forumda gereksiz başlık açan çok buna katılıyorum. şans eseri 1-2 videosu patlama yapmış işte şunu yaptım kazandım isteyen olursa xxxx tl ye satarım

veya falan bir yöntem buldum kitap olarak satarım vs... bunlar boş iş.
aynı yöntemi 10 kişiye satsa zaten kimseye faydası olmaz o yöntemin (bu benim düşüncem)
yalnız şöyle bir durumda var. Size kimse şu videoyu yükle şukadar para kazanırsın, veya şurada paylaş şukadar para gelir demez.
Youtube işi %80 şans %10 Bilgi %10 emektir (bence)
bana soruyorlar ne yapıyorsunda kazanıyorsun?
1-yabancı kanal açtım güncel haber videosu yüklüyorum hergün 1 saat bu işe ayırıyorum.
2-sabırlı olmak lazım. sabırlı olmak kazanmanın yarısı bana göre.
3-en az 5 aktif kanal ile çalışıyorum hepsinede en az 10 en fazla 100 video atıyorum (güncel video)
4-youtubeden video
yüklememeye çalışıyorum hep haber sitelerinin videolarını yüklüyorum. (3-5 video bulmazsam youtubeden çekiyorum )
5-ortalama 20-30 gün sonra kanalımda 500-1000 arası video oluyor
6-millet ne yapıyorsa tam tersini yapıyorum

(sosyal ağ yok, imleme yok, paylaşma yok, herşey doğal)
her kanal hiç kazandırmıyorsa bana ayda 10$ kazandırıyor
10$X5kanal=50$ (elli dolar) para yapar ayda. sen bunu zamanım var dersen 10$X10 kanal=100$ para yapar.
YOUTUBE İLE PARA KAZANMAK İNANIN ÇOK BASİT...
ayda 10$ kazanamıyorsan yapmıcaksın bu işi,websitesi açacaksın,facebok sayfası felan açacaksın öyle kazanacaksın.. yada yapacaksan sabrecedeksin deneme yanılma ile kazancını arttıracaksın...
EN SİNİR OLDUĞUM SORULAR ŞU?
hocam sen videoyu hangi siteden indiriyon, nasıl yüklüyon, nerede paylaşıyon, video etiketini nasıl giriyon, sen kanal adresini versene bir inceleyim... vs....
yav ben sana hergün yaptığım şeyi anlatırsam ne sen kazanırsın nede ben kazanırım kimseye faydası olmazzzzzzz.
kıldır tüydür her yazılanada aldanmayın işinize bakın bu işi öğrenmenin en iyi yolu deneme yanılmak. forumda paylaşan arkadaşlarda 3-5 bişey paylaşıyor zaten
herkese bol kazançlar