bütün kanallar spamdan gitti sebebi nedir sizce

esc wanted07

Kayıtlı Üye
merhaba bügün bütün kanallarım bu yazan maille hepsi aynı anda yani aynı saatte kapandı :mad::mad: Topluluk Kurallarımızın tekrarlanarak veya ciddi bir şekilde ihlal edilmesinden dolayı xxxxxxxx YouTube hesabınızı askıya aldığımızı size bildirmek isteriz. İncelememizden sonra, hesabınızdaki etkinliğin, spam, dolandırıcılık veya ticari olarak yanıltıcı içeriği yasaklayan Topluluk Kurallarımızı ihlal ettiğini belirledik. Başka YouTube hesaplarına erişmenizin, sahip olmanızın veya başka YouTube hesapları oluşturmanızın yasaklandığını lütfen unutmayın.
1- kapanan kanalların hepsi aynı adsensede değildi iki farklı adsense hesaplarındaydı
2-kanallar hep farklı ıp den ve mac adresi değiştirerek açılmıştı
3-çoğu kanallara bir aydır hiç girmiyordum yani aynı ıp den nevar ne yok diye sık sık kontrol yoktu. bir adsense hesabındaki kanallarda hiç telif topluuluk vs yoktu
4-kanallar 3cx ve gerçek numaradan karışık açmiştım
5-en ilginci bugün yedekte hazır bulunsun diye adsenseye bağlanmamış yeni açtığım ve hiç video bile yüklemediğim 5,6 kanal bile aynı sebebten kapandı 6-kapanan kanalların şifresi ve maillerin yönlerdirmesi hep aynıydı sadece iki kanalımın şifresi farklıydı onlar kapanmadı
7-partnerde olan 4 kanalım bile kapandı
8- sürekli, kapanan kanallarla aynı şifreli ve mail yönlerdirmeli deneme kanalları açıyordum sağlammlarla yola devam ederdim
sizce bu verdiğim açıklamalar doğrultusunda sebeb ne olabilirki bir daha böyle hatalara daha az düşmek için

adsense hesabınıza bağlı bir kanalınız tüm kanallara etkilemiş olabilir.Mail yönlendirme ile hesapların aynı kişiye olduğu anlaşılmışta olabilir.

Cevap belli
Spam olduğu için :D aynı sebepten bu yoruu yapan kişininde 3500 videoluk kanal arşivi bum :D

Hocam öncelikle çok geçmiş olsun. Bu kanal kapanma hadisesine yeni bir boyut kazandırdın bu konuda emin olabilirsin.

geçmiş olsun hocam bu aralar cok sıkıyorlar ünlem sorunu kanal kapanma sorunu bir sürü şey can sıkıyor ama ünlem olayını aştım gibi sanırım testlere devam ediyorum

Forumda hesapların şifrelerinin aynı olmaması gerektiğini okuduğumu hatırlıyorum. Şifrelerinin farklı olduğu iki kanalının kapanmadığını yazmışsın zaten. Bu da onlar hariç hepsinin patlamasının sebeplerinden biri olabilir diye düşünüyorum geçmiş olsun.

Forumda hesapların şifrelerinin aynı olmaması gerektiğini okuduğumu hatırlıyorum. Şifrelerinin farklı olduğu iki kanalının kapanmadığını yazmışsın zaten. Bu da onlar hariç hepsinin patlamasının sebeplerinden biri olabilir diye düşünüyorum geçmiş olsun.

sağolun hocam bende şifreleri farklı yapayım dedim ama türk milletiyiz herşeyin en kolayına en basitine kaçarız genlerimizde var ama artık şifreleri farklı yapacağız:D

Abowww derhal ayni olan 4 hesabimin sifrelerini degismem lazim :)

GT-P3100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam benim 2 tane zoomin bağlı içinde hç video olmayan kanallım kapandı çok ilginç yedek tuttuğum 2 kanal vardı sadece partnere sokmak için video atmıştım partnere girdikten sonra tüm videoları silip kenara koymuştum çok ilginç 2side gece 01:30 da gelen mesajla kapatılmış

Bence bunun 2 sebebi olabilir. İp ve mac değiştirmede hata yapmış olabilirsiniz.eğer gerçekten başarılı olarak değiştirdiğiniz halde ve farklı adsenselerde farklı girilmemiş kanallar bile banlanıyorsa Youtube kendini aşmış demektir. Bunun başka tek bi yolla yapar onuda tüm maillerinizi tek bir maile yönlendirdiyseniz imac dan bulup tüm bağlı maillerin hesaplarını kapatmış olabilirler. Şaşırtıcı durum gerçekten.

Ben şifrenin değil ancak bütün kanalların e-posta iletilerinin tek bir e-posta adresine gönderilmesi için yönlendirme talimatının verilmiş olmasına bağlıyorum. Dünyada aynı şifreleri kullanan milyonlarca insan var. Bundan emin olabilirsiniz.

Cookiesleri temizlemeden genellikle herkes bu sekilde girip cikiyor. Google de cookiesleri tuttugundan dolayi sürekli ayni şeyin evrimini çevirip çevirip sizin ip'inize odaklaniyor. Türkiyede sözcük bazli calişirken yurt dişinda daha farkli sistemde çalişiyor. Bu benim düşüncem tabiki her browserin kendine göre özellik yaratip kullanmaniz sizin yarariniza olacaktir.

Google Chorme ; Adsense bazli daha çok kullaniyorum.
Mozilla firefox : Youtube kanallarimin arasinda sürekli geziyorum ama her giriş çıkışımda cookiesleri temizliyorum.
Safari : Forum'du şuydu buydu bütün hepsini gezebiliyorum vs.

Şayet düzenli olarak 3 browser'e işlemsel olarak girerseniz bu tür şeylerle karşılaşmazsınız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri