Burak Oyunda Ne Kadar Kazanıyordur ?

20 ile 25 bin arası aylık (Türkçe kanalım var az çok ne kadar kazandırdını biliyorum)

Şuan Türkçede BGBG lerde %30 net artış var tüm ay devam ederse +30 bin den fazla alır

Not:Verdim kazanç sadece videolardan kazandı sponsor dahil değil

Son düzenleme:
20 ile 25 bin arası aylık (Türkçe kanalım var az çok ne kadar kazandırdını biliyorum)

Şuan Türkçede BGBG lerde %30 net artış var tüm ay devam ederse +30 bin den fazla alır

Not:Verdim kazanç sadece videolardan kazandı sponsor dahil değil

sana aynen katılıyorum

2013 ağustos'da bi videosunda analytics giriyordu 800 dolar vardı taa o zaman düşünün ki, şimdi en az 10 bin 20 bin rahat + sponsor ( cheetos )

Rahat 10k aylık geliri vardır sadece youtbe'dan asıl parayı bence younowdan alıyor her yayında en az 50k bars alıyor siz hesaplayın :D

Burakoyunda son zamanlarda hit konusunda baya bi sıkıntıda. Öyle ki tekrar aynı hiti kazanmak için minecraft videoları çekmeye başlamış. Şuanda Türkiye`de lider gamer NDNG Enes Batur olarak gözüküyor.

Sanıyorum 60 70 bin TL kazanıyor aylik, bir Türk özgün kanal, Türk youtuberlarin aylık nekadar kazandığını söylemişti ordan aklımda hala

Burakoyunda son zamanlarda hit konusunda baya bi sıkıntıda. Öyle ki tekrar aynı hiti kazanmak için minecraft videoları çekmeye başlamış. Şuanda Türkiye`de lider gamer NDNG Enes Batur olarak gözüküyor.

Şahsi fikrim youtube türkiyede en çok kzanan kısı enes batur

Valla aynı konu 2016 sonuna ladar iki kere daha açılır bahse giren

ona hiç girme adam 68 milyon izleniyor +aylık 248 bin abone büyük ivme yakaladı

bu tipler birde youtubeden kazanamassınız ben kazanamıyorum diyorlar

hocam kazanç hakkında bişi söylemeseler neyse de bazen video çıkıyolar ''yok o kadar kazanamıoz filan diyolar çıldırıyorum yok neymiş aldıkları paralarla mouse
alıomuş pc alıyor muş.... az bişi de bize kalıyor diyolar''

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri