Burger King'in büyük ayıbı

Nasil bir kisilikleri vardir bu insanlarin yav , sokaktaki hayvanlari ve insanlari es gecmeyelim evsiz olan canlilara elimizden geldigince yardim edelim . yardim edemiyorsak bile bi halini hatrini sormamiz onlari mutlu edebilir . İnsanligi oldurmeyelim bunlar gibi

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
senin gibi 100.000 insan olsa şu coğrafyada çok şey değişirdi... insalık bu değil kesinlikle...

"öyle bir aç kalsam,
öyle bir aç kalsam ki çocuklar
size hiç açlık kalmasa" çarşı

:(

Ben sana Müdür olamazsın demedim ADAM olamazsın dedim....

Hocam gözünü seveyim yıl olmuş 2015 ne faresi bunlara inanan varmı :)

Yok at eti kesiyorlarmış yok içinde sümüklü böcek varmış...

Zaten sitelerin de hangi ürün hangi markadan geliyor tek tek yazıp helal et sertifikasını koymuşlar.Bizim marketten aldığımız meyve sebze çokmu sağlıklı.

https://www.youtube.com/watch?v=GGpb5-jAQ1M

Adamın domatesinden çilek çıkıyor varmı böyle bişey :D

---------- Spam Engelliyici 23:03 ---------- Önceki Mesaj 23:02 ----------

Temizlik yaparken birini içeri alırlarsa zaten saçma olmazmı hocam ? Öyle bir betimlemişsiniz ki sanki adamlar pislik rezilliğin içinde çalışıyor.İnanmayın hocam böyle şeylere inanmayın :)

saçma olur olmasınada esas temiz olunup olunmadığı ozaman anlaşılıyor neye inanmayayım kendi gözlerimle gördüklerimemi uyguladıklarımamı inanmayayım yeri geldi banada yaptırttılar baca temizliği onca kimyasal fısfısı sıktım altımda yağ arabasını çekmediler

sanırım çocuk suriyeli'ymiş... zavallı, hem hayattan yiyor tokadı hem insanlardan...

saçma olur olmasınada esas temiz olunup olunmadığı ozaman anlaşılıyor neye inanmayayım kendi gözlerimle gördüklerimemi uyguladıklarımamı inanmayayım yeri geldi banada yaptırttılar baca temizliği onca kimyasal fısfısı sıktım altımda yağ arabasını çekmediler

Keşke siz çekseydiniz hocam göz göre göre dökülmezdi :) Neyse sağlık olsun.

Şirket gereken tepkiyi alırsa, personeline de dikkat eder. Müdürler sadece 5-6 yıl çalışan kişilerden seçiliyor.

milyonda bi olay oldu, o günün adamın ruh halini bilemeyiz. hata yaptı gerekeni de yapıldı işinden oldu ekmeğinden oldu daha ne arıyorsunuz. robotmuyuz.

fast food yemeyen sevmeyen biri olarak şunu soruyorum.

Ytparadan biri sizi dolandırınca ytpara forumu mu suçlu oluyor yoksa dolandıran mı .

Çocuğa vuran çalışan bir Türk , hakareti yiyen yabancı bir firma . Çok yanlış bir zihniyetle ilerliyorsunuz , bilinçsiz bir kitle başkasının ellerinde çok kötü olaylar yaratabilir.

Gidip bizde o elemanı dövelim ödeşiriz.
:D

Kendini bir halt sanan elemanın yaptığı bir iş sonuçta.
O elemanı işten çıkartırlarmı bilinmez.
Sonuçta TR'de butür hareket yapanları genelde rütbe vererek ödüllendirirler.

Burger king'i biliyorsam 1 haftaya kalmaz adama gerekli cezayı verirler :)

Adamın yaptığı tamamen yanlış ama sizin bu olay yüzünden Burger King'e laf etmeniz saçma. Adamı işten çıkarmazlarsa aferin iyi yapmışsın demişlerse tamam yine Burger King'e laf edebilirsiniz de, adamı işten atarlarsa Burger King'in ne suçu var Allah aşkına? Bir öğretmen çocuğu dövse tüm öğretmenlere okullara mı suç bulursunuz?

Keşke siz çekseydiniz hocam göz göre göre dökülmezdi :) Neyse sağlık olsun.

öyle şeyler görüyorumki herşey zamanla normalleşiyor birde emir almadan bişey yapmıyorsunki altımda cadaloz bi karı hadi muhammed çabuk bastır partlat acele et diye bağırıp duruyor benim tek cevabım teşekkürler ! (kural ) :D

öyle şeyler görüyorumki herşey zamanla normalleşiyor birde emir almadan bişey yapmıyorsunki altımda cadaloz bi karı hadi muhammed çabuk bastır partlat acele et diye bağırıp duruyor benim tek cevabım teşekkürler ! (kural ) :D
hocam kaç ay dayanabildin?

üniversiteye girecektim iş bulamamıştım mecburen girdim ilk hafta iyi davrandılar 1 aydan sonra işkenceye döndü katlanamıyordum ama mecburdum okulun başlamasına 1 hafta kala çıktım 2.5 ay çalıştım
hocam gerçekten makine gibi çalışıyor orada insanlar üzülüyorum gördükçe ama yiyor muyum yiyorum çünkü ucuz... umarım bu kölelik sistemine dur diyen biri çıkar...

hocam gerçekten makine gibi çalışıyor orada insanlar üzülüyorum gördükçe ama yiyor muyum yiyorum çünkü ucuz... umarım bu kölelik sistemine dur diyen biri çıkar...

makina gibi çalışmak zorundalar sürekli tetikleler herkes hata yapmaktan korkuyor sürekli azarlama çabası var bir rütbeli altındaki çalışana kızınca üst rütbenin gözüne giriyor çalışmanın dışında böyle olaylarda vardı aslında işten çok butür oyunlar insanı yoruyor daha nicesi var allta kalanın canı çıksın diyolar

Hocam gözünü seveyim yıl olmuş 2015 ne faresi bunlara inanan varmı :)

Yok at eti kesiyorlarmış yok içinde sümüklü böcek varmış...

Zaten sitelerin de hangi ürün hangi markadan geliyor tek tek yazıp helal et sertifikasını koymuşlar.Bizim marketten aldığımız meyve sebze çokmu sağlıklı.

https://www.youtube.com/watch?v=GGpb5-jAQ1M

Adamın domatesinden çilek çıkıyor varmı böyle bişey :D

---------- Spam Engelliyici 23:03 ---------- Önceki Mesaj 23:02 ----------

Temizlik yaparken birini içeri alırlarsa zaten saçma olmazmı hocam ? Öyle bir betimlemişsiniz ki sanki adamlar pislik rezilliğin içinde çalışıyor.İnanmayın hocam böyle şeylere inanmayın :)

çilek daha pahalı olduğundan sorun yok bence :D

İnsalık kalmamış,insanlığımızdan utanır hale geldik artık ne yapıcağız nasıl gidicek bu insanların hali hiç bilmiyorum...

Bu sektörde çalışılmaz ben çocukken çalıştığımda bizim müdür adama kasayı atıyodu zor tuttuk çok stresli bir iştir.

fast food yemeyen sevmeyen biri olarak şunu soruyorum.

Ytparadan biri sizi dolandırınca ytpara forumu mu suçlu oluyor yoksa dolandıran mı .

Çocuğa vuran çalışan bir Türk , hakareti yiyen yabancı bir firma . Çok yanlış bir zihniyetle ilerliyorsunuz , bilinçsiz bir kitle başkasının ellerinde çok kötü olaylar yaratabilir.

noktayı koymuşsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri