Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
o ürünlerin bizi tıka basa doyurması yanındaki kola ve patatesten hocam tıkıyor insanı kebabın iskenderin pidenin yanında ayranı içince tabi doymuyor insan ( gerçi 1 iskender doyuruyor insanı )hd iskender mesela tam gidilecek yer ( ürün yerleştirme yapalım biraz ) yada bay döner
![]()
Ben 2012-2013 yılları arasında tam 1 sene çalıştım izmirde. açıkçası pek inanmıyorum böyle haberlere. kendi müdürlerimizden tutun bölge müdüründen tutun ege bölge müdürüne kadar kendi ürünlerinden yiyor. + olarak ben size gelen markalarıda belirteyim. etler namet tavuklar şenpiliçten geliyor. Bana göre asılsız bir haber ama takdir sizin tabii
At eti eskiden bütün müslümanlar tarafından yeniliyormuş o zamanlarda savaş olduğu için peygamber efendimiz s.a.v at etini yemeyi yasaklamış atlar bize savaşta lazım olacak demiş ( Din Hocası Anlatmıştı)
At eti eskiden bütün müslümanlar tarafından yeniliyormuş o zamanlarda savaş olduğu için peygamber efendimiz s.a.v at etini yemeyi yasaklamış atlar bize savaşta lazım olacak demiş (din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenimiz anlatmıştı)
Avmlerde kebap vs yemeye kalkarsan yanında verilen salataya kadar ayrı para alırlar hocam avmlerde yemek falan yenmez yesende doymazsın normaldir. Ayrıca avmler de açıkta yemek yemek bana ters herkes görüyor olanda var olmayanda o yüzden pek sevemedim uluorta yerleriKebap vs. zaten kesinlikle daha güzel. Bu tip firmalar nasıl cezbediyor anlamıyorum. Muhtemelen AVM'lerde vs. bulunmaları etkiliyor. AVM'de acıkınca aklıma ilk burası geliyor, kebapçılar vs. hiç gelmiyor gözümüze pahalı geliyor heralde. Birde bunlarda 15 liraya falan tıka basa doyarken kebap pek doyurmadığı içinde olabilir. Geçenlerde AVM'ye gitmiştim tam Burger'a gidicekken Bay Döner dikkatimi çekti hem self serviste değildi oraya oturdum yedim fiyatı uygundu gayet lezzetliydi ama ekşi sözlükte vs. hep kötülemişler. Ha dicem ki iskender kebaptan mı anlamıyorum diye ama dedeler kebapçıydı anlamamam mümkün değil![]()
Ben 2012-2013 yılları arasında tam 1 sene çalıştım izmirde. açıkçası pek inanmıyorum böyle haberlere. kendi müdürlerimizden tutun bölge müdüründen tutun ege bölge müdürüne kadar kendi ürünlerinden yiyor. + olarak ben size gelen markalarıda belirteyim. etler namet tavuklar şenpiliçten geliyor. Bana göre asılsız bir haber ama takdir sizin tabii
Avmlerde kebap vs yemeye kalkarsan yanında verilen salataya kadar ayrı para alırlar hocam avmlerde yemek falan yenmez yesende doymazsın normaldir. Ayrıca avmler de açıkta yemek yemek bana ters herkes görüyor olanda var olmayanda o yüzden pek sevemedim uluorta yerleridedeler kebapçı diyon avmde yemek yiyorsun arkadaş.. Sadece mezelerle karnını doyuracağın öyle güzel yerler var ki
![]()
Etler,Tavuklar temizde çalışanlar pis.Çoğu mağzada özellikle istanbulda yerler,masalar yapış yapış yağ içinde, çalışanların üzeri leş gibi içerde birde o şekilde hamburger hazırlıyor.Daha geçen farketmesem yere düşen ekmeği silip veriyordu.Şikayet etsen neye yarar ilgilenilmiyor.Açıkcası yiyeceksem mdonalds 'da yiyorum ben.Hem temizler hemde hizmet anlayışı başka.
Avmlerde kebap vs yemeye kalkarsan yanında verilen salataya kadar ayrı para alırlar hocam avmlerde yemek falan yenmez yesende doymazsın normaldir. Ayrıca avmler de açıkta yemek yemek bana ters herkes görüyor olanda var olmayanda o yüzden pek sevemedim uluorta yerleridedeler kebapçı diyon avmde yemek yiyorsun arkadaş.. Sadece mezelerle karnını doyuracağın öyle güzel yerler var ki
![]()
At eti helal arkadaşlar sıkıntı yok. Domuz eti olmasın yeter.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaşasın salça ekmek! Hiçbir hamburgere değişmem..
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.