Bütün Kanallarım Kapandı ! SPAM a düştüm Acil Çözüm

• Kullanıcı TheRaven
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

TheRaven

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar konuyla ilgili bilgisi olan varsa lütfen yardım edebilir mi ? * Bütün kanallarım kapandı. Ve yeni açtıgım kanallarda 24 saat içinde kapatılıyor. Video yüklemedigim kanallar bile kapatılıyor. Ne yapmam gerekiyo. SPAM 'dan nasıl çıkıcam.. Kanallar sürekli kapatılıyo :(

Gmailleri nereden temin ediyorsun hocam

Bot kullanıyomusun kapanmadan yaptıgın son işlem nedir

Bot kullanıyomusun kapanmadan yaptıgın son işlem nedir

Bot kullanıyorum kullanıyorumda sadece 1 hesap degil ki yaklaşık 15-20 hesap kapandı. önceden girmedigim hesaplarda. İP yi spam olarak işaretlediler heralde. Kanalı açıp hiç bişey yapmadan bırakayım yine kapanıyo.

video yuklerken bot mu kullaniyorsun ?
Gmail hesablarini alirken izledigin yol gercek numara disinda hepsi aynimi ?
Kac adet Gmail adresin var ?
Kac adet youtube hesabin var ?
Kacar adet videoyu tek seferde yukledin ve bir diyerini yukleme araligin nedir ?
Yuklemelerde bot vs. seklinde program kullandinmi ?

Bu sorularima gelen cevab bekledigim gibi gelirse spamdan kurtulman icin beklemen gerek.!! yada ayri bir ip uzerinden hesap acman gerek ama net bilgi icin sorularima cevap

benimde tek seferde 24 kanalım kapandı 2 gün öncede 2 kanal kapandı bir kanalın kapandıgında o ip den giriş yapılan diğer hesaplarda kapanıyo. Artık sık sık ip değiştirip giriş yapıyorum kanallar arası

ikincil e-posta adresinide sürekli aynı girmeyin arkadaşlar bu da aklınızda bulunsun

video yuklerken bot mu kullaniyorsun ?
Gmail hesablarini alirken izledigin yol gercek numara disinda hepsi aynimi ?
Kac adet Gmail adresin var ?
Kac adet youtube hesabin var ?
Kacar adet videoyu tek seferde yukledin ve bir diyerini yukleme araligin nedir ?
Yuklemelerde bot vs. seklinde program kullandinmi ?

Bu sorularima gelen cevab bekledigim gibi gelirse spamdan kurtulman icin beklemen gerek.!! yada ayri bir ip uzerinden hesap acman gerek ama net bilgi icin sorularima cevap

Videoyap botu kullanıyorum..
Pingerdan gmail ve iş dogrulamasını yapıyorum
şuan sayabildigim 15-20 arasında gmail hesabım var ve hepside youtube kanalı var.
Yüklü video yüklemedim. Maksimum günlük 10 video hattıgım hesaplarım vardı. Ve hiç bir hesabımda 100-150 videodan fazla toplam video yoktu. Ki kategorileri birbirinden farklı kanallarım 3 haftadır hiç girmedgim kanallarım bile gitmiş. Yükleme yaparken herhangi bir programda kullanmıyorum tek kullandıgım videoyap

---------- Mesaj saat 10:47:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:45:31 civarında gönderildi. ----------

benimde tek seferde 24 kanalım kapandı 2 gün öncede 2 kanal kapandı bir kanalın kapandıgında o ip den giriş yapılan diğer hesaplarda kapanıyo. Artık sık sık ip değiştirip giriş yapıyorum kanallar arası

ip programlarla mı degiştiriyosun

ikincil e-posta adresinide sürekli aynı girmeyin arkadaşlar bu da aklınızda bulunsun

ikincil eposta girmiyorum ki ben :(

kardeşim yasal iş yapmıyorsun sonra neden kapandı falan. Düzgünce gmail açın bot falan kullanmayın youtube'tan alın videoyu Youtube'a tekrar atın değiştirerek yani günde 30 video atsanız 1-2 saat sürer bu iş hiçbir zaman bot kullanmadım kullanmamda

Videoyap botu kullanıyorum..
Pingerdan gmail ve iş dogrulamasını yapıyorum
şuan sayabildigim 15-20 arasında gmail hesabım var ve hepside youtube kanalı var.
Yüklü video yüklemedim. Maksimum günlük 10 video hattıgım hesaplarım vardı. Ve hiç bir hesabımda 100-150 videodan fazla toplam video yoktu. Ki kategorileri birbirinden farklı kanallarım 3 haftadır hiç girmedgim kanallarım bile gitmiş. Yükleme yaparken herhangi bir programda kullanmıyorum tek kullandıgım videoyap

---------- Mesaj saat 10:47:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:45:31 civarında gönderildi. ----------

ip programlarla mı degiştiriyosun

ikincil eposta girmiyorum ki ben :(

butun hesabinda pinger kullannmissin
Bot yolu ile video uploand etmissin

3-5 kanal tamam ama 25 kanalim var diyorsun ki sayabildigim

bunlar kapatilman icin bir sebeb, politikalarina ters yani acik acik yapmissin

hesap acma yonetimi ayni, yukleme yonetemi ayni, hesap ip lerini ayni..

kapatma sebebleride eminim kural ihlalidir. Her hesabiyin Gmail deki gelen kutusuna bak bakalim kapantip nasil bir mail atmislar

spma düştüysen işler zor ama şahsi fikrimi söliyim : format çek - statik ıp kullanmıyorsan modeme de reset at-formattan sonrada sürekli kasma yavaş yavaş git....işe yararmı bilmiyorum ama formattan sonra pc sıfırlanacak -modeme reset atınca ona sıfırlanacak bu şekilde kurtulabilrsin diye düşünüyorum

butun hesabinda pinger kullannmissin
Bot yolu ile video uploand etmissin

3-5 kanal tamam ama 25 kanalim var diyorsun ki sayabildigim

bunlar kapatilman icin bir sebeb, politikalarina ters yani acik acik yapmissin

hesap acma yonetimi ayni, yukleme yonetemi ayni, hesap ip lerini ayni..

kapatma sebebleride eminim kural ihlalidir. Her hesabiyin Gmail deki gelen kutusuna bak bakalim kapantip nasil bir mail atmislar

Kural ihlaliyle nedeniyle . Anlamadıgım video yuklenmeye kanalı nie kapatıyolar. Ki bir kerette 5-6 tane arka arkaya kanalda açmıyorum

kardeşim yasal iş yapmıyorsun sonra neden kapandı falan. Düzgünce gmail açın bot falan kullanmayın youtube'tan alın videoyu Youtube'a tekrar atın değiştirerek yani günde 30 video atsanız 1-2 saat sürer bu iş hiçbir zaman bot kullanmadım kullanmamda

Olayı herkes bota atıyor videoyap bilmem ama databilim 2 aydır kullanıyorum tek kanalım durduk yere kapanmadı. Belkide botla hiç alakası yok sen kullanmayabilirsin ama kullananlarada saygı yasallıkla ne alaka onuda anlayamadım. Bot kullanınıca illegal işmi yapıyoruz sanıyorsun :) Dostum zaten bunu google api sistemi ile olanaklı kılmış bunu zaten bize google öneriyor :)

spma düştüysen işler zor ama şahsi fikrimi söliyim : format çek - statik ıp kullanmıyorsan modeme de reset at-formattan sonrada sürekli kasma yavaş yavaş git....işe yararmı bilmiyorum ama formattan sonra pc sıfırlanacak -modeme reset atınca ona sıfırlanacak bu şekilde kurtulabilrsin diye düşünüyorum

Malesef modeme erişimim yok. Static ip kullanıyo sanırım. Bi format atıcam ondan sonra vds üstünden devam edicem bakalım nolucak..

Bir kaç yabancı forum sitesinde okuduğum kadarıyla, ayni ipden açılan hesapları hep Pinger ile doğrulatıyorsanız bu kanallarınızın kapatılmasına neden oluyor.
Pinger konusunda yakınan bir çok kişi var.
Hatta bir iki sene öncesi yazılarda Youtube Pinger'ı engelledi, Pinger'ı kara listeye aldı gibilerinden mesajlar gördüm.

Kardeşim sen neyin kafasını yaşıyosun bilmiyorum da burda hiç kimse illegal bir iş yapmıyor. Bot kullanmak illegal bir iş degil aynı yükleme işlemini oda yapıyor. Yaptıgım illegal bir işlem göster bana hukuki yaptırımı olan bir işlem göster. Biraz düşünceli ol bence. Yarın öbür gün ben hiç illegal birşey yapmadım neden böle oldu dersen ozmn ben seni görürüm işte...

---------- Mesaj saat 11:04:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:03:02 civarında gönderildi. ----------

Bir kaç yabancı forum sitesinde okuduğum kadarıyla, ayni ipden açılan hesapları hep Pinger ile doğrulatıyorsanız bu kanallarınızın kapatılmasına neden oluyor.
Pinger konusunda yakınan bir çok kişi var.
Hatta bir iki sene öncesi yazılarda Youtube Pinger'ı engelledi, Pinger'ı kara listeye aldı gibilerinden mesajlar gördüm.

Hmm bunu hiç duymamıştım bilgilendirmen için teşekkür ederim . Ama şuan bir çok arkadaşım pingir kullanıyo bi sorun yaşamadılar. Peki akıllı telefondan açılan gmail hesaplarında bi sıkıntı çıkıyo mu bilginiz var mı ?

Benim de Android üzerinden açtığım kanallarım var, çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok gibi görünüyor ama bu olayın kesinlikle mail açma ve doğrulatma kısmında ortaya çıktığını düşünüyorum.
Şahsen Pinger ve Android'ten uzak durup, güvenilir birisinden mail satın almayı düşünüyorum artık.

Kardeşim sen neyin kafasını yaşıyosun bilmiyorum da burda hiç kimse illegal bir iş yapmıyor. Bot kullanmak illegal bir iş degil aynı yükleme işlemini oda yapıyor. Yaptıgım illegal bir işlem göster bana hukuki yaptırımı olan bir işlem göster. Biraz düşünceli ol bence. Yarın öbür gün ben hiç illegal birşey yapmadım neden böle oldu dersen ozmn ben seni görürüm işte...

---------- Mesaj saat 11:04:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:03:02 civarında gönderildi. ----------

Hmm bunu hiç duymamıştım bilgilendirmen için teşekkür ederim . Ama şuan bir çok arkadaşım pingir kullanıyo bi sorun yaşamadılar. Peki akıllı telefondan açılan gmail hesaplarında bi sıkıntı çıkıyo mu bilginiz var mı ?

Gecen birinin 50 hesabı kapanmıstı hocam. o sekil alınan mail lerden

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri