Butun Dailymation Sorulanızı Bu Başlıktan Sorabılırsınız.

• Kullanıcı MortalKombat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
Günde 1,5 - 2 dolar kazandran kanal ne kadar eder?

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onaylı kanalda hiç bir kısıtlama yok dimi? bir kere daha teyit etmek istiyorum bilen arkadaşalar cevap veriirse verinirim.

yani ben şimdi 3 5 bin video atabilrmiyim.?

Hocam en başta aradıkları şart özgün olman.Bu şartı sağladıklarına ikna olurlarsa onay rozetini veriyorlar.( Dailymotion Yetkilisine Sordum )

Mesela cizgifilm kanali var verirler mi sizce ozgunlukyrn kasitlari youtube ozgunu mu yoksa telifsiz video mu

Hocam dailymotion bu ne yapacagi belli olmaz diye sordum lutfen asagilayici yorumunuz varsa kendinize saklayin.

Ben aşağılamadım sizi. Sadece şaşırıyorum bu yorumlarınıza. Kendi fikriniz, kendi resminiz, kendi videonuz, kendi şarkınız . Yani kısaca '' KENDİNİZE'' ait herşey özgündür. Bu kadar kolay bu iş

Ben aşağılamadım sizi. Sadece şaşırıyorum bu yorumlarınıza. Kendi fikriniz, kendi resminiz, kendi videonuz, kendi şarkınız . Yani kısaca '' KENDİNİZE'' ait herşey özgündür. Bu kadar kolay bu iş

Yav belki dailymotion telifsiz olsa yeter diyecek bi sormusum bu kadar uzatilacak bir sey degil

arkadaslar videoyap kanal takipte butun istatistik sıfırlandı kanallar acık ve saglam sadece bendemi sorun

dailymotion a günde 1 vds den kac video yüklenebilir. bu sınır kanal başınamı yoksa ip başına mı

Neden coğrafi konum engeller, nasıl geçeriz :)

---------- Spam Engelliyici 00:02 ---------- Önceki Mesaj 00:01 ----------

İp basina toplam 120dakikalik video yujleyebiliyorsun

Ben ipmi değiştirerek ozaman istediğim kadar yüklerim, doğrumu, bence kanal başınadır o.

Neden coğrafi konum engeller, nasıl geçeriz :)

---------- Spam Engelliyici 00:02 ---------- Önceki Mesaj 00:01 ----------

Ben ipmi değiştirerek ozaman istediğim kadar yüklerim, doğrumu, bence kanal başınadır o.
Kanal basina sinir zaten var birde ip siniri var.

Sonradan videoya gelen REDEDİLDİ ye çözüm bulabilen var mı? Render yapsamda geliyor?

Bu video, Kullanım koşulları'e dayalı bildirimi takiben bir yaş sınırlandırmasına tabi tutuldu.

bu geliyor tüm videolarıma videolarda hiçbir yaşlık bişey yok hatta 0 1 yaş bile izleyebilir videoları bu ne saçmalık?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri