Butun Dailymation Sorulanızı Bu Başlıktan Sorabılırsınız.

• Kullanıcı MortalKombat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
hocam dailymotion çalşmaya yeni başlıyorum. Kanalı açtım ancak video yükleme kısmına geldiğimde ''''Ağ bağlantınız kesik. Yükleme, baağlantı yeniden kurulduğunda otomatik olarak yeniden denenecek.'''' bu hatayı veriyor. İnternet bağlantımda herhangi bi sıkıntı yok. Ama yinede başka wifi ile denedim yinede aynı sıkıntıyı veriyor. Kanalda sıkıntı olabilir diye başka kanalda denedim. Başka kanaldada aynı hatayı veriyor yardımcı olursanız çok sevinirim

Uzun süre sonradan tekrardan aktiftir sorular ve sayre bilgi ihtiyaç olan arkadaşlar sorabılır

Uzun süre sonradan tekrardan aktiftir sorular ve sayre bilgi ihtiyaç olan arkadaşlar sorabılır
Hocam 5-6 tane mail adresıme i ben hesap açmadım halde şu video kaldırıldı gibi para kazanma etkınleştirildi gibi mailler geliyor DM den halbukı ben hiç hesap açmadım Mail adresim ile şifreyi unuttum dan yeni şifre istiyorum gelen şifre ve mail adresı ile bu sefer giriş yapılmıyor anlayamadım Hiç dm hesap açmadığım halde mail adreslerime video kaldırıldı para kazanma etkınlestırıldı gibisinden nasıl mesaj gelir anlayamadım Bir sürü vürüs taraması yaptım sonuç temız çıktı

Hocam 5-6 tane mail adresıme i ben hesap açmadım halde şu video kaldırıldı gibi para kazanma etkınleştirildi gibi mailler geliyor DM den halbukı ben hiç hesap açmadım Mail adresim ile şifreyi unuttum dan yeni şifre istiyorum gelen şifre ve mail adresı ile bu sefer giriş yapılmıyor anlayamadım Hiç dm hesap açmadığım halde mail adreslerime video kaldırıldı para kazanma etkınlestırıldı gibisinden nasıl mesaj gelir anlayamadım Bir sürü vürüs taraması yaptım sonuç temız çıktı
Şifre girmeme olayı bır ara bendede oldu ondan 1 2 ay sonra tekrar denedım kanal gırmıştım ama 0 cekıyordu destek yaz ıstersen

Şifre girmeme olayı bır ara bendede oldu ondan 1 2 ay sonra tekrar denedım kanal gırmıştım ama 0 cekıyordu destek yaz ıstersen

Hocam teşekkür ederim cevabın için Asıl sorun benim haberim olmadan benim benim 5-6 gmail adresım ile dm hesap açılmıs ve benım youtube kanalımdakı videolar dm ye yuklenmıs

Hocam teşekkür ederim cevabın için Asıl sorun benim haberim olmadan benim benim 5-6 gmail adresım ile dm hesap açılmıs ve benım youtube kanalımdakı videolar dm ye yuklenmıs
O zaman hesap başka bırılerı gırıp yapmış olabılır ben yanlış anladım durduk yere sıstem sana maıl gondermez uye vs abone olmadıysan

Hocam elimde bir çok hesap var ama ödeme almak için eşiği açamıorum para kazanmaları açık ancak 3 4 aydır her gün 0 çekiyo hesaplar ne yaptıysam reklam çıkartamıorum

hoşgeldin DM nin fl@gcisi.
anlamadım dedigini
Hocam elimde bir çok hesap var ama ödeme almak için eşiği açamıorum para kazanmaları açık ancak 3 4 aydır her gün 0 çekiyo hesaplar ne yaptıysam reklam çıkartamıorum
0 ceken kanalda bendede var 5 hane bussuru kanal 0 dustu bendede bır kaç ay once ona yapıcak bırşey yok ustune su ıcmekten başka eger varsada ben bılmıyorum

[MENTION=28538]MortalKombat[/MENTION] yeni hesap ekliyorum 1 haftadır pedding yazıyor neden olabilir?
Maili onaylayın diyor mailde glemiyor.

kanalım uzun zamandır bugda. kanalım sekmesine tıkladığımda başka kanala gidiyorum. videolarımı göremiyorum. ticket atıyorum iplemiyolar. nasıl çözeriz?

[MENTION=28538]MortalKombat[/MENTION] yeni hesap ekliyorum 1 haftadır pedding yazıyor neden olabilir?
Maili onaylayın diyor mailde glemiyor.
Hangı maıl servısını kullanıyorsun birde google chrome kayıt ol
kanalım uzun zamandır bugda. kanalım sekmesine tıkladığımda başka kanala gidiyorum. videolarımı göremiyorum. ticket atıyorum iplemiyolar. nasıl çözeriz?
ticket atma bekle ticket atarsın kanal kontrol edıp kapatırlar 1 2 ay bekle olmadı kanal çop olmuştur buyuk ıhtımal.

ödemeler başladı an itibari ile dm den para alanlar temsili
giphy.gif

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri