Burger King, ürünlerinde at eti olduğunu itiraf etti

Burger King'den o iddialara yanıt geldi! - Sağlık - Ülke Haber

olayın doğru olduğunu ama burger king türkiye de yaşanmadığını söylüyorlar.

Türkiye’de TAB Gıda bünyesinde faaliyet gösteren Burger King’in, Türkiye restoranlarında satışa sunulan et ürünlerinin tamamı, yerli ve Türk Gıda Kodeksi’ne uygun şekilde üretim yapan tedarikçilerden temin edilmektedir. Yurtdışında yayınlanan bu haberlerin Burger King Türkiye ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır"

burger king = beygir king olarak isim değişsin daha cok yakısır

Burger King'den o iddialara yanıt geldi! - Sağlık - Ülke Haber

olayın doğru olduğunu ama burger king türkiye de yaşanmadığını söylüyorlar.

Türkiye’de TAB Gıda bünyesinde faaliyet gösteren Burger King’in, Türkiye restoranlarında satışa sunulan et ürünlerinin tamamı, yerli ve Türk Gıda Kodeksi’ne uygun şekilde üretim yapan tedarikçilerden temin edilmektedir. Yurtdışında yayınlanan bu haberlerin Burger King Türkiye ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır"
bakalım

Son düzenleme:
Hayır isterse eşek eti olsun sanki diğer her şey çok sağlıklı da bu sorun oldu :D

Vay arkadaş en sevdiğim hatta tek yediğim menü whoper menüydü diğerlerinden tadı farklı çok güzel diyodum meğerse at eti varmış :D

böyle büyük firmaları seviyorum bu firmanın başında hanginiz olursa olsun bu tip sorunlar olabilir önemli olan ders çıkarmak burger king kaç senedir yemiyorum ama adamları takdir ediyorum millet çamur atmaya yer arıyor

burger king için adanayı üzdünüz beyler
usta çek ordan bi acılı :D

adana-kebap_260167.jpg

Zorunlu Uyarı: Konu başındaki değil; ancak mesaj yazan arkadaşlar için şunu söylemek istiyorum. Yazdığınız şeyler Google'da üst sıralarda çıktığı için şirket yetkilileri; bazı söylediklerinizi marka hatta yer söyleyerek net bir dille (fikir beyanı olarak değil, direk olarak söylenenlerden bahsediyorum.) açıkladığınız şeyler yüzünden çok büyük tazminat davaları açabilir sizlere. Eğer söylediğiniz şeyleri kanıtlayamayacaksanız, lütfen bu tarz beyanlarda bulunmayınız. Bu tarz mesajlarınız var ise mesajlarınızı en kısa sürede düzenlemenizi tavsiye ederim. Kolay gelsin...

Zorunlu Uyarı: Konu başındaki değil; ancak mesaj yazan arkadaşlar için şunu söylemek istiyorum. Yazdığınız şeyler Google'da üst sıralarda çıktığı için şirket yetkilileri; bazı söylediklerinizi marka hatta yer söyleyerek net bir dille (fikir beyanı olarak değil, direk olarak söylenenlerden bahsediyorum.) açıkladığınız şeyler yüzünden çok büyük tazminat davaları açabilir sizlere. Eğer söylediğiniz şeyleri kanıtlayamayacaksanız, lütfen bu tarz beyanlarda bulunmayınız. Bu tarz mesajlarınız var ise mesajlarınızı en kısa sürede düzenlemenizi tavsiye ederim. Kolay gelsin...
Hocam konuyu açan arkadaş gazete linki vermiş.Şahsi fikrim bu iddia gazeteyi bağlar.Bizim yapacağımız yorumlar bizi bağlar sadece.

Hocam konuyu açan arkadaş gazete linki vermiş.Şahsi fikrim bu iddia gazeteyi bağlar.Bizim yapacağımız yorumlar bizi bağlar sadece.

Bu tarz yorumlar için söylemiştim ben. Konuyu açan arkadaş için ya da fikir beyan eden yorumlar için değil zaten, direk net bir dille anlatılan hikayeler için söylemiştim. Sonra benim başım ağrıyor mNote ilgilenmiyor :P :D Ben Offline Bilişim'den alın bilgileri diyorum, sonra kimse almıyor, uğraşmıyorlar :D:D Ama söylemedi demeyin :D

Ben burger kingde çalıştım at eti yemesenizde zehir yiyorsunuz !
Yer Üsküdar Altunizade Capitol AVM - Ümraniye santraldede arkadaşım çalıştı orası bin betermiş.

Sabahları domateslerin dilimlenmesi:
Domatester taze taze gelir kasasında mutfakta dezenfekteli su ile yıkanır ama çok su kullanılmasına izin yok ve çok acele ettiriliyor dakikaların lafı yapılıyor bu sebeple domatesler iyi durulanmıyor dezenfekt su domatesle birlikte dilimleniyor.

Tezgahların temizlenmesi:
Tezgahlat bir adet metal kaseye konulan kimyasal bi sıvıyla silinmektedir. Aynı şekilde domateste olduğu gibi kaseden çıkan kimyasal sıvılı bez ile tezgah silinir ve tezgahta mutlaka suyu kalır sahdavich ekmekleride gelişi güzel tezgaha koyulur ( alta önce jelatin konuluyor demeyin geçin o işi)

Ekmekler
Ekmekler haftanın 2 gününde kasa kasa gelir sevkiyat yapılır bazen paketler yırtılabilir elle toplanır.
Akşam ekmekler sayılır yarım kalan paketler bireştirilir buda sayılarak ekip üyesinin elinin kirliliğ bilinmeden yapılır ki temizlik aşamalarında yapılıyor bu işte eldiven takılmıyor.

Yağ Arabası ( Can alıcı nokta )
Yağ arabaları mikrop yuvasıdır yağlarda belirli aralıklarla değişim yapılır ama bazen yap arabasının yıkanması için yağlar dökülmez temiz diye geçiniler fıçıya vs bışaltılır sonra tekrar dökülür. Neyse konu bu değil arabanın hemen stünde baca temizliği yapılır bu kapkara leke kolay kolay çıkmaz temizliği min yarım saat sürer. sıkıldığı ortamda insan boğazını yakan ağır kimyasal bi sprey bacaya bol bol sıkılır ama sıkıldığı bacanın hemen altındaki yağ arabasına damlacıklar dökülür...
Çabuk sileyim derken merdivene değilde direk yağ arabasına çıkan var ayaklarının kiri tozu yaşı yağlara dökülür...

Dondurmalar:
Böğürtlenli dondurmalı çikolatalı vs dondurmalar leş resmen onları pakedinden kutusuna boşaltmak baş belası ve her zaman el kullanılır ekip üyesinin eli temiz değilse vay halimize ben ne ekip üyeleri gördüm.. :)

Etler:
Etlerde her akşam tek tek satılır not edilir ve arabası yıkanır acele olsun diye etleri eliyle sayanmı dersin( uyarıldığında yok bide maşaylamı sayıcam der) yere düşürüp düşürüp poşete geri atanmı dersin. Arabasını sözde temizleyip hurra etleri o arabaya tekrar boşaltanmı dersin.

Etlerin saklandığı dondurucu depo:
Dışardan hiçkimsenin görmediği müdahale edemediği yerdir isteyen istediği gibi batırabilir. Müdür bile kontrol edemiyordur ekip üyesi işte burda bildiğini okur. Yarım kalmış nugget poştini döküp tek tek o pis yerden toplayıp geri yerine koyanmı dersin etleri eliyle tek tek kurcalayıp bu ney bu nasıl bişey özellikle yeni gelenlere tanıtan kişiler. Suffle çikolatalarının içine edenmi derdin daha neler neler... :)

Arkaplanda bunlar olurken önlerde kasa kısmında neler gösteriliyor:
Ayran dizerken bile ayran kolileri yere bırakılmaz.
Tepsiler parlatılmış şekilde sunulur.
Her an tezgahlar silinir parlatılır.
Kesinlikle hiçbir yiyeceğe el sürülmez külahlar vs peçetelerle tutularak dizilir.
Özellikle ön tarafta çalışanlar hergün kontrol et arkadakileri salla gitsin
Eli yüzü düzgün temiz görününler ön tarafa pis işleri yapanlar arka tarafa :)

Aklıma gelenler bunlar daha neler varda ben hatırlamıyorum.

Ha bu çalıştığım ilk gıda yeri değil iki sene yaz aylarında yufka ve katmer imalatında çalıştım en dandik un kullanılıyor makinelerde parçalanıyor diye dev kazana 1 kaşık amonyak koyuluyorki hamur birbirini tutsun.
Tarihi elle koyulmuş yağların ve tahinlerin son kullanım tarihi geçenleri bizzat bize değeştirttiler.
Son kullanması geçen kayseri mantısının jelatinini söktüler kimse bakmıyor nasıl olsa elden alanlara sattılar.
Yanımda çalışan katmer yapan adamın ne şekilde hamuru alıp yoğurduğundan bahsetmiycem banlanırım direk o derece :D
Diğerlerindende bahsetmiyim çok uzadı

Sözüm oki paketli janjanlı temiz gözüken hiçbişeye kanmayın dışardan yemek yemeyin!

Son bişey ekliycem ilkokul arkadaşım pastahanede çalışıyor şuan usta bana dediği şu muhammed seni .......ler pasta yeme :D

Şunuda ekmeden edemiycem burger king denilen alçak ******** marka işletme her ne haltsa akşam kalan ekmek parçalarını zorla çöpe döktürür bu bir bidrde paketlenmiş 2 wooper 2 royal 2 de hamburgermi kaldı diyelim şutta onu eve götürmek birisine vermek yasak aç olan personelinde yemesi yasak peki hiçbişekilde yenmiycek verilmiycekse ne yapılacakmış bu sandviçler ? diye sorarsanız söyliyim ÇÖPE ATILACAK!

Bu tarz yorumlar için söylemiştim ben. Konuyu açan arkadaş için ya da fikir beyan eden yorumlar için değil zaten, direk net bir dille anlatılan hikayeler için söylemiştim. Sonra benim başım ağrıyor mNote ilgilenmiyor :P :D Ben Offline Bilişim'den alın bilgileri diyorum, sonra kimse almıyor, uğraşmıyorlar :D:D Ama söylemedi demeyin :D
Hmm bunu görmedim :D Bu sıkıntı olabilir :D

sanki bilmiyoruz mu sağlıksız olduğunu ayda yılda bir iyyoruz isterse at eti olsun adamlar lezzetli yapıyor : ) ek olarak tr de izin vermezler at eti satılmasına bildiğin markayı karalıyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri