Burger King, ürünlerinde at eti olduğunu itiraf etti

Ayda 1 defa steakhouse yerim fazlasını yemem

o ürünlerin bizi tıka basa doyurması yanındaki kola ve patatesten hocam tıkıyor insanı kebabın iskenderin pidenin yanında ayranı içince tabi doymuyor insan ( gerçi 1 iskender doyuruyor insanı ) :D hd iskender mesela tam gidilecek yer ( ürün yerleştirme yapalım biraz ) yada bay döner :)

1 iskender cidden kesmiyor beni ya ama 1,5 iskender tam ideal muhteşem canım istedi gece gece :)

Ben 2012-2013 yılları arasında tam 1 sene çalıştım izmirde. açıkçası pek inanmıyorum böyle haberlere. kendi müdürlerimizden tutun bölge müdüründen tutun ege bölge müdürüne kadar kendi ürünlerinden yiyor. + olarak ben size gelen markalarıda belirteyim. etler namet tavuklar şenpiliçten geliyor. Bana göre asılsız bir haber ama takdir sizin tabii

At eti eskiden bütün müslümanlar tarafından yeniliyormuş o zamanlarda savaş olduğu için peygamber efendimiz s.a.v at etini yemeyi yasaklamış atlar bize savaşta lazım olacak demiş (din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenimiz anlatmıştı)

Ben 2012-2013 yılları arasında tam 1 sene çalıştım izmirde. açıkçası pek inanmıyorum böyle haberlere. kendi müdürlerimizden tutun bölge müdüründen tutun ege bölge müdürüne kadar kendi ürünlerinden yiyor. + olarak ben size gelen markalarıda belirteyim. etler namet tavuklar şenpiliçten geliyor. Bana göre asılsız bir haber ama takdir sizin tabii

Türkiye'de dediğiniz gibi olabilir bu. Belki o ülkeler için geçerlidir, adam taa oralardan et getireceğine o donduruculu araçlarda falan burdan alır direk daha karlı olur heralde, ayrıca bende buradaki burger'da gördüm yerli bir marka etiketi muhtemelen namet oraya kocaman yapıştırmış adamlar hem helal et sertifikaları var. Ha gayret temize çıkarcaz :D

---------- Spam Engelliyici 04:14 ---------- Önceki Mesaj 04:12 ----------

At eti eskiden bütün müslümanlar tarafından yeniliyormuş o zamanlarda savaş olduğu için peygamber efendimiz s.a.v at etini yemeyi yasaklamış atlar bize savaşta lazım olacak demiş ( Din Hocası Anlatmıştı)

Benim bildiğim o şöyle, insanlar savaş, kıtlık gibi zor durumlarda kaldıklarında, at'ın sağ ön bacagının yenmesi caizmiş.

At eti eskiden bütün müslümanlar tarafından yeniliyormuş o zamanlarda savaş olduğu için peygamber efendimiz s.a.v at etini yemeyi yasaklamış atlar bize savaşta lazım olacak demiş (din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenimiz anlatmıştı)

Evet hocam at eti yemekle ilğili hadisler var .

Kebap vs. zaten kesinlikle daha güzel. Bu tip firmalar nasıl cezbediyor anlamıyorum. Muhtemelen AVM'lerde vs. bulunmaları etkiliyor. AVM'de acıkınca aklıma ilk burası geliyor, kebapçılar vs. hiç gelmiyor gözümüze pahalı geliyor heralde. Birde bunlarda 15 liraya falan tıka basa doyarken kebap pek doyurmadığı içinde olabilir. Geçenlerde AVM'ye gitmiştim tam Burger'a gidicekken Bay Döner dikkatimi çekti hem self serviste değildi oraya oturdum yedim fiyatı uygundu gayet lezzetliydi ama ekşi sözlükte vs. hep kötülemişler. Ha dicem ki iskender kebaptan mı anlamıyorum diye ama dedeler kebapçıydı anlamamam mümkün değil :D
Avmlerde kebap vs yemeye kalkarsan yanında verilen salataya kadar ayrı para alırlar hocam avmlerde yemek falan yenmez yesende doymazsın normaldir. Ayrıca avmler de açıkta yemek yemek bana ters herkes görüyor olanda var olmayanda o yüzden pek sevemedim uluorta yerleri :) dedeler kebapçı diyon avmde yemek yiyorsun arkadaş.. Sadece mezelerle karnını doyuracağın öyle güzel yerler var ki :)

Etler,Tavuklar temizde çalışanlar pis.Çoğu mağzada özellikle istanbulda yerler,masalar yapış yapış yağ içinde, çalışanların üzeri leş gibi içerde birde o şekilde hamburger hazırlıyor.Daha geçen farketmesem yere düşen ekmeği silip veriyordu.Şikayet etsen neye yarar ilgilenilmiyor.Açıkcası yiyeceksem mdonalds 'da yiyorum ben.Hem temizler hemde hizmet anlayışı başka.

Avmlerde kebap vs yemeye kalkarsan yanında verilen salataya kadar ayrı para alırlar hocam avmlerde yemek falan yenmez yesende doymazsın normaldir. Ayrıca avmler de açıkta yemek yemek bana ters herkes görüyor olanda var olmayanda o yüzden pek sevemedim uluorta yerleri :) dedeler kebapçı diyon avmde yemek yiyorsun arkadaş.. Sadece mezelerle karnını doyuracağın öyle güzel yerler var ki :)

hemşehrim bilirmisin Ayhan Usta vardır :) Meşhur bugün ordaydım.
Tıka basa, köfteler, adanalar, kıymalılar :D oh miss :)

Son düzenleme:
zaten şunun hamburgerleri hiç güzel değil patatesleri için alıyodum. Artık ne yapalım pizza falan yeriz zaten senede 1 2 defa yerim böyle şeyleri oda bir yere gidildiği zaman.

Bursa'dada sosyete kasaplarına lüks restoran ve pidecilere at eti satmışlardı :D Arkadaşlar Annenizin, eşinizin yapmadığı hiç bir şeye güvenip yemeyin. Evinizde yiyin yahu :F

Etler,Tavuklar temizde çalışanlar pis.Çoğu mağzada özellikle istanbulda yerler,masalar yapış yapış yağ içinde, çalışanların üzeri leş gibi içerde birde o şekilde hamburger hazırlıyor.Daha geçen farketmesem yere düşen ekmeği silip veriyordu.Şikayet etsen neye yarar ilgilenilmiyor.Açıkcası yiyeceksem mdonalds 'da yiyorum ben.Hem temizler hemde hizmet anlayışı başka.

Şimdi şöyle açıklıyayım. Burgeri savunuyor gibi olacağım ama. izmire geldiyseniz optimum avm yi bilirsiniz. Ben orada çalıştım. Genel kural vardır burgerlerde restoranlar kapandıktan sonra en az 2 saat temızlık yapılır. ki ben 5 6 saat temizlik yaptıgımızı biliyorum. bu heryerde aynıdır. sizin bahsettıgınız gunluk olan birşey ki buda kimi zaman olabiliyor. mc ile kıyaslamak gerekirse. herkes mc yi daha elit görüyor nedendir bilinmez. Ama benim çalıştıgım avm de bizim ciromuz 20 25 K arası degısıyordu günlük. mc nin ise 6 ile 10 arası degısmekteydı ve elemanları bizden fazlaydı. insanlar bizim oradaki yogunlukta calısmak ıstemıyorlardı. E hem eleman az olunca hemde yogun olunca herseye yetısemıyorsunuz. Bizim burada bu sebepten dolayı aksaklıklar oluyordu. Ama sizin orayı bilemem tabi. Ayrıca o ekmek olayıda muhtemelen şu şekilde olmuştur. o ekmek atık kutusuna atılınca müdür hesap soruyor oda çekinmiştir vs. sonuna kadar haklısınız ama o ayrı. umarım açıklayıcı olmuşumdur

At eti helal arkadaşlar sıkıntı yok. Domuz eti olmasın yeter.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok uluorta sayılmaz aslında yemek bölümü sonuçta, lokantalardan farkı yok bence başka insanların görmesi konusunda ama dediğiniz gibi avm'lerde her şeye ayrı ayrı para keserler. Dedem falan köfteciydi çok uzun yıllar köftecilik yaptı, babam falanda köftecilik yaptı sonra kebapçılıkta yaptılar ama en son batış :D Yemek sektöründe tutunmak zor çok fazla masrafları var o yüzden bitti hepsi aslında yemek yemeden önce uzunca süre dolaşmıştım en son, hep ucuza satanlar vardı kebabı güvenip yiyemedim yine daldım avmye alışkanlık olmuş işte

Almanya da Döner sektörü o kadar büyüdüki bu serefsizlerin tezgahini bozdu.Bunun icinde her yil düzenli olarak sektöre darbe vurmak icin dönere iftira attiriyorlar Alman medyasina.Alman medyasina bir Türkü kötüle de gerisine karisma zaten.O kadar kansiz ve asagilikki bunlar tahmin bile edemessiniz.Simdi bu olay bir dönercide olsaydi emin olun 1 ay mansette kalirdi

At eti helal arkadaşlar sıkıntı yok. Domuz eti olmasın yeter.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Atlar pahalıya gelir, normal at değildir onlar yoksa at etinde bi sıkıntı yok bence tadı güzel olduğu sürece fakat burda can sıkıcı durum insanlardan gizli kapaklı yapılması. Bir şey yapıyorlarsa açıkça demeliler at kullanıyoruz domuz kullanıyoruz vs. insanlarda ona göre gidip yer.

Yaşasın salça ekmek! Hiçbir hamburgere değişmem..

P6OnPQ.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri