Bütün Kanallarım Kapatılmış

• Kullanıcı Venerai
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Venerai

Kayıtlı Üye
Bu sabah uyandığımda adsense hesabıma girmek istediğimde telefon doğrulaması yapmam istendi, yaptım çok şükür onda bir sorun yok. Kanallarıma girmek istediğimde ise tek tek hepsinin askıya alındığını gördüm. Hadi birinde yasaklı içerik var, diğerleri neden kapandı bilemiyorum. Sizin bir fikriniz var mı? Geri açtırma imkanım var mı? İyi sabahlar..

Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını birden çok kez veya ciddi şekilde ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı.

Evet bu durum forumda birkac arkadasimizin daha basina geldi. Zannediyorum video icerikleri ile ilgili. Buna bagli olarak youtube sikayetlerin sonucu kisiye ait olan tum kanallari kapiyor .

Sizin kanallarinizin iceridi ne idi ? Bunu sormamin nedeni eger diger arkadaslarimizin kapanan kanallari ile ayni turde kanallar acmis iseniz sorunun kaynagini bulduk demektir. Hayir degil ise acikcasi su anda sebebini aciklamak biraz zor olacak.

Çeşitli kategorilerde, aslında çoğu da hiç 3. taraf veya telif uyarısı gelmeyen kanallardı..

İki tanesi ise spor ile ilgili, maç ve basketbol maçı özetleri ki 3. taraf geldiği an kabul ediyordum. Onlardan kapatılması imkansız gibi bir şey, başka bir şey var bence.

İşin kötüsü bu işe olan bütün isteğimi yok etti.

Bu sabah uyandığımda adsense hesabıma girmek istediğimde telefon doğrulaması yapmam istendi, yaptım çok şükür onda bir sorun yok. Kanallarıma girmek istediğimde ise tek tek hepsinin askıya alındığını gördüm. Hadi birinde yasaklı içerik var, diğerleri neden kapandı bilemiyorum. Sizin bir fikriniz var mı? Geri açtırma imkanım var mı? İyi sabahlar..

adsense hesabın duruyormu? birde kazançların duruyormu? duruyorsa ay sonunda silinme ihtimali olabilir konuda bizi bilgilendirirsen iyi olur

adsense hesabın duruyormu? birde kazançların duruyormu? duruyorsa ay sonunda silinme ihtimali olabilir konuda bizi bilgilendirirsen iyi olur

Adsense hesabıma girmeyi doğrulama ile başardım fakat adsense ile başvurduğum kanal da silinmiş, yeni kanal açmayı güç bela başarabilmiş olsam da o kanalı adsense hesabım ile ilişkilendiremiyorum. Bir haftalık emeğim boşa mı gitti şimdi? 30 dolarım vardı.

Adsense hesabıma girmeyi doğrulama ile başardım fakat adsense ile başvurduğum kanal da silinmiş, yeni kanal açmayı güç bela başarabilmiş olsam da o kanalı adsense hesabım ile ilişkilendiremiyorum. Bir haftalık emeğim boşa mı gitti şimdi? 30 dolarım vardı.

ilişkilendirme yaparken ne hatası alıyorsun?

ilişkilendirme yaparken ne hatası alıyorsun?

İlişkendirme yapmak için başka google hesabı gir diyorum, giriyorum tamam diyor işlemler falan geçiyor.. Daha sonra normal olarak adsense üyeliğime girdiğimde çıkan google sayfası çıkıyor bu hesap bilmemne falan.. Sonra çıkış yapıyorum, ilk seferde ilişkilendirme yaptığımı sandım her şey normaldi yine o sayfa gelmesine rağmen 1 uyarı almadım. Daha sonra yeni kanalıma girdim fakat AdSense hesabınız ile ilişkilendirdi yazısı yoktu.

noluyo ya türkiyeyimi temizliyorlar yoksa arkadaş 3-5 kazanak dedik boğazımıza yapıştılar

aynen moruk ya, o kadar uğraşıyoruz sabah 7 ye kadar uyumuyoruz. reva mı bu?

Adsense hesabının mail adresi ile açılan YT hesabı kapatıldığında o adsense;
1- Ya hiçbir şey için kullanılamıyor ve kapatılıyor (nadiren)
2- O Adsense bir daha YT monetization için kullanılamıyor (çoğu zaman)

Başına gelen şey çok karşılaşılan bir olay.

Kardeşim adsenseye hesabının yt hesabı banmı yedi benimde yemişti çözüm basit

1- Adsensede giriş yap
2- Linke tıkla >> https://www.google.com/adsense/app?hl=tr#account
3- Erişim ve yetkilendirme kısmında en altta Oturum erişimine sahip kullanıcılar yazar oraya gel
4- Orda mail girekceksin o senin yeni adsense mailin olacak yaz oraya yenisini davet butonuna tıkla
5- Gmail hesabından gelen mesajlardan hesabı onayla
6- Yeni gmail hesabınla adsenseye giriş yap ve isim soy isim alanını doldur.
7- En alttan yeni hesabını yönetici yap eskiyi kaldır.

Böylelikle aynı adsenseni ban yememiş yeni gmail ile kullanabilirsin.

1 kanal da benden gitmiş yeni araba tanıtımlarıydı fotolarla videolarla ortaya karışık bişiler yapıyodum 400 civarı video vardı günde 25k + hiti vardı kanalın ama artık yok :)

Mac ozetleri gollerden telif hakki uyarisi gelerek kapanmasi cok dogal.

Kardeşim adsenseye hesabının yt hesabı banmı yedi benimde yemişti çözüm basit

1- Adsensede giriş yap
2- Linke tıkla >> https://www.google.com/adsense/app?hl=tr#account
3- Erişim ve yetkilendirme kısmında en altta Oturum erişimine sahip kullanıcılar yazar oraya gel
4- Orda mail girekceksin o senin yeni adsense mailin olacak yaz oraya yenisini davet butonuna tıkla
5- Gmail hesabından gelen mesajlardan hesabı onayla
6- Yeni gmail hesabınla adsenseye giriş yap ve isim soy isim alanını doldur.
7- En alttan yeni hesabını yönetici yap eskiyi kaldır.

Böylelikle aynı adsenseni ban yememiş yeni gmail ile kullanabilirsin.

Eyvallah moruk, evden çıkmadan önce nette gördüğüm bir konuydu artık gidince deneyeceğim. Çok minnettarım, sağ ol. Emeklerim boşa gitmeyecek.

İlişkendirme yapmak için başka google hesabı gir diyorum, giriyorum tamam diyor işlemler falan geçiyor.. Daha sonra normal olarak adsense üyeliğime girdiğimde çıkan google sayfası çıkıyor bu hesap bilmemne falan.. Sonra çıkış yapıyorum, ilk seferde ilişkilendirme yaptığımı sandım her şey normaldi yine o sayfa gelmesine rağmen 1 uyarı almadım. Daha sonra yeni kanalıma girdim fakat AdSense hesabınız ile ilişkilendirdi yazısı yoktu.

şöyle yap adsensenin yönetici mailini değiştir ozaman olacaktır

Dün gece benim ve diğer admin Moonsp3ll'in de bütün kanallarımız kapandı aynı anda.
Toplamda 50 kanal belki de daha fazlası. Hepsi aynı anda kapatıldı.
Aynı şekilde Harun'un adsense'sine de telefonla doğrulama gelmiş. Aynı vps üzerinden giriş yaptığımız için de o vps'ten işlem yaptığımız bütün kanallar kapatılmış.

1. Kapanan kanallarından herhangi bi videonun linki hala duruyorsa veya herhangi bir sosyal medya sitesinde paylastıysan oradan videonu izlemek istediğinde ekranda çıkan uyarı nedir, bunu yazar mısın?
2.Senin kaç kanalın aynı anda kapatılmış?

Yönetici mailini değiştirdim, her şey tamam. Diğer 9 kanalımdan oldum ama artık zararın neresinden döndüysek kardır. Herkese bol kazançlar, iyi günler.

Edit: Strider aynı anda yazmışız mesajları, şaka gibi. Sorularına şimdi cevap veriyorum bir saniye.

Edit2: Videoma paylaştığım bir sosyal medya linkinden girdiğimde şu uyarı var.
Ayrıca bütün kanallarım feshedilmiş, silinmeyen yok yani. Sanırım 8-9 tane.

Bu videoyla ilişkilendirilen YouTube hesabı feshedildiğinden bu video artık kullanılamıyor.

Bu sorundan dolayı özür dileriz.

tamam merak ettiğim buydu.. fesih edilme mesajıyla, telif hakkından dolayı kapanan kanalların verdiği mesaj farklı oluyo..

Vps kullanıyor musun peki sen?

benimde tek kanal gitmiş diğerleri duruyor, kanalı ytda sorguladığımda
Kullanıcının yayınladığı materyalle ilgili birden çok üçüncü taraf telif hakkı ihlali hak talebi aldığımız için ... adlı kullanıcı hesabı feshedildi. diyor.Videoda ise
Bu videoyla ilişkili YouTube hesabı, üçüncü tarafların telif hakkı ihlaliyle ilgili çok sayıda bildirimde bulunması nedeniyle feshedildi. diyor bendede Strider a. idol, dancing with s. türevlerinden yedim.Kopya içerikle uğraştığımız sürece böyle gidecek

dün de benim 2 tane kanal gitti, topluluk kurallarından öptüler beni de, zaten kavga videoları vardı 2 hafta ceza vermişlerdi, sonra normal yükledim ama sagolsun şiddete duyarlı arkadaşlar bizi öptürdüler... geçmiş olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri