Bütün Engelleri Aştım Tek Bir Engel Kaldı ..

• Kullanıcı aknur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Dostum dünya engeli aştığın videoyu kanalına at sorun olmaz merak etme ama o kanal fazla gitmez 1 ay ekmek yesen yeter sana kâr kârdır hesabı, video sahibininde yapacağı en fazla şikayet etmek youtubeye dava mahkeme felan onlar zor işler.
Warner Bros. Sütüdyolarının avukatı telif haklarını ihlal ettiği gerekçesiyle dizimag sitesine dava açmış.2013 yılı.dava mahkeme ne açıdan zor olacak bizlerin sulalesi kadar adamlarda avukat vardır.

bulduğum yöntemin bi mevzusu varmış sonradan öğrendim. bu yöntem 1 defaya mahsus çalışabilir konumda. yani engel veren video bir defa geçirilebilir, ardından başka kimse atamaz, sen dahil. bu noktada birden çok videoyu aynı kanala yüklemem gerekiyordu. 12 ye yakınını bitirdikten sonra 1 tanesinde kuşkuluydum baya çünkü pek işlem yapmadan atmıştım. o lanet video tüm kanalı bloke etti ve uzun video yükleme durumunu engelledi. mecbur tüm videoları aynı kanala koymam gerektiği için aynı işlemleri tekrar uygularım diye tüm videoları silip yeni bi kanalda tekrar işlenmiş videoları upload ettim ama hepsi yine dünya engeline takıldı. buradan çıkardığımız sonuç başta da söylediğim gibi; bir engel bir defa aşılır. aşan kişi artık o videoda youtube bazlı hak sahibidir. haricinde kimse atamaz, kendisi dahil. dolayısıyla başlığı açtığım günkü çalışmaların tümü silindi şu an ama asıl olayım güncellenebilir bir program takibi yaptığımdan yeni sürümün ulaşmasını beklemekten ibaret. o zaman bakalım yükleyebilcek miyim. umarım yüklenir şayet yüklendiği takdirde haftalık ciddi miktarda gelir bekliyorum. olmazsa eğer engelleri kaldırma çalışmalarına daha çok yoğunlaşıcaz demektir zira engelli youtube da spam çalışmak kapanan kanalları da gördükçe iyiden iyiye zorlaştı. benim aklıma gelen en mantıklı sistem engelleri aşıp tek videoda vurmak.

Warner Bros. Sütüdyolarının avukatı telif haklarını ihlal ettiği gerekçesiyle dizimag sitesine dava açmış.2013 yılı.dava mahkeme ne açıdan zor olacak bizlerin sulalesi kadar adamlarda avukat vardır.

Dizimag websitesi bizim işimiz youtube dizimag'e dava açmaktan başka çare yok. Hem büyük bir siteydi ve çok büyük bir kitleye hitap ediyordu site hemde dünya sıralamasında alexa değeri çok iyi bir siteydi çünkü. Ama youtube'da warner bros telif atar kapatır kanalı veya hak ihlali nedeniyle direk kapattırabilir. Mahkemeye verme olasılığı çok küçük bana göre.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri