Burda Milleti kandıran arkadaşlara diyorum

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Amacanız nedir sizin hem tüyo vericem diyorsunuz çoğu kişiyi kandırıyorsunuz.Burda millet emek veriyor sizden böyle bir şey duyunca seviniyor.Ama sizin yaptığınız gerçekten ayıp böyle yapan arkadaşlarda daha öncede oldu ayıp be kardeşim.

Yönetime diyorum bu konularla ilgili ya kitlesinle konuyu yada böyle milleti kandıranlar forum uzaklaştırılsın

kim kandırıyorsa isim ver işlemi yapsınlar kardeşim

Kardeşim illa isim mi vericem görmüyomusunuz ben burda milletle tartışamam.
Tüyo konuları açılıyor taktik vericem diyor arkadaş buyrun diyor hooppp yok.Öbürü oluyor yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar pm atsın çok kişi pm atıyor cevap yok kandırıyolar işte o zaman verme
Bu neyin sitemi olabilir acaba sizce

millet atar burdaki bazıları fırlatiyor yok günde su kadar alıyom bu kadar alıyom bütün gün forumda :) hava atma derdinde

millet atar burdaki bazıları fırlatiyor yok günde su kadar alıyom bu kadar alıyom bütün gün forumda :) hava atma derdinde

Hocam burda mesele şu adam bu işi yapıyor.Biliyorum ki benim gibi yeni başlıyan arkadaşlar var adam uğraşıyor olmuyor çabalıyor.Adam gelip o kadar kazanıyorum diyor tüyo vericem diyor cevap yok çok kişi mesaj atıyor bu konularda milli mağdur ediyorlar bu 1 değil 2 değil 3 değil yeter artık
Burda kimse kimsenin hevesini kıramaz kazanıyorsan Allah dahada çok versin ama böyle olursan olmaz yakışmaz ayıp kazancında sana kalsın derim adama

hocam bence bunu her kese hitab etmek olmaz inaniyorum ki,forumda benim gibi yardim etmek isteyen bir cok arkadasimiz movcut haksizlik ediyosunuz bence :( burda neyin havasin atacak kimse

Arkadaslar ben bu foruma youtube de basima gelen bir olayi arastirirken karsilastim ve oyle girdim, taktik verecegim, ilk kazancim,sukadar aldim bukadar goturdum gibi basliklara bakmiyorum bile ve ister inanin ister inanmayin forumun anasayfasinda asagi hic inmedim.! alt konularda ne var bilmem, ilk zamanlarda bir kac baslik okudum ve kendi sordugum soruya gelen karsiliklarida degerlendirdim bu forumda yardim eden az laf eden cok ama yardim eden az ya bilgileri yok var gibi davraniyorlar yada millete hava atiyorlar, ben bu forumda kaldim onceden benimde forum sitem vardi bekar iken vakit coktu radyo forum sitesi ugrasiyordum yardim etmeyi seven biriyim forumda ucretsiz teknik desdek sagliyordum evlendikten sonra bazi seyler istsende istemesende birakamk zorunda kaliyorsun ve duzeni birkez kactiktan sonra ayni isi yapmakistemiyorsun ben yapmak istedigim isi buldum burda, hali hazirda giriyorum forumun ana sayfasinda ki en son gonderilen mesajlara bakiyorum yeni konu nedir kimin neye yardim ihtiyaci var yardimci olmaya calisiyorum burdaki kalma sebebim budur.!!

Taktik isteyen arkadaslar,

Olayin ozu sudur;
Pahali anahtar kelime bulup o kelimeye uygun videolar la izleyici cekmek.!!!

youtubeden cok para kazanmanin taktigi bu bir tek kelime
Yada hic taktik dinlemeyip kafana gore bir video bulup ve o videoya uygun anahtar kelimeleri ekleyip cok kazanacagim hirs yapacam derdine dusmeden keyfien bakmak :) gelecek para zaten geliyor istesende istemsende bilsende bilmesende bir sekilde o kelimeleri deng etirirsiniz.!!

hocam bence bunu her kese hitab etmek olmaz inaniyorum ki,forumda benim gibi yardim etmek isteyen bir cok arkadasimiz movcut haksizlik ediyosunuz bence :( burda neyin havasin atacak kimse

Hocam yazımı dikkatli okursan ne demek istediğimi anlarsın.Ben kandıran arkadaşlara dedim herkese demedim tabiki burda yardım etmek isteyen arkaşlar var ama gerçek isteyen arkadaşlar var.
Lütfen yazımı dikkatli okuyun kimseye haksızlık yapmıyorum.

Burda yapıcam deyipte yapmıyanlar sözüm size değil.Yine diyorum lafın %100 arkasındayım ''böyle yapan arkadaşları'' yanlış buluyorum

Amacanız nedir sizin hem tüyo vericem diyorsunuz çoğu kişiyi kandırıyorsunuz.Burda millet emek veriyor sizden böyle bir şey duyunca seviniyor.Ama sizin yaptığınız gerçekten ayıp böyle yapan arkadaşlarda daha öncede oldu ayıp be kardeşim.

Yönetime diyorum bu konularla ilgili ya kitlesinle konuyu yada böyle milleti kandıranlar forum uzaklaştırılsın

Ya forumda ne konular acıldı neler neler söylendi daha hala milletten taktikmi bekliorsunuz anlamıyorum bu forumdaki paylasılmıs olan asıl bilgileri hangi baska bir yerde bulabilirsiniz veya burda halka acık bir sekilde en detayına kadar paylasılmıs bir konunun nekadar faydalı olabileceğine inanmanız için illaki o konuyu Team dan bağlanıp konuyu acan kişi size uygulamalımı göstermesi lazım anlamıyorum elinizin altındaki google ın farkında deilsiniz neden insan oğlunun eline bukadar bakar dururuz ki!!

Forum çok faydalı, binlerce içeriğe sahip, özellikle benim gibi yeni başlayanlar için, Arkadaşımıza bir açıdan katılıyorum. Örneğin ben bedensel engelli biriyim, ve gerçekten çok zor geçiniyorum, birilerinin bildiği şeyleri benim ile paylaşması gerekiyordu sağolsun Muslera06 ilgileniyor ve ben bu işi çözdükten sonra bu forumda diğer ihtiyacı olan herkes ile paylaşacağım. Her neyse konu bu değil zaten. Bu forumda iyi niyetli ve bildiklerini paylaşmaya çalışan arkadaşlarımız var bunun farkındayız, aynı zamanda sırf çıkar ve menfaat uğruna bu işi yapanlarda var, o da onların tercihi birşey diyemeyiz. Biim tek amacımız öğrenmek ve öğrendiklerimizi bilmeyenler ile paylaşmak.

Eğer bu karakterde biriysek gerisinin bir önemi yok bence. Her dalda her alanda olduğu gibi bu daldada iyi ve kötüler olacaktır, hepsinden ALLAH razı olsun ne diyelim...

Ya forumda ne konular acıldı neler neler söylendi daha hala milletten taktikmi bekliorsunuz anlamıyorum bu forumdaki paylasılmıs olan asıl bilgileri hangi baska bir yerde bulabilirsiniz veya burda halka acık bir sekilde en detayına kadar paylasılmıs bir konunun nekadar faydalı olabileceğine inanmanız için illaki o konuyu Team dan bağlanıp konuyu acan kişi size uygulamalımı göstermesi lazım anlamıyorum elinizin altındaki google ın farkında deilsiniz neden insan oğlunun eline bukadar bakar dururuz ki!!

Ne alakası var kardeşim sen olaya başka yerden niye bakıyorsun.Bende biliyorum elimin altında imkan olduğunu.Burda konumuz başka bizim burda aylık 2.000 falan kazanan var adama sorunca adam diyorki kardeşim ben daha yolun başındayım öğrenecek çok şeyim var.Yani burda mesele uygulamak onu yavaş yavaş öğreniyoruz.
Senin yazdığın konuyla hiç bir alakası yok.

Ben burda yeni başlamış bir kişi olarak yeni başlıyan arkadaşlar var.Adam saatlerini veriyor geliyor bakıyorki forumda biri yardım ediyor.Eee adamda tabi istiyor yolun başında yararlı bir taktik alıp geliştirebilir.Ama adam ne yardım ediyor ne cevap veriyor çok kişi mesaj atıyor mağdur adam hevesini kırıyor.

Yazdığın konuyla alakası yok kardeş:)

---------- Mesaj saat 13:30:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:27:35 civarında gönderildi. ----------

Forum çok faydalı, binlerce içeriğe sahip, özellikle benim gibi yeni başlayanlar için, Arkadaşımıza bir açıdan katılıyorum. Örneğin ben bedensel engelli biriyim, ve gerçekten çok zor geçiniyorum, birilerinin bildiği şeyleri benim ile paylaşması gerekiyordu sağolsun Muslera06 ilgileniyor ve ben bu işi çözdükten sonra bu forumda diğer ihtiyacı olan herkes ile paylaşacağım. Her neyse konu bu değil zaten. Bu forumda iyi niyetli ve bildiklerini paylaşmaya çalışan arkadaşlarımız var bunun farkındayız, aynı zamanda sırf çıkar ve menfaat uğruna bu işi yapanlarda var, o da onların tercihi birşey diyemeyiz. Biim tek amacımız öğrenmek ve öğrendiklerimizi bilmeyenler ile paylaşmak.

Eğer bu karakterde biriysek gerisinin bir önemi yok bence. Her dalda her alanda olduğu gibi bu daldada iyi ve kötüler olacaktır, hepsinden ALLAH razı olsun ne diyelim...

Evet hocam sana katılıyorum.Benim buna şuna lafım yok adam kazanır taktiğini paylaşır paylaşmaz ona kalmış kimse taktiğini paylaşmak zorunda değil burda mesele yapıcam deyip yapmamak çoğu kişinin hevesini kırmak benim sözüm sadece buna
Serkan abi zaten çok iyi bir insan onu çok seviyorun çokta kişi seviyor.Bu işte örnek bir insan onu her zaman kutluyorum bir kezdaha ondan Allah razı olsun diyorum ben onun sayesinde başladım.

Beyler ayda 4 bin dolar felan alanlar bu işte eski biz yolun başındayız ilerde bizimde olacağımız o ama öncesinda deneme yanılma sıkı araştırma yapmak lazım.

Forumda sıkı kurallar konulmalı bu tip kandırma işine girenlere 1 hafta felan uzaklaştırma verilmeli ozaman biraz düzene girer.

Beyler ayda 4 bin dolar felan alanlar bu işte eski biz yolun başındayız ilerde bizimde olacağımız o ama öncesinda deneme yanılma sıkı araştırma yapmak lazım.

Forumda sıkı kurallar konulmalı bu tip kandırma işine girenlere 1 hafta felan uzaklaştırma verilmeli ozaman biraz düzene girer.

Evet bende aynen katılıyorum.Arkadaşlar ben doğrucu bir insanım içimden geldi söyledim.Öle biriyim ben bu işte kimse kimsenin kalbini kırmamalı.
Yani dediğin gibi şeriatın kestiği parmak acımaz yapanlar cezasını almalı sitedeki adminler ceza verir vermez bu benim görüşüm sadece herkesin görüşüne saygım var:)

Ben birçok yol denedim bu internette para kazanma, google yazın çıkan ne kadar sonuç varsa hepsini denedim :) ve yanıldım. Ama bu işte gerçekten para var ve bu işin biraz üzerine gidilirse sürekli denemeler yapılırsa olmamasına imkan yok. Tabiki bunları yaparken bir iki ufak taktik verilse fena olmuyor :)

dediğinize katılıyorum
forumu kötü oamaçlı kullananlara öyle bir yaptırım uygulanabilir. Bu mod arkadaşlarımızın ilgilenecekleri konu, ki nitekim ilgileniyorlardır buna eminim

Ben birçok yol denedim bu internette para kazanma, google yazın çıkan ne kadar sonuç varsa hepsini denedim :) ve yanıldım. Ama bu işte gerçekten para var ve bu işin biraz üzerine gidilirse sürekli denemeler yapılırsa olmamasına imkan yok. Tabiki bunları yaparken bir iki ufak taktik verilse fena olmuyor :)

dediğinize katılıyorum
forumu kötü oamaçlı kullananlara öyle bir yaptırım uygulanabilir. Bu mod arkadaşlarımızın ilgilenecekleri konu, ki nitekim ilgileniyorlardır buna eminim

bende o kadar netten para kazanma araştırdım.Ama bu iş gerçek bir iş bence para var bu işte hem çok iyi paralar var.Ben bu işte kendimi yavaş yavaş geliştirip tavan yapmayı düşünüyorum.Şu sınavlarım bitsin önümde yaz tatili var.Ramazan ayında oruçlu olucaz vakit geçmesi lazım süper bir şey bu iş.:)

valla arkadaş doğru söylüyo aylardır tüyo taktik vs. verecem diyenlere pm atıyorum 1 allahın kulu daha cevap yazmadı

forumda gereksiz başlık açan çok buna katılıyorum. şans eseri 1-2 videosu patlama yapmış işte şunu yaptım kazandım isteyen olursa xxxx tl ye satarım :D
veya falan bir yöntem buldum kitap olarak satarım vs... bunlar boş iş.

aynı yöntemi 10 kişiye satsa zaten kimseye faydası olmaz o yöntemin (bu benim düşüncem)

yalnız şöyle bir durumda var. Size kimse şu videoyu yükle şukadar para kazanırsın, veya şurada paylaş şukadar para gelir demez.

Youtube işi %80 şans %10 Bilgi %10 emektir (bence)

bana soruyorlar ne yapıyorsunda kazanıyorsun?

1-yabancı kanal açtım güncel haber videosu yüklüyorum hergün 1 saat bu işe ayırıyorum.

2-sabırlı olmak lazım. sabırlı olmak kazanmanın yarısı bana göre.

3-en az 5 aktif kanal ile çalışıyorum hepsinede en az 10 en fazla 100 video atıyorum (güncel video)

4-youtubeden video yüklememeye çalışıyorum hep haber sitelerinin videolarını yüklüyorum. (3-5 video bulmazsam youtubeden çekiyorum )

5-ortalama 20-30 gün sonra kanalımda 500-1000 arası video oluyor

6-millet ne yapıyorsa tam tersini yapıyorum :) (sosyal ağ yok, imleme yok, paylaşma yok, herşey doğal)

her kanal hiç kazandırmıyorsa bana ayda 10$ kazandırıyor 10$X5kanal=50$ (elli dolar) para yapar ayda. sen bunu zamanım var dersen 10$X10 kanal=100$ para yapar.

YOUTUBE İLE PARA KAZANMAK İNANIN ÇOK BASİT...

ayda 10$ kazanamıyorsan yapmıcaksın bu işi,websitesi açacaksın,facebok sayfası felan açacaksın öyle kazanacaksın.. yada yapacaksan sabrecedeksin deneme yanılma ile kazancını arttıracaksın...

EN SİNİR OLDUĞUM SORULAR ŞU?

hocam sen videoyu hangi siteden indiriyon, nasıl yüklüyon, nerede paylaşıyon, video etiketini nasıl giriyon, sen kanal adresini versene bir inceleyim... vs....

yav ben sana hergün yaptığım şeyi anlatırsam ne sen kazanırsın nede ben kazanırım kimseye faydası olmazzzzzzz.

kıldır tüydür her yazılanada aldanmayın işinize bakın bu işi öğrenmenin en iyi yolu deneme yanılmak. forumda paylaşan arkadaşlarda 3-5 bişey paylaşıyor zaten

herkese bol kazançlar ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri