Ben onu bunu bilmem çocuk büyük iş başarmış. 810 tane video var kanalında şuan 810 çekim 810 montaj/düzenleme, ve bu videolar uzun videolar. Bana hitap etmiyor, videolarını da izlemem ancak hitap ettiği kitle için anlatımı başarılı sayılabilir.
Üyelerin çoğunun pasif olması onun suçu mu? Benim kanalımda da 12.000 civarı abone var ama çoğu pasif. 12 değil 2bin abonem varmış gibi izlenim alıyorum. Bot mu kullandım? Hayır... Ülkemizde küçük yaş kitlesinde abonelik durumu böyle. 1-2 video izlerler abone olurlar bir daha uğramayabilirler. Hem bu faktör hem de yukarıda söylediğim kayıt olunca bir kaç kanala abone olma faktörü bunun sebebidir zannımca.
Yapalım böyle bir kanal? Bot kullanalım ya da yolu her ne ise...
Ölü olsunlar pasif olsunlar ama 1 milyon abonemiz olsun. İzlenim de az olsun sorun değil. Yapalım böyle bir kanal? Yardım edin bana bir tane ayarlayalım böyle bir kanal? Olmaz mı? Hani sıradan birşeymiş gibi yaklaşıyoruz ya olaya.
Bot, aktif pasif abone. Oydu buydu şuydu hepsi hikaye. Çekemiyoruz abicim.
abi ağzına sağlık.
insanlar kabullenmek istemiyor ilginç bir şekilde.
yok her açılan gmail otomatik olarak bu kanala abone oluyormuşta falan.
bide şöyle düşün, ülkenin ilklerinden bir kanal yapmışsın ve her açılan gmail hesabı senin kanalına abone yapılıyor. cem yılmazın kanalıyla yanyana yer alıyorsun falan. birisi de çıkıp sana diyorki böyle böyle. neyse kime ne anlatıyorum.