Butun Dailymation Sorulanızı Bu Başlıktan Sorabılırsınız.

• Kullanıcı MortalKombat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
onaylama derken? mail adresine gelen aktivasyon kodundan bahsediyorsanız dailymotion da hesap açar açma mynet' e onay linki geliyor.bence gmail kullanmak hammallık olur.Hem açması zor hemde adamlar kullanmasan bile spam diye istedikleri uygulamalarını kapatıyorlar.
yt kapanan yanı spamdan kapanan kanalların maılı kullanılabılir

deneyenler var mı?

mesela ben 20.10.2015 gece yarısı 1 'de video attım şimdi 21.10.2015 00:00 'da video atabilir miyim yoksa en son yüklediğim yani saat 1'i geçmesi mi gerek?

Ödemelerinizi görüntüleyemiyoruz
Eğer tarayıcınız ile bir reklam engelleyici kullanıyorsanız, devre dışı bırakın ve tekrar deneyin. Aksi halde
yardım için bize ulaşın.

Paybal Ekleyemiyorum. Video attıktan sonra mı aktif olacak ?

Ödemelerinizi görüntüleyemiyoruz
Eğer tarayıcınız ile bir reklam engelleyici kullanıyorsanız, devre dışı bırakın ve tekrar deneyin. Aksi halde
yardım için bize ulaşın.

Paybal Ekleyemiyorum. Video attıktan sonra mı aktif olacak ?

vıdeo atman lazım vıdeo at 10 20 tane hesap bot olup olmadıgını ayırt etmek ıcın hesap ıslenıyor kalıyorsa 1 hafta bekle olmadı maıl at cevap gelır zaten

[MENTION=28538]MortalKombat[/MENTION] başkan kaç gün oldu analiz yansımadı ne kazandık göremiyoz kaç günde güncelleniyor normalde bu.

Hocam günlük yükleme limitleri gece 12'den sonra mı sıfırlanıyor? Yoksa en son attığımız videonun üstünden 24 saat geçmesimi gerekiyor?

Haziranda Başladım Daha Halen Ödeme Bekliyorum Ödeme Eşiğinide Geçtim Çoktan Gelen Giden Yok

36 dakıkalık vıdeo yukledım 5 tanedne fazla oldu 24 saa enegelı koydu bır sıkıntı olmaz dımı kanal ıcın?kac tane vıdeo yukleme sınırım?ayrıca baska bır maı lhesabını actım ondada aynı engelı yaazdı neden?

Birike Birike Oldu
o zaman maıl at dostum buyuk ıhtımal 3 4 ayda bırıkmıstır dogrumudur ? odeme talep etmen lazım sen maıl at ben genellıkle 1 ayda butun kanallarım lımıt gecıyor bakalım hepsıne aynı paypal gırdım olumlu olumsuz bılgı atarım konuya

36 dakıkalık vıdeo yukledım 5 tanedne fazla oldu 24 saa enegelı koydu bır sıkıntı olmaz dımı kanal ıcın?kac tane vıdeo yukleme sınırım?ayrıca baska bır maı lhesabını actım ondada aynı engelı yaazdı neden?
yok lımıt takılmıssın vıdeo yukleme sınırı upload kısmında yazıyor cunku multı ıp yapmıssın 1 tane ıp 1 tane kanal ızın verılıyor

---------- Spam Engelliyici 23:05 ---------- Önceki Mesaj 23:04 ----------

Ne tarz video atıyorsun pek izlenim çekeceğim ben
gecersiz trafikten odeme alamayanlar var

o zaman maıl at dostum buyuk ıhtımal 3 4 ayda bırıkmıstır dogrumudur ? odeme talep etmen lazım sen maıl at ben genellıkle 1 ayda butun kanallarım lımıt gecıyor bakalım hepsıne aynı paypal gırdım olumlu olumsuz bılgı atarım konuya

Ya kardeşim tam olarak yükleme limiti neydi? Günlük kaç video yani veya kaç dakika olmalıydı toplam? Bir yerlerde yazıyordu ancak bulamadım şu an.

Ya kardeşim tam olarak yükleme limiti neydi? Günlük kaç video yani veya kaç dakika olmalıydı toplam? Bir yerlerde yazıyordu ancak bulamadım şu an.

n22z8V.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri