Burak Oyunda Hakkında ?

+1

Günde 250 k izleniyo diyelim bu 250 k dan kafadan 3 de 2 sinde reklam çıkmaz adlocktur mobilden giriştir falan kaldı mı 80 k reklam gösterimi bgbg 1 2 tl arası olur günlük 80 160 arası kazanır aydada 2400 4800 olur kesinti falan sayarsak 1680 3460 arası anca kazanır.

Matematiğine hayran kaldım gerçekten.Abicim biraz mantıklı düşünün ya 250k gösterime 80k kalcakmışta bilmem nede.Ben 10k gösterime alıyorum 80 160 TL yi.

Ayrıca türkçe içerikten para kazanılmaz diyen kişilerinde ne yükledikleri belli.Dizi fragmanı, dizi, film, saçma sapan türk şaka videoları.Sen bunları yüklersen tabikide kazanamazsın.

Son düzenleme:
Matematiğine hayran kaldım gerçekten.Abicim biraz mantıklı düşünün ya 250k gösterime 80k kalcakmışta bilmem nede.Ben 10k gösterime alıyorum 80 160 TL yi.

İzlenim farklı reklam gösterimi farklı bilmiyosanız ben mi öğretiyim.

Edit ekleme yapmışsın bu adam ne yüklemiş acaba oyun videosu tbm göklerde mi olucak sanıyosun.

sanırım videolarında video ortası reklam yok o yüzden TOsu düşüktür

İzlenim farklı reklam gösterimi farklı bilmiyosanız ben mi öğretiyim.

Ciddi olamazsın :) Ben bunu bilmiyodum bak yeni birşey daha öğrenmiş oldum. :) :)

Benim 500k abonem olacak aylık 3 5k para kazanıcam. :D
Harcıyacağım zamana ve emeğe yazık...

Ciddi olamazsın :) Ben bunu bilmiyodum bak yeni birşey daha öğrenmiş oldum. :) :)

Benim 500k abonem olacak aylık 3 5k para kazanıcam. :D
Harcıyacağım zamana ve emeğe yazık...

Arkadaşım herkes gibi fikrimi söyledim ben isterse 20 k kazansın beni etkilemez ama bana göre öyle ahım şahım kazanamaz türk reklamverenleri eğer cimri olmaktan vazgeçerse düzelir.

Gelmişsin 250 k nasıl 80 k oldu diyosun ondan sonra ben biliyorum havasına giriyosun Allah aşkına benden uzak ol.

Arkadaşım herkes gibi fikrimi söyledim ben isterse 20 k kazansın beni etkilemez ama bana göre öyle ahım şahım kazanamaz türk reklamverenleri eğer cimri olmaktan vazgeçerse düzelir.

Gelmişsin 250 k nasıl 80 k oldu diyosun ondan sonra ben biliyorum havasına giriyosun Allah aşkına benden uzak ol.

Yavv hee hee zaten Türkiye'de internet kullanıcıların 3'de 1'i adblock kullanıyo.

Ayrıca türkçe içerikten para kazanılmaz diyen kişilerinde ne yükledikleri belli.Dizi fragmanı, dizi, film, saçma sapan türk şaka videoları.Sen bunları yüklersen tabikide kazanamazsın.

Oyun videolarinda TBM yada sayfa to nun goklerde mi oldugunu saniyorsun? Daha onceki postlarda acikladim bak cocugun kanali Maker Gen'e bagli. Youtube'dan para kazanma hakkinda superzeka biri olsa gidip oraya kanalini baglamaz zaten. Adamlar soyguncu %40 kesinti yapiyorlar hemde onlarda genelde TR icerikte bgbm orani cok dusuktur, onlara ek olarak cocugun kanalinda video ortasi reklam hic yok. Yani o isler 500k abonem var ayda 50 bin kazanmazsam ugrasmam demekle olmuyor. Yuzbinlerce abonesi olup kurus para kazanmayan insanlar var. Youtubeda herkes para kazanmak icin video yuklemiyor ki.

Muratabigf burakoyunda da hile kullaniyor turkiyenin en eski youtuber leri videooyun faredusmani sabri bunlarda bile 200k anca abone var bu muratla burak da nasil 500k ya yakin abone oluyor

Birincisi ben kendi adıma şuan spam yapmıyorum ki dizi yüklüyeyim. 2. si dostum bahsettiğimiz oyun kanalı. Oyun kanalları çok izleniyor ama o kadar kazandırmıyor..

Aynı izlenimi nasıl yapılır kategorisinde almış olsa eyvallah derim de kategori oyun. Birde teknoloji veya program anlatımı olsa da olabilir..

Bu konuyu okuyarak insanların Youtube hakkımdaki bilgisini öğrenebiliriz. :) 3-5k kazanır diyenler bilgisiz, çok diyenler bilgili ozet geçmek gerekirse.

tbm faktörü var arkadaşlar ben ilk videolarınıda son videolarınıda izledim pek gelişme göremedim 7-10bin arası kazandığına inanıyorum oyunları konsolları kayıt cihazları hep sponsor yani gelişmemesi için bir engel yok yurt dışında 50 60 bin abonesi olan kanallarda ne produksyonlar var ne görseller var web siteleri bile düzgün değil türklerin bu işi layıkıyla yapıyor dediğim kişiler turuncu levye gameplay olarak onların 88bin abonesi var ise bunların böle 500 bin abonesinin olması düşündürücü geliyor bana 22 23 yaş üstü gameplay kanal sahipleri olmalı bence(fizik olarak değil beyin yaşı olarak söylüyorum)

Herkes bol keseden sallamış. Türkçe içeriğin bgbg si 1.5 üzeri olduğu nerede görülmüş ??

Çocuğun videoları 10dknın altında değil yani hiç reklam koymasa bile o videolardan her türlü

1k ya 2 $ alır buda aylık 10k $ rahat görmesi demek.

bence aylık 10-15k TL alıyordur

çünki benim attığım dizi günlük 6-7bin izleniyor 80-90 tl getiriyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri