Butun Dailymation Sorulanızı Bu Başlıktan Sorabılırsınız.

• Kullanıcı MortalKombat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
Video yüklerken böyle hata alan varmı?

Bir hata oluştu. Dosya bozuk. Lütfen, yeniden kuyruğa alınması için, yeniden dene üzerine tıklayın.

Herzaman videoyu yükleyen kişi kazanır.

Teşekkürler hocam. Bir sorum daha olacak biliyorsanız siz bilmiyosanız bilen arkadaşlar cevaplarsa memnun olurm.

Dailymotionda birden fazla kanala aynı ödeme bilgilerini girebiliyor muyuz? Eğer girebiliyorsak tüm kanalların kazançları toplu mu ödeniyor yoksa tek tek kanal kanal mı?

Payoneer hesabı açabilir miyiz 18 yaşından küçük olanlar ? üstüme ait banka hesabı mevcut ? bu konuda fikri olan var mı

Teşekkürler hocam. Bir sorum daha olacak biliyorsanız siz bilmiyosanız bilen arkadaşlar cevaplarsa memnun olurm.

Dailymotionda birden fazla kanala aynı ödeme bilgilerini girebiliyor muyuz? Eğer girebiliyorsak tüm kanalların kazançları toplu mu ödeniyor yoksa tek tek kanal kanal mı?

Ödemeyi paypala alıyorum ve paypala mail ekledim her kanala ayrı mailleri girdim.Tek paypalda toplanıyo yani..

Beyler bişey soracağım Daily yüksek ödemeler de sıkıntı çıkartıyor mu? Yani 2-3k dolar üstü ödeme alan oldumu? Ve bunu Paypala önerirmisiniz?

Çok çok üstünü gördüm. Ödemede sıkıntı yaşayan ise hiç görmedim. İnşallahda hiç görmeyiz

1 arkadaşın 1800 dolarlık kanalını ödeme zamanı kapatıp parayı yatırmadılar nadirde olsa olabiliyor para cebe girmeden o parayla ilgili plan yapmamakta fayda var

Buradan para çokmu veriliyor ? gelen giden diyor kazanıyorum diye :)

Arkadaşlar bir soru soracağım elimde 10 kanal var hepsinin kazanç toplamı 100 dolar olsa tek paypal yada payonerr yatırırlarmı yoksa her kanal 100 dolar kazanmasımı gerekiyor. ?

1 arkadaşın 1800 dolarlık kanalını ödeme zamanı kapatıp parayı yatırmadılar nadirde olsa olabiliyor para cebe girmeden o parayla ilgili plan yapmamakta fayda var

Kapanan kanalıda ödüyorlar hocam, yanlışın olmasın veya arkadaşının yanlışı? belki geç ödüyordur ama ödüyor hocam kapalı kanalıda. Bir tekrar irtibata arkadaşınla geçip bilgi verebilirsen sevinirim.

Dipnot: Videoyap dailymotion bölümünde 24.683 kanal var. şuana kadar kapanan kanal sayısı 83 kanaldır. Bu kapanma oranını %0.33 eder. Yapılan kanal 6 ayda ortalama %0.33 ihtimalle kapanıyorsa iyi oran. Ama ben bilerekden hocam şuana kadar kapanan tüm kanallarıda ödedikleri için bu oranı %0 olarak düşünüyordum.

Son düzenleme:
Dailymotionda tam olarak nasıl çalışıyorsunuz arkadaşlar. Ben 10 15 kanal açtım şimdilik. Video at geç yapsam anca günde 0.1 dolar getirecek gibi çoğu kanal. O parayı da anca 6 ay sonra alırım gibi.

Mantıklı olan az kanal çalışıp çok video atmak mı ?

Ödeme bilgileri ekleme kısmında bug vardı en son o düzeldi mi acaba ?

Ödeme bilgileri ekleme kısmında bug vardı en son o düzeldi mi acaba ?

Evet düzeleli baya oluyor.

Bu arada bazı sorulara cevap vermek isterim. Kanalınız kapansa bile o ay hariç ödeme ekranına düşen bir önceki ve evvelki ayların kazanclarını alabiliyorsunuz.

Bir paypal hesabınızı yada bir banka hesabınızı birden fazla kanala yazabilirsiniz. 5-6 hesabın ödemesini bir paypala aldığım oldu. Ama riske atmak istemezseniz her hesaba ayrı banka yada paypal bilgileri girmekte yarar var. (dolar hesabı yazmayı unutmayın)

Evet düzeleli baya oluyor.

Bu arada bazı sorulara cevap vermek isterim. Kanalınız kapansa bile o ay hariç ödeme ekranına düşen bir önceki ve evvelki ayların kazanclarını alabiliyorsunuz.

Bir paypal hesabınızı yada bir banka hesabınızı birden fazla kanala yazabilirsiniz. 5-6 hesabın ödemesini bir paypala aldığım oldu. Ama riske atmak istemezseniz her hesaba ayrı banka yada paypal bilgileri girmekte yarar var. (dolar hesabı yazmayı unutmayın)

Bunlarin ödeme sistemleri adsense gibi mi? yoksa kazanilan ay 2-3 ay sonrami ödeniyor?

Kapanan kanalıda ödüyorlar hocam, yanlışın olmasın veya arkadaşının yanlışı? belki geç ödüyordur ama ödüyor hocam kapalı kanalıda. Bir tekrar irtibata arkadaşınla geçip bilgi verebilirsen sevinirim.

Dipnot: Videoyap dailymotion bölümünde 24.683 kanal var. şuana kadar kapanan kanal sayısı 83 kanaldır. Bu kapanma oranını %0.33 eder. Yapılan kanal 6 ayda ortalama %0.33 ihtimalle kapanıyorsa iyi oran. Ama ben bilerekden hocam şuana kadar kapanan tüm kanallarıda ödedikleri için bu oranı %0 olarak düşünüyordum.

hocam kapanan kanalın parasını ödüyorlar ama kanaldan o kazancı nasıl kazandığın durumuna göre değişiyor.

mesala ödemeli içerik çalışıp , sizin olmayan içerik üzerinden büyük meblağ kazandığınız zaman ödeme gününe yakın kanalınızı kapatıp size ödeme yapmıyorlar. tecrübeyle sabit :D:D:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri