Bütün Engelleri Aştım Tek Bir Engel Kaldı ..

• Kullanıcı aknur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

aknur

Yasaklanmış
uykusuz geçen gecelerimin sonuçlarını sonunda aldım ve tüm engelleri aştım. tek bir engel kaldı.

hak sahibinin dava etme olasılığı.

merhaba arkadaşlar. youtube a yüklenen ve dünya engeli veren videoları bi şekilde geçirdikten sonra telif yeme haricinde herhangi bir davalık olma durumumuz olur mu sizce? tecrübeli arkadaşların düşüncelerini dinlemek istiyorum.

uykusuz geçen gecelerimin sonuçlarını sonunda aldım ve tüm engelleri aştım. tek bir engel kaldı.

merhaba arkadaşlar. youtube a yüklenen ve dünya engeli veren videoları bi şekilde geçirdikten sonra telif yeme haricinde herhangi bir davalık olma durumumuz olur mu sizce? tecrübeli arkadaşların düşüncelerini dinlemek istiyorum.

Öyle bi hakları olduğunu düşünüyorum ancak uyarmadan direk dava açan görmedim/duymadım.

hocam dünya genelinden nasıl geçiriyorsunuz videoları birisi banada yardımcı olabilir mi_?? 2 gündür uğraşıyorum eşleşen ve dünya genelinden geçemedim...

tabiki dava açma hakları var davayıda acsalar affedersiniz donunuza kadar alabilirler.Ama inatlaşmadıkça acma olasılıkları dusuk ugrasmazlar ben hiç duymadım dava açılan.

(çağlayan adliyesinde 4 sefer gittim) adamın videoya almışlar omegle de karısını aldatırken , bende hemen hit alan video olunca arakladım :P aa bir baktımki adsense hesabımın adıyla birlikte yt kanalımda beraberinde bana mail geldi ama maili görmen lazım okudukca kulaklarım kurt köpeği misali geri geriçekilmeye başladı sonunda olan oldu ve 4 gün sonrada celp geldi , neyse gittik çağlayana adliyeye adamla yan yana gelince sıçtı sıvadı bana bende iza ettim bu işleri alan yapıyorum ağladım sızladım olmadı , savcıda bir türlü videonun aslını ögrenemedi git gel git gel adam isyanları oynamaya başlayınca davasını geri aldı :)

(çağlayan adliyesinde 4 sefer gittim) adamın videoya almışlar omegle de karısını aldatırken , bende hemen hit alan video olunca arakladım :P aa bir baktımki adsense hesabımın adıyla birlikte yt kanalımda beraberinde bana mail geldi ama maili görmen lazım okudukca kulaklarım kurt köpeği misali geri geriçekilmeye başladı sonunda olan oldu ve 4 gün sonrada celp geldi , neyse gittik çağlayana adliyeye adamla yan yana gelince sıçtı sıvadı bana bende iza ettim bu işleri alan yapıyorum ağladım sızladım olmadı , savcıda bir türlü videonun aslını ögrenemedi git gel git gel adam isyanları oynamaya başlayınca davasını geri aldı :)

hocam senin olayın dunya engeliyle ilgisi yok sen farklı bi yere götürmüşün olayı:)

hocam senin olayın dunya engeliyle ilgisi yok sen farklı bi yere götürmüşün olayı:)
((telif yeme haricinde herhangi bir davalık olma durumumuz olur mu sizce?)) hocam sorun davalık olunurmu demişsin bende olunabiliyormuş onu yazdım sana zaten davalık olmak için sebeb kedi bile olabilir onu kaandan çıkarma adsense , yada paypal olsun yada banka olsun paralarını kendi adına aldıgın anda sana bir şekilde ulaşırlar , ha birde ip adresinden politika olaylarından çok ev baskını oldu buda demekki seni ipden de dava ederler yani açıkcası EVET DAVA EDERLER.?

((telif yeme haricinde herhangi bir davalık olma durumumuz olur mu sizce?)) hocam sorun davalık olunurmu demişsin bende olunabiliyormuş onu yazdım sana zaten davalık olmak için sebeb kedi bile olabilir onu kaandan çıkarma adsense , yada paypal olsun yada banka olsun paralarını kendi adına aldıgın anda sana bir şekilde ulaşırlar , ha birde ip adresinden politika olaylarından çok ev baskını oldu buda demekki seni ipden de dava ederler yani açıkcası EVET DAVA EDERLER.?

tabiki hocam da arkadasın sordugu telifle ilgili yani telifle mi kalırlar,telifin ustune bide dava açabilirlermi şeklinde.. ben öyle anladım.

Güzel kardesim dünya engeli veren video zaten baslı basına bir dert.
Fakat sen isi gücü bırakmıssın bunları asacam diye.O astıkların birgün basına dert acacak demedi deme.
Akıllı ol biraz dünya engeli yiyen videodan ne hayır gelir ?

Dip Not:Müzik eslesen verdi ise sıkıntı cıkmayabilir fakat görüntü dünya engeline takıldıysa dediklerimi yap :)

hocam kusura bakmayında bişey sorcam bu dünya engelini nasıl geçtiğinizi anlatabilir misin özelden yada burdan hepsinide değil yol göstercek kadarıca kafi kafayı yedirtiler filmi başında sayı var simsiyah ekranda görüntüden dünya geneli diyo çıkarıyorum efek yazı renk her şeyi ile oynuyorum gene aynı ders bide tek part attığımdan rendır 2 saat yükleme 2 saat gün heba oluyor eğer sakıncası yoksa bi yol gösterirseniz sevinirim

bide 6 aydır bu işteğim film dizi sadece telif yersiniz hocam daha ötesine gittiklerine hiç raslamadım

youtube ip adresi paylaşmıyor bu yüzden tespit edilemezsiniz fakat bir yolunu bulup gmail adresini veya izine rastlarlar ise bulunabilirsin tabi youtube telif hakkı ihlal etmem dava konusu olamaz ancak arkadşaın dediği gibi rencide edici hak ihlali olursa sorun çıkabilir tabi tekrar edeyim youtube ip adresini asla vermiyor eğer bulurlarsa seni oda senin mail adresini bulurlarsa takibe kalmış bu yüzden o maili hiç bir yerde kullanma

youtube ip adresi paylaşmıyor bu yüzden tespit edilemezsiniz fakat bir yolunu bulup gmail adresini veya izine rastlarlar ise bulunabilirsin tabi youtube telif hakkı ihlal etmem dava konusu olamaz ancak arkadşaın dediği gibi rencide edici hak ihlali olursa sorun çıkabilir tabi tekrar edeyim youtube ip adresini asla vermiyor eğer bulurlarsa seni oda senin mail adresini bulurlarsa takibe kalmış bu yüzden o maili hiç bir yerde kullanma

olmaz olurmu hocam neye dayanarak soluyorsun bunu.ayrıca biri youtube dan ip isteyipte youtube asla vermem derken sen yanlarındamıydın.misal warner bros dava açaçakta youtube vermem dicek.isterlerse dava açarlar donumuza kadarda alırlar hocam.

olmaz olurmu hocam neye dayanarak soluyorsun bunu.ayrıca biri youtube dan ip isteyipte youtube asla vermem derken sen yanlarındamıydın.misal warner bros dava açaçakta youtube vermem dicek.isterlerse dava açarlar donumuza kadarda alırlar hocam.

Vadi ile davalık bir arkadas vardı forumda nickini unuttum.
Keske konuya davet edebilseydik :)

Vadi ile davalık bir arkadas vardı forumda nickini unuttum.
Keske konuya davet edebilseydik :)
:) yani hocam haksızmıyım dava konusu olamaz youtube ip vermez diye bişey olurmu?sen git adamların tonla butceyle cektigi filmi youtube da yayınla sonrada deki dava acamazsınki youtube ipimi vermez de bide nanik yap.

arkadaşlar şöyle bi durum var. tüm uploadları vds den yapıyorum. vds den upload için giriş yaptığım tüm kanalların bilgileri ise fake. ad soyad/mail den tutun telefon numarasına kadar(amerika numaraları), alayı fake. adsense girişi yapmadığım için de adsense kimliğimi öğrenemezler. tek ihtimalleri var o da google a başvurmak, google pub id mi taratıp orjinal adsense hesabımdan kişisel bilgilerime ulaşır. yani kanal açısından bi risk yok ordan ulaşamazlar. tek ihtimal google a başvurmaları ve google ın beni ifşa etmesi durumu. sizce google bireyleri ifşa eder mi?

zaten bi durum olursa savunmam şöyle olacaktır.

sizin videolarınız youtube ta mevcut. ben o arkadaşların videolarını görüp cesaretlendim, onların yaptığı çalışmaların benzerlerini yaptım. onların başına bi iş gelmeyince kendi adıma da aynı düşünceye vakıf oldum. aylar önce video koyanlara bir şey olmamışken dün video ekleyen şahsıma gelip dava açmak abes değil mi sizce de? benim işim video upload ı. dünya kadar korsan site var, hepsi sizlerden alıp koyuyor hangi birine cezai işlem uygulanmış sorarım. benim bu videoları aldığım site belli. buyrun adresi budur. oraya neden karışan olmadı? demek ki bazı şeyleri düzgün yapamıyorsunuz ki insanlar açıklardan yürüyebiliyor. ben de açığa uyanlardan oldum, açığa alındım. tek farkım ispiklenmek. ( burda ağlarım biraz )

Dostum dünya engeli aştığın videoyu kanalına at sorun olmaz merak etme ama o kanal fazla gitmez 1 ay ekmek yesen yeter sana kâr kârdır hesabı, video sahibininde yapacağı en fazla şikayet etmek youtubeye dava mahkeme felan onlar zor işler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri