Butun Dailymation Sorulanızı Bu Başlıktan Sorabılırsınız.

• Kullanıcı MortalKombat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
Olabilir hocam,ben geçen mesajlarımda da yazdım DM de 750 dolar gibi bir miktarı aşmamak iyidir kanal başı,neden 750 dersen çünkü o seviyelerde bir kaç kanalım kapandı geçmişte bende öyle bi limit çektim kendime,ama o seviyeye kadar içeride kalan bir param olmadı hepsini çektim panelde ne gözüküyorsa
ıhtımaller var o zaman napıcazkı hocam kanalı kazancınızda durduramıyorsunkı vıdeo satmı yapıcaz hepsıne aga adam 5 6 ay odeme almıs sonra gecersız trafık olayı gelmıs ama ben bır kanaldan 5 6 ay meyve yıyım maılı sıfresını yollarım adamlara :D

ıhtımaller var o zaman napıcazkı hocam kanalı kazancınızda durduramıyorsunkı vıdeo satmı yapıcaz hepsıne aga adam 5 6 ay odeme almıs sonra gecersız trafık olayı gelmıs ama ben bır kanaldan 5 6 ay meyve yıyım maılı sıfresını yollarım adamlara :D

videoları gizleyip soğutursun bi süre kanalı,kolay iş o.Valla başkasının dediği beni ilgilendirmez geçersiz trafikte olabilir olmayadabilir ona akıl yürütmem ben,ne manyele ne gaza gelecek yaşı geçtik:)

videoları gizleyip soğutursun bi süre kanalı,kolay iş o
bende var yuklu mıktar ekımde actıgım kanallarda bakalım eger oyle bır durum olursa konuya yazarım aga o degılde vıdeo sat olayını denedım 3 kısı satın almıs ya la 5 dolar 15 dolar yanı cebe geldı 30dakıka free ızlenım sundum 15 dakıka sonlara dogru vıdeo sattım 3 kısı satın almıs valla :) aga zaten mılletın dedıgını benı tınlarmı dusunsene oyle bırsey olsa ben guncel atıyorum 50 60 70k hıt aldıgım oldu gunluk tek vıdeodan dırek kanalı sılerlerdı o zaman ben 2 ay odeme alıyım kanalı sılsınler derım eyvallah al maıl sıfresı yemınle :D

4 aydır ödeme yapmıyorlar banada. Sabırla bekliyorum bakalım sonucu ne olacak. 15k $ yatıyor kuzu gibi içerde :)

ben video yükleyemiyorum videoyapla. galiba 6 video sınırı var kanala bakıyorum ya bir tane yüklenmiş ya da yayınlama sürüyor yazıyor o yazı hiç gitmiyor.

Olabilir hocam,ben geçen mesajlarımda da yazdım DM de 750 dolar gibi bir miktarı aşmamak iyidir kanal başı,neden 750 dersen çünkü o seviyelerde bir kaç kanalım kapandı geçmişte bende öyle bi limit çektim kendime,ama o seviyeye kadar içeride kalan bir param olmadı hepsini çektim panelde ne gözüküyorsa
Yani 750dolar alti kazanicaz hocam 1kanaldan ☺

Ben onu günlük kazanıyorum. Nasıl kesecem ki hitlerin önünü :) kazansak bi türlü, kazanamasak bi türlü yahu
Hauahshshshs ne diyim allah sabir versin ☺☺☺ ytde 1kanaldan 50 100dolar aylik yeterdi bana parca parca birsuru kanalim var burdada oyle yapicam ama gunluk 750dolarda tek kanaldan helal olsun ben 750dolari 100kanaldan kazaniyorum 😂

Uzun videoda tek reklam mı çıkıyor? Uzun video yayınlamanın bir avantajı var mı?

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslar videoyap daily to daily çalışıyor mu ? Kullanan var mı ?

bu kazançlar ne zaman yansıyor attıgın videoların

Uzun videoda tek reklam mı çıkıyor? Uzun video yayınlamanın bir avantajı var mı?

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tek reklam cıkıyor evet ıyı bı kategoruın yoksa uzun vıdeo atmak anlamsız

---------- Spam Engelliyici 12:45 ---------- Önceki Mesaj 12:45 ----------

MortalKombata aduket çekmiş bizim adminler :))

kendi istegıyle banlandı bı sure

---------- Spam Engelliyici 12:46 ---------- Önceki Mesaj 12:45 ----------

Arkadaslar videoyap daily to daily çalışıyor mu ? Kullanan var mı ?

evet stabil sekılde calısıyor

dm daki kanalımıza girdigimizde son video otomatik oynuyor ve ayrıca videolarımı actıgımız zaman istatistklere yansıyormu ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri