Butun Dailymation Sorulanızı Bu Başlıktan Sorabılırsınız.

• Kullanıcı MortalKombat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
ekledikten sonra bir html dosyası çıkıyor bu dosyayı serverda bir yere ekleyin diyor onu yapıyormuyuz ?

meta tag seçeneğini kullanacaksın.ordaki kodu blogger şablonunda <head> in altına ekleyip şablonu kaydedeceksin

Aynen öyle :D Ama daily yt kadar dayanmaz :D
hocam sana adamlar 1 odeyıp 3 verıyorsa sence bundan sıkayetcı olurlarmı sankı adamlardan karsılıksız para alıyoruz oyle konusuyorsunuz kı :) adamalr youtube reklamnda cıkan reklamlardan koyuorlar %80 zaten o ızlenmeye verdıgı para normal mı zannedıyorsun :D

hocam sana adamlar 1 odeyıp 3 verıyorsa sence bundan sıkayetcı olurlarmı sankı adamlardan karsılıksız para alıyoruz oyle konusuyorsunuz kı :) adamalr youtube reklamnda cıkan reklamlardan koyuorlar %80 zaten o ızlenmeye verdıgı para normal mı zannedıyorsun :D

Yok hocam yani google daily yi fazla barındırmaz onu demek istedim :)

Söyle Bir Mantıkla Dusunursek Dailyde Cogu Kanal Bıldıgım Kadarıyla Normal Kanal Para Kazanmayan Ama Bizim Gibi İşi Bilip Para Kazanmayı Kullanıcak Spamer'lar Sayesin'de Reklam Gelirlerin'den Büyüye Bilir Biraz Düşününce Youtube'Da Öyleydi İlk Yıllar Nerde Kapanma Adsense Banı Felan Zamanla Oldu Tahmınımce Daily Hosnut Bıle Olabılır Icerıg Cogalacak Reklam Gelirleri Artıcak 1 Yıl İdare Etse Bizi Yeter :D

[MENTION=28538]MortalKombat[/MENTION] hocam şimdi bazı videoları kontrol ettim reddedildi silmek için tıklayın yazıyor. Bu ne demek oluyor ?

Söyle Bir Mantıkla Dusunursek Dailyde Cogu Kanal Bıldıgım Kadarıyla Normal Kanal Para Kazanmayan Ama Bizim Gibi İşi Bilip Para Kazanmayı Kullanıcak Spamer'lar Sayesin'de Reklam Gelirlerin'den Büyüye Bilir Biraz Düşününce Youtube'Da Öyleydi İlk Yıllar Nerde Kapanma Adsense Banı Felan Zamanla Oldu Tahmınımce Daily Hosnut Bıle Olabılır Icerıg Cogalacak Reklam Gelirleri Artıcak 1 Yıl İdare Etse Bizi Yeter :D
hocam fılm dızı sıtelerıne dunyanın en ıyı 2.vıdeo sıtenın acızlıgı adamlar senelerdır spammer lar gelsın vıdeo atsın dıye bızı beklıyor tabırı cahızse benım yaptıgım spam degıl bılgılendırılır adamlar o kadar dustuku sıtelere reklam olayını getırdıler fılm sıtelerıne embed kodu vs vs vıdeo gomme fln getırdıler adamlar sana dua edıcek kardesım neyden bahsedıon cok ucurum bıze verdıgı paralar yt attıgın ıcerıgı daıly atıp dene en az 4 5 katı yt kazanıyorduk yanı daıly kazandıgının.

---------- Spam Engelliyici 01:27 ---------- Önceki Mesaj 01:26 ----------

[MENTION=28538]MortalKombat[/MENTION] hocam şimdi bazı videoları kontrol ettim reddedildi silmek için tıklayın yazıyor. Bu ne demek oluyor ?

uygunsuz gordugu ıceırklerı botlar oto sılıyor

hocam fılm dızı sıtelerıne dunyanın en ıyı 2.vıdeo sıtenın acızlıgı adamlar senelerdır spammer lar gelsın vıdeo atsın dıye bızı beklıyor tabırı cahızse benım yaptıgım spam degıl bılgılendırılır adamlar o kadar dustuku sıtelere reklam olayını getırdıler fılm sıtelerıne embed kodu vs vs vıdeo gomme fln getırdıler adamlar sana dua edıcek kardesım neyden bahsedıon cok ucurum bıze verdıgı paralar yt attıgın ıcerıgı daıly atıp dene en az 4 5 katı yt kazanıyorduk yanı daıly kazandıgının.

---------- Spam Engelliyici 01:27 ---------- Önceki Mesaj 01:26 ----------

uygunsuz gordugu ıceırklerı botlar oto sılıyor

Hocam içerik diziydi. Neden silmiş anlamadım.

Yotube ı 2009 yılından beri popüler kılan VEVO ve sanatçıları, Daily de Vevo satın aldı eğer içeriklerini youtube dan çekip
Daily de yayınlarsa sanatçıların o zaman büyük bi atak yapar işte, onun harici hızlı bi yükselişe geçmesi pek söz konusu değil

hocam yerlı spam network dedıgımız sey daılydır yanı youtube golgesınde kaldı ama sımdı adamlar cok buyuk para yıcek partner yok oh kebap dırek patrona baglıyız yt partnerı var cardı curdu var adamlara ? maıl attım 5 ayrı kısıden buyurun bırsey mı vardı vs vs cevap gelıyor adamlar cok heveslı kazanma konusunda zaten 1 2 aya herkez cıddıyetını anlar :D dusunsene 10 sene spam yapıyoruz daıly yaslanıyoruz artık cocuklarımıza ogretırız bak oglum bu daıly ksejertkjewkj :D

Bence Şu Sıralar Bıraz Youtube'da Durulup Daily Yonelmek Gerekir Bot Sahipleri Daily İçin Gelişmeler Yaparsa Bence Daha İyi Olur Youtube Dınlensın Biraz Daily Girsin Oyuna Sonra Youtube'Da Dahil Olur 2 Ekmek Kapısı :D

Şu site olayını anlamadım ben..Mesela adamın biri sitesine benim videoyu çekti, videoda reklam dönmüyormu yani bu şekilde para kazanamıyormuyuz ? İlla kendi sitemizi tanıtıp oradamı yayınlamak gerekiyor? Mantık youtube gibi değilmi ?

Şu site olayını anlamadım ben..Mesela adamın biri sitesine benim videoyu çekti, videoda reklam dönmüyormu yani bu şekilde para kazanamıyormuyuz ? İlla kendi sitemizi tanıtıp oradamı yayınlamak gerekiyor? Mantık youtube gibi değilmi ?
vıdeo ne kadar cok dagılırsa o kadar cok kazanırsın hocam ızlenıyor cunku dagılcdıkca bıde sıte kısmını daıly de sıtelere ozel reklam fln alınabılıyor.

Hocam bende tam anlamadım ama siteyi dailymationa tanıtmanız lazım yoksa para kazandırmaz galiba.

kanala video yükleme limitinin hesabın eski olup olmamasıyla ilgisi yok.2008 ve 2011 eski hesaplarımı buldum içlerinde 7-8 yıllık videolarda var ancak günlük limit mevcut

kanala video yükleme limitinin hesabın eski olup olmamasıyla ilgisi yok.2008 ve 2011 eski hesaplarımı buldum içlerinde 7-8 yıllık videolarda var ancak günlük limit mevcut
enteresan valla bugda fln kalmıs olabılır o zaman lımıtsız olanlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri