bence 7-8 bin tl bırakır
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
+1
Günde 250 k izleniyo diyelim bu 250 k dan kafadan 3 de 2 sinde reklam çıkmaz adlocktur mobilden giriştir falan kaldı mı 80 k reklam gösterimi bgbg 1 2 tl arası olur günlük 80 160 arası kazanır aydada 2400 4800 olur kesinti falan sayarsak 1680 3460 arası anca kazanır.
Matematiğine hayran kaldım gerçekten.Abicim biraz mantıklı düşünün ya 250k gösterime 80k kalcakmışta bilmem nede.Ben 10k gösterime alıyorum 80 160 TL yi.
İzlenim farklı reklam gösterimi farklı bilmiyosanız ben mi öğretiyim.
Ciddi olamazsınBen bunu bilmiyodum bak yeni birşey daha öğrenmiş oldum.
![]()
Benim 500k abonem olacak aylık 3 5k para kazanıcam.![]()
Harcıyacağım zamana ve emeğe yazık...
Arkadaşım herkes gibi fikrimi söyledim ben isterse 20 k kazansın beni etkilemez ama bana göre öyle ahım şahım kazanamaz türk reklamverenleri eğer cimri olmaktan vazgeçerse düzelir.
Gelmişsin 250 k nasıl 80 k oldu diyosun ondan sonra ben biliyorum havasına giriyosun Allah aşkına benden uzak ol.
Matematiğine hayran kaldım gerçekten.Abicim biraz mantıklı düşünün ya 250k gösterime 80k kalcakmışta bilmem nede.Ben 10k gösterime alıyorum 80 160 TL yi.
Ayrıca türkçe içerikten para kazanılmaz diyen kişilerinde ne yükledikleri belli.Dizi fragmanı, dizi, film, saçma sapan türk şaka videoları.Sen bunları yüklersen tabikide kazanamazsın.
Ayrıca türkçe içerikten para kazanılmaz diyen kişilerinde ne yükledikleri belli.Dizi fragmanı, dizi, film, saçma sapan türk şaka videoları.Sen bunları yüklersen tabikide kazanamazsın.
Bu konuyu okuyarak insanların Youtube hakkımdaki bilgisini öğrenebiliriz.3-5k kazanır diyenler bilgisiz, çok diyenler bilgili ozet geçmek gerekirse.
Eyvallah abi bu saatten sonra senin gibi bilgili arkadaslardan bir seyler ogrenmek guzel. Nabalim biz bilmiyoruz isi![]()
gameplay videoları tbm oldukca yüksek türkçe dahi olsa rahatlıkla 2-3 görürHerkes bol keseden sallamış. Türkçe içeriğin bgbg si 1.5 üzeri olduğu nerede görülmüş ??
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.