merhaba bügün bütün kanallarım bu yazan maille hepsi aynı anda yani aynı saatte kapandı 
Topluluk Kurallarımızın tekrarlanarak veya ciddi bir şekilde ihlal edilmesinden dolayı xxxxxxxx YouTube hesabınızı askıya aldığımızı size bildirmek isteriz. İncelememizden sonra, hesabınızdaki etkinliğin, spam, dolandırıcılık veya ticari olarak yanıltıcı içeriği yasaklayan Topluluk Kurallarımızı ihlal ettiğini belirledik. Başka YouTube hesaplarına erişmenizin, sahip olmanızın veya başka YouTube hesapları oluşturmanızın yasaklandığını lütfen unutmayın.
1- kapanan kanalların hepsi aynı adsensede değildi iki farklı adsense hesaplarındaydı
2-kanallar hep farklı ıp den ve mac adresi değiştirerek açılmıştı
3-çoğu kanallara bir aydır hiç girmiyordum yani aynı ıp den nevar ne yok diye sık sık kontrol yoktu. bir adsense hesabındaki kanallarda hiç telif topluuluk vs yoktu
4-kanallar 3cx ve gerçek numaradan karışık açmiştım
5-en ilginci bugün yedekte hazır bulunsun diye adsenseye bağlanmamış yeni açtığım ve hiç video bile yüklemediğim 5,6 kanal bile aynı sebebten kapandı 6-kapanan kanalların şifresi ve maillerin yönlerdirmesi hep aynıydı sadece iki kanalımın şifresi farklıydı onlar kapanmadı
7-partnerde olan 4 kanalım bile kapandı
8- sürekli, kapanan kanallarla aynı şifreli ve mail yönlerdirmeli deneme kanalları açıyordum sağlammlarla yola devam ederdim
sizce bu verdiğim açıklamalar doğrultusunda sebeb ne olabilirki bir daha böyle hatalara daha az düşmek için
1- kapanan kanalların hepsi aynı adsensede değildi iki farklı adsense hesaplarındaydı
2-kanallar hep farklı ıp den ve mac adresi değiştirerek açılmıştı
3-çoğu kanallara bir aydır hiç girmiyordum yani aynı ıp den nevar ne yok diye sık sık kontrol yoktu. bir adsense hesabındaki kanallarda hiç telif topluuluk vs yoktu
4-kanallar 3cx ve gerçek numaradan karışık açmiştım
5-en ilginci bugün yedekte hazır bulunsun diye adsenseye bağlanmamış yeni açtığım ve hiç video bile yüklemediğim 5,6 kanal bile aynı sebebten kapandı 6-kapanan kanalların şifresi ve maillerin yönlerdirmesi hep aynıydı sadece iki kanalımın şifresi farklıydı onlar kapanmadı
7-partnerde olan 4 kanalım bile kapandı
8- sürekli, kapanan kanallarla aynı şifreli ve mail yönlerdirmeli deneme kanalları açıyordum sağlammlarla yola devam ederdim
sizce bu verdiğim açıklamalar doğrultusunda sebeb ne olabilirki bir daha böyle hatalara daha az düşmek için