Bunuda yaptılar. Yazıklar olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hasnicktir

Yasaklanmış
Web sitesi
cepportal.blogspot.com
İnsanların düşüncelerine saygım vardır. Ama bu başkasının özgürlük ve inanç sınırlarına tacizde bulunuyorsa onun amacı farklılaşır.

Gezi eylemcilerinden bahsediyorum. Hükümeti devirme çabaları sonuçsuz kalınca dine musallat oldular. İnançlarındaki yetersizlik açıkca muallakta.

Bunu siyaset olarak algılamayın inancı olan herkesin kanına dokunacak bir fotoğraf...

Peygamber efendimiz H.z Muhammed s.a.v ile dalga geçiyorlar.

eXdpqj.jpg

Onları allah islah etsinde.

Bizim yegen küçükken abi beni dövdüler diye aglıyodu kim dövdü niye dövdü diye soruncada 1 ay önce biri çelme takmıs düşmüş ona aglıyomuş. Sende o hesapsın.

Aynı dine mensub olmayabilirsin aynı görüşleri savunmaya bilirsin. Düzgün bir dilde başkalarının inaçlarını eleştirebilirsin. Ancak başkalarının inandığı değerlere böylesine hakaret etmek insanlık dışıdır. Allah ıslah eylesin.

Siz ne hakla 2-3 kişinin yaptığı şeyle binlerce insanı yargılıyorsunuz ya ?
Provokasyon yapılma ihtimali olamazmı ? OLABİLİR HEMDE ÇOK BÜYÜK İHTİMALLE. BU KADAR !

Aynı dine mensub olmayabilirsin aynı görüşleri savunmaya bilirsin. Düzgün bir dilde başkalarının inaçlarını eleştirebilirsin. Ancak başkalarının inandığı değerlere böylesine hakaret etmek insanlık dışıdır. Allah ıslah eylesin.

Bu ne demek oluyor? benimle aynı inançta olmayanlar benim peygamberimle dalga geçme yetisine mi sahiptir bu mu demek istediğin?

Bu ne demek oluyor? benimle aynı inançta olmayanlar benim peygamberimle dalga geçme yetisine mi sahiptir bu mu demek istediğin?
Nereden çıkarttın arkadaş gayet doğru yazmış. Başkalarının inançlarını eleştirebilirsin ama böyle hakaret etmek insanlık dışıdır demiş. Ben sonuna kadar katılıyorum arkadaşa. Eleştiri ile dalga geçme, hakaret farklıdır yanlış anladınız herhalde arkadaşı

Kapayın şu başlığı faydası yok yine yanacak bikaç kişinin başı.

Propaganda yeri değil burası.

Bu konuyu sabaha kadar tartışsanız bir sonuca varamazsınız.
Foto da ki gibi olanlar bir gün zaten düşeceklerdir.
Onları Allah'a havale etmekten başka bir şey yapamayız.

Allah'ı ağzından düşürmeyip milyon dolarları cukkalayanlar hakında da bu kadar hassas olsanız fezaya çıkmıştık,bırakın böyle 2 kişinin duvara yaptığı yazılarla boş işler peşinde koşmayı din tüccarlarına bakın siz.Şekilcilikten çıkamıyoruz.

açacak başka konu mu kalmadı...bu konu nereye varır...böyle konuları içeriği uygun forumlarda paylaşın bu forumun amacı belli.

Konu kapatılsın gerekli cezayı istiyorum konu açan arkadaşa saygıdeğer modlardan... Ortamı germeye çalışıyor

Konuyu polemik yaratıp amacı sabote etmek için açmadım. Sadece fikri düşüncelerim forumun konusu belli evet ama konu dışı diye bir eklenti var. Benim düşüncelere saygı duyduğum gibi başkaları da duysun ayakkabı kutusunu karıştırmış bi abi ben iktidar yanlısı da değilim sadece müslümanım ondan bu sitemim.

Konu kilit!

Mesajlar incelenip gereği yapılacaktır!

"
İnsanların düşüncelerine saygım vardır. Ama bu başkasının özgürlük ve inanç sınırlarına tacizde bulunuyorsa onun amacı farklılaşır.

Gezi eylemcilerinden bahsediyorum. Hükümeti devirme çabaları sonuçsuz kalınca dine musallat oldular. İnançlarındaki yetersizlik açıkca muallakta.

Bunu siyaset olarak algılamayın inancı olan herkesin kanına dokunacak bir fotoğraf...

Peygamber efendimiz H.z Muhammed s.a.v ile dalga geçiyorlar.

"

Arkadaşım ytpara.com isminden de anlaşılacağı gibi Youtube ve benzeri platformlarda gelir elde etmek isteyen kişilerin yardımlaşması ve dayanışması adına kurulan bir frm sitesidir.

Tamam arada konu dışı birçok husus üzerinde konuşuyoruz fakat frm kurallarında da yer aldığı üzere "Görüş" ve "Siyasi İçerik" gibi hususlarda insanlar fikir ayrılıkları yaşadıkları için frm içerisinde paylaşmıyoruz...

Mesajına katıldığım ve katılmadığım noktalar olsa da burası bunu tartışacağımız bir platform değil!

İyi niyetinin var olduğunu düşünüp sadece 3 gün uzaklaştırma veriyorum!

Diğer mesajları okudum ceza gerektiren mesajlar yok... Zaten çoğu sağ duyulu arkadaşlar konunun yerinin burası olmadığını dile getirmişler, bu yüzden onlara da teşekkür ederim!

İyi frmlar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri