikte elime para gecti ve bot felan aldım baya bi tecrube edindim 10 tl para aldıgımıda biliyom 0 aldıgımıda gunluk suanda cok sasırdım moralim bozuldu ozgun calısıcam pc uzerinde pcm duzgun degil bu sekilde hocam devam edicez artık botla

Kardeşlerim mesele kazanç değil, bakın bu işte iseniz paranızı bankadan çekip cebinize koyana kadar o paranın sizin olmadığını bilmelisiniz. Bu iş böyle ki iş benim babamın işi değil ama bu işte emek ve ter tökülmez kazma kürek değil...
Hem benim o kadar kanalım kapatıldı ki bir nevi özgün sayılrdı ama spama düştüğüm için gitti kanallar ne yapmalıyım şimdi google para mı yedi diyeyim..hem desem bile ne fayda

Daha nice 80 Tl ler kazanmanız dileğiyle

para kazanmayı google + ile acarsın 2 10 saat arasında acılıyor genelde sonrada sılerdın hemen yansırdı

hocam para kazanma acıkken kanalı silsem o parayı alırmıyım ben adsenseye yansıdıgı bir sekilde iken para rkazanması kapanınca bende sildim ne bileyim boyle olucagını tahminen g+ silsem bile acılmazdı kanallar artık

hocam para kazanma acıkken kanalı silsem o parayı alırmıyım ben adsenseye yansıdıgı bir sekilde iken para rkazanması kapanınca bende sildim ne bileyim boyle olucagını tahminen g+ silsem bile acılmazdı kanallar artık

evet alırsın genelde baska sorun yoksa... Ama para kazanman kapalıyken sılersen google zaten onu kesıyor çat diye.. aslında bir nevi google insaniyetine kalmış oluyorsun ve cogunlukla hüsran mlsf... topluluk uyarısı gelıp sorunlu kanalı silmezsenız (para acıkken) o kanalı alamazsınız genelde

para kazanmayı google + ile acarsın 2 10 saat arasında acılıyor genelde sonrada sılerdın hemen yansırdı

abi google + da açılmadı geçen ben fena spama yakalndım hepsini sildim sağlamlarıda partnere aldım :D

Google + alt kanala düşünce bile açılmıyordu para kazanma

abi google + da açılmadı geçen ben fena spama yakalndım hepsini sildim sağlamlarıda partnere aldım :D

Google + alt kanala düşünce bile açılmıyordu para kazanma

Allah Allah eksık bırsey mı yapıyordun ki :D bende öyle partnere geçirdiğim oldu çok sukur kazandırıyorda insallah sorun cıkmaz :)

Allah Allah eksık bırsey mı yapıyordun ki :D bende öyle partnere geçirdiğim oldu çok sukur kazandırıyorda insallah sorun cıkmaz :)

abi zaten elimde 18 sağlam kanaldan 3 tane kaldı bir creative de normal gidiyor dğer ikisi awede para bsıyor :D partnere geçmediğimiz hataydı zaten

google art da
sayfayı sildim
kanalımdan kanalın yeni ad girerek alt kanala dönüşmesini sağladım
her iki isimde aynı kalsın
kullanıcı adım kullan
...
sonuç nafile bende sildm hepsini

Benim para kazanmalarım kapatıldı 4 gün önce 3 tane kanal bağlıydı anında hepsini gmail ile birlikte sildim, gelmez para diyodum ama %18 kesinti ile geldi bilmiyorum niye böyle şans diyesim var yada belkide para kazanmayı açmayla uğraşmak yerine anında sildiğim için oldu bilemiyorum.

abi zaten elimde 18 sağlam kanaldan 3 tane kaldı bir creative de normal gidiyor dğer ikisi awede para bsıyor :D partnere geçmediğimiz hataydı zaten

google art da
sayfayı sildim
kanalımdan kanalın yeni ad girerek alt kanala dönüşmesini sağladım
her iki isimde aynı kalsın
kullanıcı adım kullan
...
sonuç nafile bende sildm hepsini

yanlıs yapmıssın gibi geldi nedense kardesım :( her 2 ısmıde aynı kalsın vs gerek yoktu oralarda bırseyler ters olmus orda..

haklısın partnere kanal basmak lazım özellikle su unlemdem sonra daha fazla basmak lazım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri