Bunu Okumadan VDS Almayın!

Hocam bir iki saate kadar ana bilgisayara geçicem.Skype de konuşalım.Bana sağlam kasmayan bir vds önerin akşam detayları konuşalım.İyi çalışmalar.(pro win 1 - pro win 2 arasında kaldım)
Tamamiyle yazılım kaynaklı bir problem yaşıyorsunuz. Sunucunuzun load değeri 0.80~.090 arasında değişiyor.

Devrim Bilişim gibi dolandırıcı bir firma(!)dan vds(!) almak gibi bir hataya düşmeyin sakın. 35 TL'lik paketten almıştım. 1 hafta kullanabildim. Daha sonra bırakın video yüklemeyi, tarayıcıdan bir sayfa açmaya çalışmam minimum 10 dakikaydı.

Tavsiye istiyorsanız eğer SanaldaAl'dan vds falan almayın. Binbir vaat yazıyor konuda ve sorunca laf olsun diye yazıldığı belli oluyor. Aldık paketten 1gb/hat vardı sözde. 1mb ile down 500kb ile upload yaptım. Youtube için olduğunu söylememe rağmen adam paketi kilitledi resmen. 15 saat sonra iade istedim 3 saat cevap yazmadı. Ardından iade mümkün değil hizmet sözleşmesi falan dedi. Txt upload yapıyorsanız alın anca o işi görür. Parası mühim değil ihtiyacı varsa birkaç paket daha alırım ihtiyacı görülsün ki tokatlamasın milleti. Kısaca 44tl ödeyip, 15 saat sonra dandik olduğu için iade isteyip vermediğinde şikayet konusunu açacağınızı belirttiğinizde hesabınızın dondurulmasını istiyorsanız, iyi bir seçenek olabilir.

[MENTION=2824]vdspower[/MENTION]
Serverlarınızda idm,utorrent,teamviewer ve video edit programlarının kullanımı serbest midir ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri