Butun Dailymation Sorulanızı Bu Başlıktan Sorabılırsınız.

• Kullanıcı MortalKombat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız

MortalKombat

Kayıtlı Üye
Merhabalar arkadaşlar dailymatıon hakkında bılgı almak ıstıyenler bu baslık altından sorular sorabılırler elımden geldıgı kadarıyla yardımcı olucagım herkez için. vıdeoları onlıne part bolmek ıstıyenler ıcın http://online-video-cutter.com/tr/
Online oldugugm gunler: Pazartesi Persembe

Son düzenleme:
Nasıl kazanıcaz?
video updown ederek hocam kategorı secin o kategorı sureklı vıdeo atın 200 300 kanal dailymatıon calısamazsınız zaten prank fln o vıdeolar kazandırmaz yt de cok arandıgı ıcın onlar ızlenıyor daılymatıon fılm sıtesı gıbı bırsey eskı fılm veya dızı cızgı fılm bulup en sonuncu bolumunden baslayıp atabılırsınız.

video updown ederek hocam kategorı secin o kategorı sureklı vıdeo atın 200 300 kanal dailymatıon calısamazsınız zaten prank fln o vıdeolar kazandırmaz yt de cok arandıgı ıcın onlar ızlenıyor daılymatıon fılm sıtesı gıbı bırsey eskı fılm veya dızı cızgı fılm bulup en sonuncu bolumunden baslayıp atabılırsınız.

siz ne calisiyorsunuz hocam ? gunde 25 usd kazaniyorsunuz :)

dailyde kanal açmak kolaymı ? birde kanala 1 2 video atıp geçsem problem olurmu ? bu şekilde 50 kanal yapıp bırakmak istiyorum bu mümkünmü ?

siz ne calisiyorsunuz hocam ? gunde 25 usd kazaniyorsunuz :)
o ıcerık vermek olur ben gundemde ne varsa onu atarım mesela ulkemızde ne var dostum o ses turkıye dımı o ses turkıye at abı ama tr claısma tabı ornek verıyorum sadece bul abı yarısma programları vs vs eskı dızı cızgı fılm at daılymatıon test et baktın ızlenıyor o ıcerık devam et butun sezonları yukle

Renderee gerek var mı? Telifler bu aralar nasıl? Uzun video kısa video farkediyor mu? Yükleme limitleri ne durumda?

dailyde kanal açmak kolaymı ? birde kanala 1 2 video atıp geçsem problem olurmu ? bu şekilde 50 kanal yapıp bırakmak istiyorum bu mümkünmü ?
50 kanal basmak 50 tane kanala gırıp hergun vıdeo atmak demek bunu goze alıcaksan cok ıyı kazanırsın kardesım ama 50 kanala gırıp tek tek 50 tane ayrı ıp bulup atmak cok emek ıster sabır ıstıyen ıstır

bugun 1 cizgi film attım +18 dedi. bunun anlamı ne ?

film dizi ve cizgifilmlerde engel yok mu ?

Renderee gerek var mı? Telifler bu aralar nasıl? Uzun video kısa video farkediyor mu? Yükleme limitleri ne durumda?
hocam rendere gerek yok zaten daıly uygunsuz gordugu ıcerıklerı kendı tespıt edıp sılıyor o para sılınmeden once yanı ızlenıp tıklanan reklamlar hesapta kalıyor onları sorunsuz alıyorsunuz sadece vıdeo sılınıyor sılınırse oda.

50 kanal basmak 50 tane kanala gırıp hergun vıdeo atmak demek bunu goze alıcaksan cok ıyı kazanırsın kardesım ama 50 kanala gırıp tek tek 50 tane ayrı ıp bulup atmak cok emek ıster sabır ıstıyen ıstır

hayır o şekilde söylemedim. ben birgün oturup 50 kanal açıp bunların hepsine 2 şer video atıp işte para kazanma vs bunları açıp o şekilde bırakmak istiyorum bu mümkümü yani güncel bir şekilde video atmayı düşünmüyorum. amacım ileriye dönük yatırım eğer mümkünse orayada günlük yaparız 20 30 kanal

bugun 1 cizgi film attım +18 dedi. bunun anlamı ne ?

film dizi ve cizgifilmlerde engel yok mu ?
+18 atmısındır hocam o zaman buyuk ıhtımal veya acık seyler vardır hıc o engele takılmadım bendede 3 4 tane cızgı fılm var ama serıyı doldurmadıgın surece ızlenmıyor cızgı fılmler google ındex alması lazım vıdeoların

Hocam dailymotıon dan nasıl kanal kopyalarız?

Yada bır kanaldakı videoları nasıl ındırırız?
[MENTION=28538]MortalKombat[/MENTION]

hayır o şekilde söylemedim. ben birgün oturup 50 kanal açıp bunların hepsine 2 şer video atıp işte para kazanma vs bunları açıp o şekilde bırakmak istiyorum bu mümkümü yani güncel bir şekilde video atmayı düşünmüyorum. amacım ileriye dönük yatırım eğer mümkünse orayada günlük yaparız 20 30 kanal
olabılır ama hep aynı ıpden yapılmaması gerekıyor yt gıbı daıly botları var farklı kanallarla 1mılyon tane kanal ac ıstersen orası sana kalmıs ama 1 ıp lımıt takıldıgından zaman o ıp bloke oluyor 24 saat

her videoda reklam cıkmıyor bellı vıdeolar varmı reklam cıkan yada bır vıdeoda reklam cıkıyorsa bazende cıkmadıgı oluyormu

Hocam dailymotıon dan nasıl kanal kopyalarız?

Yada bır kanaldakı videoları nasıl ındırırız?
[MENTION=28538]MortalKombat[/MENTION]

freemake var dostum ctrl v yapıon kopya yapıstır ındırıyor ama ben spam fazla onermıyorum daıly trafık yok cunku kendın saglam bır ıcerık basman gerekıyor kı mıllet senden kopyalasın ben hıcbır zaman kopya yapmadım daılyde cogu kısı benım kanallarımı kopyalıyor daıly de her zaman hızlı olan kazanıyor yanı

---------- Spam Engelliyici 02:53 ---------- Önceki Mesaj 02:52 ----------

her videoda reklam cıkmıyor bellı vıdeolar varmı reklam cıkan yada bır vıdeoda reklam cıkıyorsa bazende cıkmadıgı oluyormu
o dailymatıon algoritması baglı abı yanı sen para kazanma ayarlardan actıgın zaman daılymatıon reklam cıkarıp cıkarmaadıgı belırlıyor o bızlık bırsey degıl yanı

+18 atmısındır hocam o zaman buyuk ıhtımal veya acık seyler vardır hıc o engele takılmadım bendede 3 4 tane cızgı fılm var ama serıyı doldurmadıgın surece ızlenmıyor cızgı fılmler google ındex alması lazım vıdeoların

+18 degildi cizgifilm.
peki +18 lerden para kazanıyormuyuz ?

dizi film falan sorun olmuyor mu ?

freemake var dostum ctrl v yapıon kopya yapıstır ındırıyor ama ben spam fazla onermıyorum daıly trafık yok cunku kendın saglam bır ıcerık basman gerekıyor kı mıllet senden kopyalasın ben hıcbır zaman kopya yapmadım daılyde cogu kısı benım kanallarımı kopyalıyor daıly de her zaman hızlı olan kazanıyor yanı

---------- Spam Engelliyici 02:53 ---------- Önceki Mesaj 02:52 ----------

o dailymatıon algoritması baglı abı yanı sen para kazanma ayarlardan actıgın zaman daılymatıon reklam cıkarıp cıkarmaadıgı belırlıyor o bızlık bırsey degıl yanı

dailyde video ortası var mı yokmu, yoksa her bir vdieoda sadece bir reklam mı çıkıyor, en başta çıkan reklam yani

olabılır ama hep aynı ıpden yapılmaması gerekıyor yt gıbı daıly botları var farklı kanallarla 1mılyon tane kanal ac ıstersen orası sana kalmıs ama 1 ıp lımıt takıldıgından zaman o ıp bloke oluyor 24 saat

kazanmak istiyorsak yüklemeleri kendi pcmizden yapmak lazım günde 20 kanal açıp ip değiştirerek kısa videolar yüklense aslında ileriye dönük güzel bir yatırım olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri