Burak Oyunda Gold Play Button

• Kullanıcı Honos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Ben onu bunu bilmem çocuk büyük iş başarmış. 810 tane video var kanalında şuan 810 çekim 810 montaj/düzenleme, ve bu videolar uzun videolar. Bana hitap etmiyor, videolarını da izlemem ancak hitap ettiği kitle için anlatımı başarılı sayılabilir.

Üyelerin çoğunun pasif olması onun suçu mu? Benim kanalımda da 12.000 civarı abone var ama çoğu pasif. 12 değil 2bin abonem varmış gibi izlenim alıyorum. Bot mu kullandım? Hayır... Ülkemizde küçük yaş kitlesinde abonelik durumu böyle. 1-2 video izlerler abone olurlar bir daha uğramayabilirler. Hem bu faktör hem de yukarıda söylediğim kayıt olunca bir kaç kanala abone olma faktörü bunun sebebidir zannımca.

Yapalım böyle bir kanal? Bot kullanalım ya da yolu her ne ise...
Ölü olsunlar pasif olsunlar ama 1 milyon abonemiz olsun. İzlenim de az olsun sorun değil. Yapalım böyle bir kanal? Yardım edin bana bir tane ayarlayalım böyle bir kanal? Olmaz mı? Hani sıradan birşeymiş gibi yaklaşıyoruz ya olaya.

Bot, aktif pasif abone. Oydu buydu şuydu hepsi hikaye. Çekemiyoruz abicim.

abi ağzına sağlık.
insanlar kabullenmek istemiyor ilginç bir şekilde. :D
yok her açılan gmail otomatik olarak bu kanala abone oluyormuşta falan.
bide şöyle düşün, ülkenin ilklerinden bir kanal yapmışsın ve her açılan gmail hesabı senin kanalına abone yapılıyor. cem yılmazın kanalıyla yanyana yer alıyorsun falan. birisi de çıkıp sana diyorki böyle böyle. neyse kime ne anlatıyorum.

ya ne botu Allah'ınızı severseniz bu kadar spamcının yapamadığını bi veled mi bulup yapmış? çocuk 3 4 senedir var belkide daha fazla. Zamanında ortada kimse yokken bu vardı ortalık dutlukken video atıyordu. Şuanda videolarının izlenmeme sebebi tamamen ilgi çekici videolar olmamasından kaynaklı bir de o aboneler çok eskidi.

Ben onu bunu bilmem çocuk büyük iş başarmış. 810 tane video var kanalında şuan 810 çekim 810 montaj/düzenleme, ve bu videolar uzun videolar. Bana hitap etmiyor, videolarını da izlemem ancak hitap ettiği kitle için anlatımı başarılı sayılabilir.

Üyelerin çoğunun pasif olması onun suçu mu? Benim kanalımda da 12.000 civarı abone var ama çoğu pasif. 12 değil 2bin abonem varmış gibi izlenim alıyorum. Bot mu kullandım? Hayır... Ülkemizde küçük yaş kitlesinde abonelik durumu böyle. 1-2 video izlerler abone olurlar bir daha uğramayabilirler. Hem bu faktör hem de yukarıda söylediğim kayıt olunca bir kaç kanala abone olma faktörü bunun sebebidir zannımca.

Yapalım böyle bir kanal? Bot kullanalım ya da yolu her ne ise...
Ölü olsunlar pasif olsunlar ama 1 milyon abonemiz olsun. İzlenim de az olsun sorun değil. Yapalım böyle bir kanal? Yardım edin bana bir tane ayarlayalım böyle bir kanal? Olmaz mı? Hani sıradan birşeymiş gibi yaklaşıyoruz ya olaya.

Bot, aktif pasif abone. Oydu buydu şuydu hepsi hikaye. Çekemiyoruz abicim.

Hocam çoğu kişi anlamak istemiyor yada sevmediğinden bot diyor açıkcası benimde hoşuma gitmiyor kendisi ama yani bu hediyeyi almayı başarmış öyle yada böyle ve bunu tek başına yapabilen ilk kanal Türkiye`de , koskoca youtube bot olsa bunu anlayamayacak kadar saf değil bu hediyeyi göndermeden önce kanalı bizzat incelemişlerdir zaten.Benim anlamadığım nokta kanala 300k,400k abone çekebilecek bot kimde var ve bunu youtube belli etmeden çok komik gerçekten böyle bişey olsa adam kendi kullanır parayı kırar :D

Cehennemde her ülkenin bir kazanı varmış içinde sıcak kaynayan yağ olurmuş günah işleyenler bu kazanlarda cezalandırılıyormuş. Kazandan kafasını çıkaranları zebaniler kafasına vurarak geri kazana sokuyormuş. baş zebani bir bakmış diğer kazanlarda herkes çıkmaya çalışıyor ama türkiyenin kazanından kimse kafasını bile çıkarmıyor baş zebani zebanilerden birini çağırmış ve sormuş;

- niçin türkiyenin kazanından kimse çıkmıyor yoksa orda günahkar yokmu?

zebani:

- olmaz mı, ama çıkmaya çalışanı alttakiler geri çekiyor...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri