Burger King'in büyük ayıbı

Spor Servisi

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar azevvel twitter'da denk geldim bu habere ve etiklendiğimi asla gizleyemem. Şirinevler Burger King'de şube müdürü denen insan(!) müşterilerin artık patateslerini(çöpe gidecek olan patates!) yiyor diye küçük bi çocuğu tokatlanmış üstelik çocuk kanlar içinde yere düşmüş. Açıkçası ben şahsım adına bir daha Burger King'e para kazandırmak istemiyorum. Ve Burger King'i kınıyorum!! Umarım bu sorumlu kişi cezasız kalmaz.

Not: Tartışmaya yer verecek mesajlara cevap vermeyeceğim.

çok ciddiyim benim yanımda herhangi bir kurumsal firmada bir çocuk müdür tarafından tokat yiyecek, direk o an arardım genel müdürlüğü.

Bu Burger King'i cezalandırmaz sizin ordan alışveriş yapmamanız en fazla o şubenin iflas etmesine veya daha ileri gidelim Burger King'in Türkiye pazarından çekilmesine sebep olur ki bu durumda geride babası işsiz diye açlık sınırında yaşayacak ve ağlayacak daha çok çocuk bırakırsınız. Cezalandırmak istiyosanız olayın geçtiği şubeyi cezalandırın tabi bu durumda orada çalışan arkadaşlarda işsiz kalacak.

Not: Orda çalışan insanların ne şartlarda çalıştığını biliyorum Burger King'in işçi çalıştırma prensibini savunmuyorum

Bende yazin Afyondaki bir subesine gittim. Elemanlar hanzo,temizlik desen sifir.Verdikleri hamburgerler hepsinden beter.

Zaten Mudurluk kavrami ,buyukluk kavrami,mevki makam kavrami sadece ve sadece Turkiyeye ozel bir kavram . O yuzden cocugada tokat atar magara insani !

Burger King’in Türkiye’de ana lisans sahibi olan TAB Gıda yaptığı açıklamada, “Söz konusu olay, Lisans Alan İşletmecimiz (Franchise) tarafından işletilmekte olan Şirinevler restoranında yaşanmış olup, öncelikle olaydan dolayı TAB Gıda olarak duyduğumuz üzüntüyü belirtmek isteriz. Yaşanan bu üzücü olayın Şirketimiz ve markamız tarafından asla kabul edilemeyeceğini bildirir Lisans Alan İşletmecimizin (franchise), olayda adı geçen çalışanının iş akdine haklı sebeple son verdiği bilgisini tarafınızla paylaşırız” ifadeleri kullanıldı.

demiş burgerking

Şimdi küfür edicem kendimi tutuyorum çocuğun belki karnı aç ya kendisi hiçmi çocuk olmamış küçücük çocuğu kendi yaşıtı gördü heralde.

Burger King’in Türkiye’de ana lisans sahibi olan TAB Gıda yaptığı açıklamada, “Söz konusu olay, Lisans Alan İşletmecimiz (Franchise) tarafından işletilmekte olan Şirinevler restoranında yaşanmış olup, öncelikle olaydan dolayı TAB Gıda olarak duyduğumuz üzüntüyü belirtmek isteriz. Yaşanan bu üzücü olayın Şirketimiz ve markamız tarafından asla kabul edilemeyeceğini bildirir Lisans Alan İşletmecimizin (franchise), olayda adı geçen çalışanının iş akdine haklı sebeple son verdiği bilgisini tarafınızla paylaşırız” ifadeleri kullanıldı.

demiş burgerking

Bana kalırsa cezası sadece işten kovulmak olmamalı...

ortalama 3 yıla yakın migrosda çalışmıs biri olarak emin bir şekilde söylüyorumki bu adam işten atılır marka ismine zarar vericek bireysel davranışda bulunduğu için

ama

bu tür büyük firmalar esnaf mantıgıyla işlemez işletilemez yani ne olucak ya yesin çocuk diyip veremessiniz alıyorsa müsade edemessiniz bu tip bir yerde çalışmadan bunu anlıyamassınız arkadaslar adam iyi yapmış demiyorum ama bunu yapmak zorunda buna engel olmak zorundasın diyen zaten firmanın kendisi ama 3-4 güne kalmaz adamın işine son verilir.

Aynı şey migros içinde geçerli çöpe attıgımız hiç bir ürünü kullanılamaz hale getirmeden atamazdık atmak zorundaysak bile yakın bir yerdeki çöpe atar resmen takip ederdik çünkü malesef kapitalist düzenin aga babaları adama çöp bile yedirmiyor bedavaya

Yaz tatilin de Şirinevler şubesinde çalışmak istiyordum ama böyle insanların yanında çalışılmaz

Pardon "insan" demişim.

Adam işten atılır zaten markaya zarar verdiği içinde, o cocuk un geleceğine yediği tokat nasıl beyninde yüreğinde halolur acaba çok yazık :(

burger king de çalışırken müdürün öz yiğenini tek yırmıhta indirmiştim.
İyi yapmışım lan

Oldum olası sevmedim ne personelini ne yiyeceklerini çok şaşırtıcıdır ki en büyük rakibi olan Mc Donaldsı Dünyada sadece Türkiyede geride bırakıyor

Dandik bir Şube Müdürü yüzünden koskoca bir firmayı suçlamak yanlış ama o şubeyi suçlayabilirsin tabi. Yapılan şey çok kötü. Adamı o tokatı atarken görsem evir çevir döverdim.. Yapabileceğim en güzel şey bu olurdu..

Ben o bölgede kaldım 2 yıl.

Şirinevler Burger'ın önünde küçük sokak çocukları bekliyor, açlar çünkü birşeyler yemek istiyorlar, acıyanlar onlara hamburger veriyor vs.

Ama hergün Burger'ın önünde küçük çocuklar var sokak çocukları, 5-6 yaşında belki, fakirler.

Bu çocuklara sahip çıkılması gerekiyor.

WeyliPreci'nin dediği gibi yememek şirkete pek bir zarar vermez. O kişi gerektiği cezayı almalıdır. Zaten Burger King şu an gereken zararı sosyal medyadan alıyor.

Fast-food'u 3-4 aydır bıraktım. Nedense hiç hoş gelmiyor artık. En büyük sebebi de, personelin çalıştırılma şekli.

Burger king kadar adi şeref-siz bir firma yok bunların capitol şubesinde 3 ay çalıştım sürekli müdürlerle takışırdım yemeğe peynir eklemek yasak büyük sandaviç seçmek yasak yeşilliği fazla koymak yasak patatesi bol doldurmak yasak içecek kısıtlı günde 1 kereden fazlası yasak konuşmak yaslanmak boş durmak yasak bildiğin kölelik.
Bunların müdürleride bu kapitalist sistemin bir parçası haline geliyor hepsi kendini bi halt sanıyor.

son olarak akşam kapanışta hergün 10 20 tane sandaviç kalır ve bunları personellere yada başkasına vermek yasak peki bunlar ne yapılır sizce ? kural sandaviçi say ve çöpe at

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri