Burak Oyunda Hakkında ?

yahu inatlaşma işte :D kendi diyor çocuk bot kullandığını en fazla 4-5 bin kazanıyor o

Yahu arkadaş ne botu bu Allah aşkına biri izah etsin ? Her gün bu izlenimler botla mı oluyor yahu ? Her gün 250k izlenim sağlayacak bir bot mu geliştirmiş. Nasıl yakalamamış Youtube bu izlenim botunu bunca vakit ?

Edit: Tutturmuşsunuz bot var bot var. E hani nerede bot ? Bizde yapalım oyun kanalı hemen. Çeksin yüzbinlerce aboneyi her günde 200k izlenim ne uğraşıyoruz spamla ?

Son düzenleme:
burak oyundayı bırakında bu muratabigf kim :D çocuk gaz maskesiyle yayın yapıyor 500 k aboneye yakın var :D

yahu inatlaşma işte :D kendi diyor çocuk bot kullandığını en fazla 4-5 bin kazanıyor o

Sen inanıyor musun 4 5k kazandığına ? Ben bu kadar emek harcıcam videolara ve aylık 5k kazanıcam.Spam yaparım daha iyi.
O kanal aylık en az 15k kazanıyodur.

Sen inanıyor musun 4 5k kazandığına ? Ben bu kadar emek harcıcam videolara ve aylık 5k kazanıcam.Spam yaparım daha iyi.
O kanal aylık en az 15k kazanıyodur.

5 k para az değil ve spam da kapanma riski varken bu arkadaş kesin kazanıyor parasını benimde böyle imkanımın olmasını isterdim

5 k para az değil ve spam da kapanma riski varken bu arkadaş kesin kazanıyor parasını benimde böyle imkanımın olmasını isterdim

Ohoo hocam 5k dediğin nedir şu kanalla ya. Benim böyle kanalım olsun 50k'dan aşşağı kazanırsam hiçbir şey bilmiyorum

Evet az para değil, aylık 1milyon gösterime 5k kazanabiliyosun.Bu çocuğun aylık 1milyondan fazla gösterimi olduğunu düşünürsek, ne kadar kazandığını hesaplayabilirsiniz.

tmm arkadaşlar ben pes ediyorum burak oyunda yalancı :D

zenginin malı züğürdün ...

harbiden öyle ama ya yok böyle bi konu :D

Ciddi ciddi 25-30 bin kazandigini mi dusunuyosunuz? Cocugun kanali MakerGen'e bagli. RPM yani. Ortalama %30 - %40 partner kesintisi vardir. Ayrica bu RPM gibi buyuk partnerlerin kendi reklamlari falan oldugundan dolayi bgbm oranlari dusuktur. 4 TL bgbm hayal yani turkce icerikle. 2 tl belki vardir. gunde 500 tl kazaniyor olsa ayda 15,000 eder. %40 network kesintisi desen 9,000 kalir ki bgbm orani 2 tlnin altindadir diye dusunuyorum.

Adamın kanalı iyi inceleyin.

15.000 $ kafadan bırakır o kanal

Nasıl Hareketler bunlar ya hareketlere bak abi uyuz oldum parası batsın napıyor bu ya

Bence yaptığı hareketlere göre az bile kazanıyor. Böyle arkadaşım olsun 7/24 şaklabanlık yapıyor diye dalga geçerim.

Abartmayın arkadaşlar ne miktarlar yazmış bazı arkadaşlar öyle 20k mış 50k mış :) Hani bu işi yapmasanız eyvallah dicem de işin içindesiniz birde. Türkçe içerikle o paraları kazanmak mümkün değil kim ne derse desin. 3000 - 5000 i geçmez..

Türkce icerikle büyük paralar kazanmak bal gibi de mümkün.

Ayda 1M izlenimli türkce kanalim bana 1400 birakiyorsa ve bu adamin ayda 10M üzeri izlenimi varsa 10k rahat indiriyor cebe.

Abartmayın arkadaşlar ne miktarlar yazmış bazı arkadaşlar öyle 20k mış 50k mış :) Hani bu işi yapmasanız eyvallah dicem de işin içindesiniz birde. Türkçe içerikle o paraları kazanmak mümkün değil kim ne derse desin. 3000 - 5000 i geçmez..

+1

Günde 250 k izleniyo diyelim bu 250 k dan kafadan 3 de 2 sinde reklam çıkmaz adlocktur mobilden giriştir falan kaldı mı 80 k reklam gösterimi bgbg 1 2 tl arası olur günlük 80 160 arası kazanır aydada 2400 4800 olur kesinti falan sayarsak 1680 3460 arası anca kazanır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri